Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2015 10:33 - ЗА БОЙКОВЦИТЕ 3% Е ПОВЕЧЕ ОТ 95%! ПЪЛНА ИДИОТЩИНА!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1879 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

КАКВО ПРАВИ МВР ИЛИ ЗАЩО ИДИОТИТЕ В МИНИСТЕРСТВОТО СМЯТАТ ОСТАНАЛИТЕ ЗА ИДИОТИ?

От две седмици, откакто обявих че ще правя пресконференция за тежката корупция в ДАЙ, идиотите, начело със селското тарикатче Бойко Борисов си измислиха истинска идиотска идея, че гонките са виновни за катастрофите и убийствата по пътищата и улиците. Те до такава степен си повярваха, че повтарят тази идиотщина като мантра и спят спокойно като пълни дебили.

Т. нар. „журнаглисти” им подпяват в хор. Затова ги нарекох „Хор на негодниците” Всички те групова бяха задължени да не идват на пресконференцията, за което разполагам и с факти и свидетели. Това се нарича „Организирано неприсъствие”.

Бившият началник на КАТ го каза в прав текст. От злоупотреба с алкохол стават 2 % от катастрофите. От превишена скорост-3 %. Останалите 95 % стават от ниската степен на подготовка на водачите, в коята голяма част са си купили изпитите и книжките.

Сега бойковците са се хванали за гонките като удавник за сламка с идеята, че ще подведат и излъжат публиката. Но как ще обяснят на здравомислещите, че в „борбата” за 3% те елиминират 95%? Гонкаджиите се „състезават” предимно нощем и на места, където няма движение и пешеходци. Следователно бойковците са се захванали да пазят живота не на невинните жертви, а на виновниците. Много страна идея! Не мога да я нарека идиотска, защото и идиотите си имат граници.

Много трудна работа.

Ето какво пишат ежедневно вестниците и дрънкат по електронните медии:

„…Цивилни ченгета и младежи ще донасят МВР за незаконни гонки. Целта е окончателно да бъде сложен край на среднощните състезания между мощни автомобили, които са много популярни в големите градове…”

Как ли ще обяснят на публиката отказа да насочат тези „цивилни ченгета и младежи” към истинската причина за убийствата-продажба на свидетелства за правоуправление на необразовани и негодни за водачи книжки? Защо толкова упорито стоят пред жирафа и мърморят „Бойко Борисов ни каза, че такова животно-нема!”

Или:

„Ивайло Московски живее в жилище за 1,5 млн лева и знае какво прави!”

Или:

„ Министър Бъчворова отговаря за това!”

Или:

„Цацаров и Пеевски са ни наредили да не пипаме там!”

Наближава новата парламентарна сесия. Публиката освен хвърляне на развалени домати и яйца ще види и други форми на протест. И ако тук нещата не потръгнат, ще тръгна за Брюксел. С палатка и сухоежбина. Ще обясня на тамошните хора и медии, че в Белгия и другите държави от ЕС карат коли и извършват катастрофи техни граждани с купени у нас книжки. Разполагам с достатъчно доказателства и имена.

Нека видим как ще реагира тамошната публика.





Гласувай:
2



1. olivie - Даааа, все едно че сме в КНДР
27.08.2015 11:29
които били посетили слънцето, но не изгорели, защото било през ноща. Нямам думи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11794926
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930