Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2015 11:14 - ГОЛЯМАТА МАНИПУЛАЦИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1818 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

КАТ И МВР СА СЪУЧАСТНИЦИ В УБИЙСТВА НА БЪЛГАРИ ПО ПЪТИЩАТА

МЕДИИТЕ ИМ ПРИГЛАСЯТ

В момента се води една убийствена манипулация на общественото мнение. Убийствена в прекия смисъл на думата. Прикриването на истинските причини за войната по пътищата е в първичния контрол, а не във вторичния. Първичният контрол е при изпитите за документ за правоуправление на МПС. Именно това е големия проблем ,в резултат на който се избиват и осакатяват хиляди български граждани годишно.

Ако има някой, който знае това най-добре-това са именно КАТ и МВР. Защото точно КАТ добиват първичната информация и правят статистиката. А тя е убийствена!

Само 2 % от катастрофите стават поради употреба на алкохол!

От превишена скорост процентите са 3!

Останалите 95% са от ниската квалификация на водачите. Министър на вътрешните работи по едно абсурдно стечение на обстоятелствата е социолог. Тя, ако разбира от нещо, би трябвало да е статистика. Защото от МВР не отбира абсолютно нищо. С държанието и бездействието  си тя вече опроверга и това. Оказа се, че и от статистика и социология не отбира, или не иска да отбира нищо.

Кой идиот ще лекува 5% от причините и ще зареже останалите 95?

Кой идиот ще отнема дневно по 2 /две книжки/ дневно само в София на водачи, които са абсолютно неграмотни и няма да предвиди засилване на първичния контрол?

Кой идиот-министър на вътрешните работи, разполагащ с отлични факти и документи знае, че на практика първичен контрол не съществува и въпреки, че разполага със служби като ГД БОП, икономическа полиция, криминална полиция и т. н. няма да разпореди незабавна и тотална проверка на издаването на свидетелства за правоуправление?

Министър Бъчворова по най-наглия начин се ската и избута напред един глупак без морал и достойнство.

Ето какво издрънка комисар Рановски”

 

„…Най-честа причина за тежките инциденти на пътя са превишената скорост, неправилни маневри и неправилно изпреварване. Като рискова и уязвима група се сочат пешеходците, но вината за транспортните произшествия са изключително на водачите на МПС.

Инцидентите със смърт на пътя са изключително много, а нарушенията по пътищата все повече зачестяват. Причините са летния сезон, усложнената пътна обстановка, масовите пътни инциденти, повечето от които завършват със смъртни случаи и ранени. Затова вече има създадена работна група от представители на прокуратурата и експерти на МВР, транспортното и регионално министерство, които да разпишат мерки, които да дадат бърз резултат и намаляване на инцидентите на пътищата. Те ще засягат нарушения, свързани с карането с превишена скорост, водачи, които шофират в нетрезво състояние, управление на МПС от непълнолетни, спиране на автомобил от движение, отнемане на регистрационни табели и пр…”

 

Толкова много лъжи, демагогия и манипулации да се кажат в рамките на половин минута е световен рекорд! Рановски обра паяжините от хвърлянето си с глава надолу в стария нужник, за да изпълни поръчката на Борисов, Московски, Цацаров и Бъчворова, че вината е в петте процента, а не в тежката корупция в МТИТС. Ако беше мъж и човек с чест и достойнство, след тези думи на ранчото му щеше да има много цветя, но той нямаше да може да ги види и помирише. Рановски иска засилване на наказанията от вторичния контрол по пътищата, но никакви наказания за липсата на първичен контрол и тежката корупция в изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”. Рановски знае отлично, че момичето, убито до Лесидрен се води като жертва на катастрофа, а момчето-не. Защото е умряло в болницата, а не на пътя.

Но това не го засяга!

Тук е време са кажа, че има една друга служба, която би трябвало да се самосезира и да обяви войната по пътищата за проблем на националната сигурност. Тя се нарича ДАНС и играе ролята на момиче на повикване на политиците, задкулисието и прокуратурата. А уж у нас проституцията е забранена със закон.

Другият голям мълчаливец е главният престъпник, пардон, прокурор. Сотир Цацаров шари се държи като ебан гургул и се оглежда като куче, което сере на плява, както казва Хашек.

Да, идват избори!

Трябват пари за изборите!

Но защо трябва да ги печелят ГЕРБ и ДПС от кръвта на хилядите избити и осакатени българи?

И защо избиваните отиват като овче стадо и гласуват за касапите си?





Гласувай:
5



1. djani - Като потърпевш от войната по пътищата,
17.08.2015 09:19
Написах новелата "Балада за младия рокер". Публикувана е в редица сайтове и излезе с помощта на спонсори в два скромни книжни тиража от около 1000 бройки. Всички бяха раздадени благотворително на рокерските събори в страната. Имам стотици положителни отзиви за нея в лични съобщения и коментари. За да се ограничат ПТП е необходимо промяна на съзнанието на водачите на МПС и въобще на всички нас. В книжката се набляга именно на това и би имала профилактичен ефект. Но всички официални институции, към които се обърнах за издаването и в по-голям тираж демонстрираха пълно равнодушие, което сочи за тяхната казионност и показност. Специално по този повод бе и постинга ми "Крокодилски сълзи за загиналите ПТП". Там е казано всичко. Заглавията в търсачката на Гугъл и публикациите излизат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736606
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031