Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2015 13:08 - КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ "ГНИЛИТЕ ДОМАТИ" И "ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1677 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В ДЕНЯ НА СЪЕДИНЕНИЕТО КАК ДА ОБЕДИНИМ ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ СЪС ЗДРАВИТЕ?

Днес е денят на Съединението.

Вместо да го празнуваме по инерция, е по-добре да се опитаме да разберем доколко е „съединена” нацията ни.

Евтините читалищни пиески с т. нар. „Възстановяване” на тогавашните събития са пошли и вредни. Нацията ни е разединена повече от всякога. Повече от всякога политиците, кукловодите и вернте им медии повтарят до втръсване едни и същи лъжи с идеята, да превърнем лъжата в наше ежедневие.

За съжаление, този модел действа и успява да разделя нацията до такава степен, че само у нас в целия ЕС няма нито един политик в затвора.

Нещо повече!

Манипулациите, лъжите и полуистините са станали норма у нас и трябва да стане нещо изключително, за да могат да видят и почувстват истината за България българските граждани и да напуснат идиотската гадна читалщна пиеска, наречена „Преход към демокрация”. Трябва някой да изгори, за да видим истината такава, каквато е.

Един посланик нарече част от нашите магистрати „Гнили ябълки”. Ще ми се да приема това определение като достатъчно, но не мога да го направя. Според мен става дума за „Отровни ябълки”, което е факт. Като се започне от Главния престъпник, пардон, прокурор, мине се през следствието и дознанието и се стигне до едни съдии, които са готови да прегърнат с престъпниците и манипулаторите-кукловоди, за да направят кариера върху костите на честните си колеги.

Преди една година започнах битка с машината за убийства на български граждани, наречена изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”, водена от министъра-убиец Ивайло Московски и плътно пазена от съучастника на убиеца Московски-министър-председателя Бойко Борисов. Издирих документи и свидетели за продажбата на свидетелства за правоуправление на МПС от ИА „АА” и ролята на убиеца Мсковски. Написах множество сигнали до всички институции, които се занимават с правоохраняване и правозащите. Започнах с Главния престъпник, пардон, прокурор. Вече цяла година нямам нито един отговор на моите сигнали, както и няма нито едно действие в посока на установяване на истината. Аз разбирам, че грешка мога да направя и аз. Но аз съм сложил името си под сигналите и постингите си и ако бях дори и косвено виновен, досега трябваше да бъда разпитван, съден и осъден.

Но такива действия също няма и не се очакват.

Точно поради тези причини след като се изчерпиха всички конвенционални мерки, обявих гражданско неподчинение и започнах да замерям депутатите с развалени домати и яйца.След като не реагираха на отвореното ми писмо и станаха открити съучастници в тежката корупция в МТИТС        , следствие на която ежедневно по улиците и пътищата се избиват и осакатяват десетки  български граждани, депутатите от 43-то Народно събрание окончателно станаха клетвопрестъпници и ме заставиха да ги замерям с развалените яйца и домати, за да им напомня, че те са дали клетва и ако не я изпълняват, трябва да си носят последствията. Самият факт, че досега нито един депутат не е подал искова молба до съда срещу мен означава, че те прекрасно знаят две неща-че са съучастници в престъпления, и че разполагам с достатъчно доказателства и в съда делото ще спечеля аз.

В същото време изпълнителната власт също си трае и не подава искове срещу мен, надявайки се, че аз ще се уморя да търся истината и ще ги оставя на мира.

Двете власти-законодателната и изпълнтелната не търсят законите, за да се защитят, но в същото време търсят и задействат всички възможни задкулисни престъпни начини да ме спрат и унижат.

За последните 3 месеца ме арестуват 4 пъти, като трите пъти не успяха да намерят магистрати-идиоти, които да ме осъдят за гражданската ми позиция и протестните ми действия. Всъщност, ако трябва да уточня, за последните 3 години ме арестуват 6 пъти и все удрят на камък.

И ето, че се намери толкова необходимия на Организираната престъпна група магистрат, който не само заплю колегите си, които досега 5 пъти!!! ме оправдават категорично, но и се изхрачи върху закона, морала и нацията. След като процесът беше опорочен още от самото начало, когато отказа да приобщи към делото моите документи, които досега всички състави приеха и взеха предвид при решаването на делото, последва непрекъснато подканяне да говорим по-кратко и ни се отнемаше думата, понеже „имала и други дела”. Това се нарича отказ от пълноценно събиране на доказателства. Дори се случи още по-нелеп епизод. След като много бързаше, тя започна една пледоария повече от половин час, като на всичко отгоре сричаше думите на решението и мотивацията от една тетрадка. Представяте ли си как съдия може да приготви предварително присъда, преди да е свършило съдебното дирене. В пледоарията си споменаваше две женски имена, като свидетели без да каже в качеството си на какви са дали показания, не ме запозна с текста на показанията им и те изобщо липсваха на делото, за да мога да им задам въпроси.

Делото завърши с максимална присъда-глоба от 500 лева, въпреки, че предишните 5 пъти бях категорично оправдан, като в три от случаите не се даде ход на делото, поради липса на състав на престъпление, а последните два пъти решенията бяха пълно оправдание на гражданския ми протест и с категорично становище, че не съм извършил нито престъпление, нито административно нарушение.

В основата на тезата и беше някаква измислена простотия, че не можело по държавни институции да се мятат никакви предмети, защото били „държавни институции”. Това, че аз съм изчерпал всичките конвенционални средства, за да спра изключително тежката корупция и хладнокръвното избиване и осакатяване на хиляди български граждани годишно. Позицията на съдия Палпурова беше, че държавната институция дефинитивно не носи никаква отговорност, нещо, което нито един нормален човек със здрав разум няма да приеме. Не са го приели и нейните колеги, но това изобщо не я интересува.

Делото ми е на 8-ми септември /вторник/ в СГС. Допускам, че „октоподът” най-малко се е опитал да се намеси при избора на съдия и взимане на решението. Това, обаче, не ме плаши и аз заявявам, че на следващия ден, независимо от решението аз пак ще бъда в 8ч. 30 мин. пред служебния вход на Народното събрание и ще замерям депутатите с развалени домати.

Ако някой чувства необходимост да подкрепи прекратяване на избиването и оскатяването на български граждани по пътищата, да заповяда пи мен в сряда в 8 ч. 30 мин. на задния вход на НС.





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alibababg - Юридически ала-бала,дрън..
06.09.2015 14:51
Босия,подпукай ги с техните камъни!
Искай да ти докажат,че това тук е ДЪРЖАВА!
Гаранция,че не могат!
Давам ти нишката....

Държава
https://bg.wikipedia/wiki/%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0#.D0.A4.D0.BE.D1.80.D0.BC.D0.B8_.D0.BD.D0.B0_.D0.B4.D1.8A.D1.80.D0.B6.D0.B0.D0.B2.D0.BD.D0.BE_.D1.83.D1.81.D1.82.D1.80.D0.BE.D0.B9.D1.81.D1.82.D0.B2.D0.BE

Суверенитет
https://bg.wikipedia/wiki/%D0%A1%D1%83%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82

Колония
https://bg.wikipedia/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F

По силата на договор за присъединяване на Република България към ЕС, както и по силата на договор от Лисабон - това, тук и де юре и де факто е КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ!

Просто и накратко казано - няма държава българия - точка.
Съответно е правен абсурд да ти твърдят за „държавни институции” когато не съществува ДЪРЖАВА!

Искай да ти го докажат - ще се убедиш сам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11801610
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930