Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2015 12:40 - ОБРЪЩЕНИЕ НА МОЙ ПРИЯТЕЛ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1215 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДО:  ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ

         В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО:  МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА РЕПУБЛЕКА БЪЛГАРИЯ

ДО:  ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО:  СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОКУРАТУРА

        И ВСИЧКИ ВЛАСТОВИ ИНСТИТУЦИИ, които с действие или бездействие

       са организирали една престъпна система на управление на Република  България,

       една утвърдена правителствена политика на повсеместна злоупотреба с власт,

      създавайки обширни корупционни схеми от покваряващи зависимости

      за незаконно облагодетелстване

ДО:  НАЦИОНАЛНИТЕ СРЕДСТВА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ ЧРЕЗ БТА

ДО:  БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПОСТРАДАЛИТЕ ПРИ КАТАСТРОФИ

ДО:  ВСИЧКИ ОСЪЗНАТИ БЪЛГАРИ С ЖИВ ДУХ И СЪХРАНЕНИ ЦЕННОСТИ

        и неосъзнатите такива

ДО:  БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ

ДО:  ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ

ДО:  ПОСОЛСТВАТА НА ГЕРМАНИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ХОЛАНДИЯ, ФРАНЦИЯ

         ИТАЛИЯ, АВСТРИЯ, ИСПАНИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ШВЕЦИЯ, УНГАРИЯ, ПОЛША

        В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

 

 

                                                          ЗАЯВЛЕНИЕ – ОБРЪЩЕНИЕ

от Вихрен Николаев Михайлов, бул. „Братя Бъкстон”, бл.12, ет.11, ап.50,

София 1618, тел.02/8259924, e-mail: vihrenm2000@yahoo.com

 

 

                                      Уважаеми членове на Европейска комисия,

                                      Уважаеми госпожи и господа дипломати,

 

     Обръщението ми към Вас, не се отнася толкова до чиновническата Ви прецизност или до администриращата част от вас, колкото до онази нравствена съставка, която формира Вашите Общочовешки – Европейски ценности, норми, без които нашето съвместно функциониране, нашето сътрудничество в общото Европейско семейство е немислимо и обречено на провал в зародиша си.

 Предполагам, че когато съблюдавате отправната посока на тези ценности – провеждате мониторинг, ползвате Механизъм за проверка и сътрудничество, пишете Доклади за резултатите от борбата с корупцията в Република България (РБ)и въобще упражнявате контрол по критериите за членство в Европейския съюз, сте преценили зрелостта и капацитета на политическата среда в РБ по отношение на същите тези ценности, на които Вие очевидно се осланяте, за разграничаването на норма от патология, на доблестно, отговорно поведение от израждаща  продажност в управленските институции, в обществото ни!

 В РБ корупцията не се изразява в спорадични хрумвания, изкушения и апетити на отделни персони, проникнали в „стройните, морално базирани”държавни структури – корупцията е самата държава! Как очаквате самата държавна власт да се бори със себе си, да се самонеутрализира, ампутирайки своите органи!? Корупцията или продажността се формира като естествена нагласа в културната среда, легитимирана системно във всяко държавно учреждение -  министерства, дирекции, отдели, агенции, във всяка структура на местната власт, пропило се в манталитета на огромна част от българите като норма на поведение.

 Поради това г-н Иво Кръстев от години алармира нашите власти и Вас, госпожи и господа от Европейското ни семейство, поради това г-н Николай Колев-Босия олицетворява с протестните домати  неприемането на налагащата се антихуманна политико-социална среда, демонстрирайки липсата на себеуважение  на българските властоимащи, поради това ще продължа протестните действия със със своите деца в палатков лагер пред Парламента  от 8 септември, 2015г. При липса на адекватна реакция по исканията ни ще преместим лагера в Брюксел, за да опазваме реално ОБЩИТЕ НИ ЦЕННОСТИдостойнство, здраве, живот, залегнали в Европейската харта за правата на човека, за да защитаваме с дела КАУЗАТА НИ!

 Убеден съм, че приемайки ни в Европейския съюз, Вие сте предвидили надеждни инструменти за упражняване на продуктивен контрол в развитието на българските държавни институции, за гаранция на справедлив правен климат и зачитане правата на суверена – БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! В този смисъл за мен е смущаващ отговорът на Европейската комисия до Иво Кръстев, че няма правомощия за разследване на индивидуални случаи, че няма данни за нарушаване на законодателството на Европейския съюз!? Този случай дами и господа не е индивидуален и  непоказателен, той е правителствена политика, която погазва цинично правата на гражданите на РБ, на които е основано Европейското законодателство.

                                        

                                                Уважаеми Човеци и човекоподобни

                    (разчитам на вашата зрелост за самоопределяне и съответстваща реакция),

 

  Става дума за това, че самовъзпроизвеждащата се чудовищна политическа система с всичките и търговски сдружения, представляващи за прикритие партии, грижливо и системно създава всички необходими условия българските граждани да обитават една културна среда на взаимно неуважение, недоверие, безразличие, на национален нихилизъм. Така покварената част от цялото, а именно Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията с Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”престъпно арогантно продуцират потенциални убийци по пътищата у нас и в Европа, продаващи незаконно правото за управление на моторни превозни средства на малограмотни и абсолютно неграмотни (незнаещи дори български език) индивиди, без необходимите, доказани умения и качества за да вършеят с поне 1 тон желязо чужди животи и съдби по пътищата, пък и по тротоарите! Разбира се, без респект към държавността и закона, за чието незачитане са се постарали и работят усърдно и в момента самите негови органи!!!

      Поради изчерпване на регламентираните от закона възможности за упражняване правото на суверена за контрол и участие в социално-политическия живот в Родината ни, поради умишлено възпрепятстване и неглижиране на дългогодишни сигнали на Иво Кръстев и протестни действия на Николай Колев-Босия, Иван Радичев и на мен Вихрен Михайлов, изискващи конкретна отговорност от конкретни лица и институции по доказани престъпни действия и правови бездействия, Аз, Вихрен Михайлов със семейството си заявявам своята протестна готовност за изграждане на палатков лагер до сградата на Народното събрание, израз на нашата непримиримост:

-           Към въпиющата наглост на управляващите, клетвопрестъпничеството им, антихуманни действия и бездействия в ущърб на българските граждани, в посегателство на здравето и живота на хората;

-          Към апатията, страха и малодушието на всички пречупени души, превърнали се в безлични сенки, в отломки на собствения си живот;

-          Към цинизма на високомерието, продажността и интелектуалните превземки на самопровъзгласилия се културен елит;

-          Към евтаназията на Човешкия Дух;

Изискваме:

1.        Възобновяване на неоснователно и незаконно прекратените прокурорски разследвания по преписки: №7234/2010г. по описа на СГП, №434/2011г. по описа на САП, №4173/2011г. по описа на ВКП.

2.       Незабавно освобождаване от заеманите отговорни длъжности на всички лица с доказано участие в корупционни практики – продажба на документи за правоуправление на МПС, фалшификация на документи и други деяния, създаващи условия за незаконно генериране на приходи за лична облага, с косвеното съучастничество и отговорност по отнемането на живота и здравето на наши и чужди граждани, поставени в условия благоприятстващи пътно-транспортни произшествия (ПТП), както и разследването им като до завършване на разследването същите служители не бъдат допускани до управление на служби и отговорни длъжности в държавна и общинска администрация. Това се отнася с особена острота и конкретно за бивши и настоящи служители на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС) с прилежаща Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”( ИА АА), уволнени под натиска на посолството на Федерална Република Германия и други отстранени от длъжност по времето на министър Папазов, а именно:

-          Бившият министър на МТИТС Александър Цветков, понастоящем директор на ГУСВ (бившата абривиатура)и неговият заместник Камен Кичев;

-          Бившият директор на ИА АА, Симеон Арнаудов, понастоящем директор на Столичен център за градска мобилност, впрочем, чиято Наредба за превоз на пътници е два пъти отхвърляна от ВАС като незаконосъобразна!

-          Бившите  заместник директори на ИА АА Димитър Ганев и Анастас Тодоров, който понастоящем управлява Софийски имоти към Столична община!

-          Бившите регионални директори на ИА АА освободени за корупция, между които Цветелин Цветанов (бивш директор за Плевен), понастоящем директор на ИА АА в София!

-          Настоящият министър на МТИТС Ивайло Московски;

В това число и всички уличени в корупционни действия инспектори и служители от ИА АА с цялата съдебна отговорност по извършеното от гореспоменатите лица, техните мълчаливи съучастници и укриватели!

3.       Осигуряване на възможност в необходимия обем за информираност на гражданите на РБ, чрез БНТ и БНР по целият процес от факти и събития, свързани с разкритията на умишлено организирана престъпна дейност – корупция в МТИСТ, в особено големи размери със съучастието на министър-председателя на РБ, системното възпрепятстване от Прокуратурата и мълчаливото прикритие  от депутатите от 43-то Народно събрание на РБ, с поемане на съответните отговорности по компетентност и обяснения за дълготрайното им бездействие!

Всичко изложено до тук дискредитира българската държавност, снижава и без друго ниското обществено доверие в институциите, и представлява по същество крайно ненадеждно управление на страната.

Очаквам Вашата своевременна, полезна реакция!

 

1 септември, 2015г.                                                                                     Благодаря,





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11787690
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930