Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2015 10:54 - А, ИНАЧЕ, ВЪНШНО ДЕПУТАТИТЕ ПРИЛИЧАТ НА ХОРА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3167 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 20.09.2015 12:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПЪЛНИ ИДИОТИ ЛИ СА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ?

Българският политик е странен клонинг. Той е излязъл от калъпа на тоталитарната фабрика за идиоти и не може да се промени дори и да иска. Той дефинитивно е лишен от сетива и достойнства и се обгражда непрекъснато с виртуални огледала.
Преди да стане политик българинът прилича много на нормален човек. Но това е до момента, в който влезе във властта. Тогава се отключват вентилите на всички негативни енергии и той, като един барбарон, се превръща в едно безформено и морално смрадливо тяло, от което и на пора, и на скункса им става лошо и те тичат към аптеката да си купят аерон.
Днес сутринта в една телевизия се бяха събрали депутат, социолог и журналист. Темата им беше за бежанците. В един момент депутатът забрави за темата, за която е поканен и започна да плещи глупости по адрес на моят протест срещу избиването и осакатяването на българските граждани по пътищата, улиците и тротоарите. Заговори за съдиите, че не раздавали справедливост, а си правили гавра с обществото, политиците и законите. Този титан на наглостта и малоумието видя престъпление в моя бунт срещу корупцията в МТИТС, бездействието на службите, прокуратурата и на голяма част от медиите, но в избиването и осакатяването на българи по улиците и пътищата не видя престъпление. Другите поканени се съгласиха с него, защото не го репликираха.
ХВАЛА НА ТАКИВА ТИКВЕНИЦИ!
Те само ускоряват ферментацията на гражданите и ги мотивират да запретнат ръкави и да ги подпукат с каквото им попадне под ръка.
Наглостта и пълната безкритичност показват липсата на всякакви човешки качества у българските политици. По думите му излиза, че аз съм се събудил една сутрин и ми е скимнало да отида пред Народното събрание, за да се кефя, замеряйки депутатите с развалени домати и яйца.
Такава мисъл може да се роди само в главата на най-голямото нищожество!
Излиза така, че аз не съм писал в продължение на една година писма до всички държавни институции, в които съм прилагал документи, доказващи тотална корупция в изпълнителна агенция "Автомобилна администрация". Излиза, че не съм настоявал да бъда приет в Народното събрание, където да покажа цялата документация свързана с тази корупция, вследствие на което се избиват и осакатяват хиляди българи годишно. Излиза, че депутатите начело с ръководството на Народното събрание не нарушават ежедневно клетвата си да работят изцяло за благото на обществото. Излиза, че е благо за обществото то да бъде постоянно избивано и осакатявано. Излиза, че Народното събрание върши перфектно работата си и рейтингът му е 100%, а не 8%. Излиза, че съдът е виновен за оправдаването на Цветанов, а не политическият натиск върху съда. Излиза, че абсурдът и прикриването на престъпленията от страна на депутати, прокурори, изпълнителна власт и повечето медии е норма за тях и е морално да избиваш и осакатяваш избирателите си, вместо да ги пазиш и се вслушваш в техните упреци и съвети.
Депутатът и неговите колеги явно са психически болни хора, които са направени от тефлон и са недосегаеми за мърсотията, която изригва от вътрешността им. Щом са тефлонови защо се страхуват от моите развалени домати?
Това, че ги замерям с развалени домати го нямало никъде по света. По-голяма глупост и невежество трудно може да се намери. Ако имаше нобелова награда за наглост и глупост, опасявам се, че тя щеше да бъде присъждана неотменно и завинаги на български политик. Ако се награждаваха всички политици-състезатели до 240-то място познайте къде щяха да отидат всички награди.
Нека депутатът и неговите колеги видят решенията на европейските и американските върховни съдилища и да проверят наказуемо ли е това, което върша. Самият Джон Кери след като се върна от Виетнам изпочупи стъклата на три министерства в САЩ като протест срещу политиката на САЩ. Върховният съд го оправда категорично и основателно. Но трябва да се чете и знае, а депутатите дрънкат глупости, мислейки си, че всичко което казват става автоматически закон.
Дори бих препоръчал на депутата да отиде до Атина и да каже на гърците, че хвърлянето на камъни, коктейли "Молотов" и какво ли не е най-тежкото престъпление и ще го видя тогава на колко части ще бъде пренесен обратно в България.
А някога този депутат изглеждаше на нормален човек и уж се бореше с контрабандата.
Но тогава още не беше във властта



Гласувай:
6



1. 1997 - Мисля, че депутатите са ХОРА, като всички нас, избрани от нас, измежду нас.
20.09.2015 13:52
Смятам, че и bosia ги преима за такива, иначе не би вярвал в промяната им. Не разбирам защо трябва да ги дехуманизира за да ги замеря. Ако те са идиоти, по- добре да се отнасяме с тях милостиво, ако са велможи, да ги махнем от постовете в нашата република. Те обаче СА ХОРА, като всички нас, избрани от нас, измежду нас и именно имайки предвид това, съдът го оправда.
А по отношение мисията за спиране на убийствата по пътищата, това журналята не афишират и не е популярно, а е важно. Все пак методът с доматите ми се струва анархистичен за решаване на комплексен проблем.
цитирай
2. bosia - до 1997
20.09.2015 14:27
Как се наричат хора, които убиват или допускат да се убиват хора?
Те не са избрани, а назначени. Защото листите се редят не по качества на хората, а по други , тайни правила. Преди да станат депутати и след като се провалят и ги изгонят те мислят като нормални хора, но когато са в парламента веднага забравят това. Обърни внимание на депутатската клетва и ще видиш, че съм прав.
Освен ако си депутат и така ти отърва да бъде.
цитирай
3. 1997 - Това не е национален проблем, а системен проблем на демокрацията
20.09.2015 21:00
Още латинците казват “Senatores omnes boni viri, senatus romanus mala bestia” ще рече "Всички сенатори са достойни мъже, но римският сенат е зло чудовище"
цитирай
4. gotzageraskov - Не всички са пълни идиоти
21.09.2015 01:16
Доста от тях имат напълно прилични фигури, а някои даже са кльощави.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Те наистина не са нормални хора И ...
23.09.2015 22:59
Те наистина не са нормални хора
И наистина са назначени, по неясен партиен принцип Много често има пренареждания на листата, без обяснения
Листата на назначението!
Иначе кой , успял ,реализирал се в професията си специалист, ще я зареже, за да стане депутат и да се занимава с празнодумство , лъжи и наглост
Като изявлението на Москов, че ще се лекуват тези , които имат пари! това ли му е демокрацията или демократичното?
Нов вариант на д-р Менгеле или може би-Менгеме! /Пустите му евреи, много бързо възприемат това, на което са потърпевши/
Друг е въпросът пък тези с пари какво ги чака там от специалисти съчетаващи професия с политика?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11742757
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031