Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2015 12:05 - ДЪРЖАВА ЩЕ ИМАМЕ ТОГАВА, КОГАТО СТАНЕМ НАРОД
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1804 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЗА ДОМАТИТЕ И ДЕПУТАТИТЕ

Миналата седмица бях със семейството си на малка почивка в Банско. Дъщерите ми пояздиха коне, а аз имах време да почета и попиша на спокойствие. Затова и нямаше летящи развалени домати по българските депутати.

Странни отрепки са голяма част от депутатите ни. Аз ги замерям с развалени домати, а те се крият като шушумиги и хвърчат като линейки към вратите на НС. Когато им изпратих отвореното писмо с аргументите си, две седмици преди да хвърля първия развален домат и яйце по развалените ни депутати, имаха прекрасна възможност да ме поканят, за да им покажа документите  за продажба на изпити и книжки на хора без необходимия ценз и без необходимите психически и физически реакции, за да получат свидетелства за правоуправление. В резултат на това се избиват масово български граждани.

Та депутатите, ако имаха чест, достойнство и контрааргументи, щяха да ме поканят на разговор и щяха да ме убедят, че не съм прав и ако аргументите им бяха сериозни и смислени, нямаше сега да търчат като мишки и да питат охраната от коя врата да се измъкнат, за да не получат развален домат за привет. Всъщност, депутатът Велизар Енчев ме покани два пъти, но текезесарката Цачева по лично решение не ме допусна в парламента. А тя е идеалната мишена, защото е корполентна, трътлеста и следователно-бавно подвижна. Да не говоря, че с изцепките и всички свои действия тя напълно си го заслужава.

В резултат на ниската интелигентност на политическото и професионално ръководство на МВР, бях арестуван и даден на съд. Понеже бях готов за това, аз носих със себе си необходимите доказателства за престъпната роля на министъра на транспорта-убиец на български граждани и неговите покровители в лицето на министър-председателя-съучастник в убийството на български граждани, главния престъпник, пардон, прокурор-прикриващ убиствата по улиците и пътищата и основната маса от депутатите, които плюят върху собствените си закони и станаха вкупом клетвопристъпници. Самият факт, че съдът ме оправда напълно и по този начин узакони хвърлянето на развалени домати и яйца по депутатите показва, че работата на НС за последните  25 години не струва и най-обикновена туберкулозна храчка. Те са некомпетентни, безотговорни и престъпни.

Тук има един твърде весел момент.

Когато улуча някой депутат, той се прави на разсеян и обиден, но не ме дава на съд. А не ме дава, защото знае, че в съда аз ще спечеля делото, тъй като разполагам с необоримите доказателства за престъпните им действия и бездействия и защото те знаят това достатъчно добре. Същото се отнася в още по-голяма степен за главния престъпник, пардон, прокурор, когото аз от 10 месеца наричем само така с идеята да ме даде на съд, където лесно и бързо ще докажа, че е престъпник.

Не щат да ме съдят и това си е.

Но още по-интересен е факта, че близките на избитите по улиците и пътищата си мълчат и си правят разни смехотворни митингчета, в които проклинат и анатемосват високата скорост, но не и истинската причина за убийствата-престъпната продажба на изпити и книжки на неграмотни, полуграмотни и неподходящи за водачи кандидат-шофьори. По този начин те стават защитници на убийците и осакатителите  на своите деца, близки и приятели. Дори има една депутатка, чието дете беше убито на улицата от шофор без необходимите познания и качества. Стокхолмският синдром у българина е железен! Той е парализирал волята, чувството за справедливост и солидарност на българина и го е превърнал в една овча особа.

Учудват ме и младите. На канидатстване за „Биг брадър” се явяват повече от 12 хиляди мераклии, а да дойдат да покажат съчувствие, воля за промяна и нетърпимост към убийството и осакатяването на приятелите и близките си няма ни един!  Бях потресен от един млад човек, който претендираше, че е честен, смел и непримирим. Когато го поканих да дойде с мен пред парламента, обаче, изведнъж се сети, че може да си загуби работата.

Непонятна ценностна система!

Той е готов да загуби живота си, но не и службата си. Той няма самочувствието на свободен човек и е напълно зависим не от волята и капацитета си, а от работодателя си. Препоръчвам му да си намери работа при работодател, който е загубил скъп нему човек от неграмотен шофьор с купена книжка. Просто да даде една обява и ще си намери такъв работодател. Добре е, обаче, предварително да го запита дали може да ходи да обстрелва с развалени домати и яйца отрепките в НС. За всеки случай. Защото работодателят му може да се окаже същата овча особа като него.

Няма ги и т. нар. „Протестъри”.  Нито един от тях не ми се обадил досега, въпреки че знаят номера на телефоните ми и адреса, където живея. По този начин те наистина се дезавуират като наемници.

Многократно съм писал, че една държава, в която е нямало дуели, за да защитят личната и фамилната чест с пистолет и сабя-открито и по правила, е обречена на дегенерация и поробване. Този въпрос зададох преди много години на Хайтов за филма „Козият рог”.  Чест и достойнство се защитава открито, а не в тъмното и в гръб. Честта и достойнството се защитават от хора, които ценят честта и достойнството повече от едно жалко живуркане.  Той не можа да ме убеди в нищо.

Това са моите аргументи утре отново да отида сутринта да атакувам парламентарните отрепки и овчето стадо, което чака месията да дойде и да свърши и неговата работа, а те да се подхилкват и зад гърба му да го наричат „глупак”.

Е, такава ми е участта. Така минава целия ми живот досега.

Дал съм обет на децата си и няма да се откажа да се боря, за да стане нашата страна една нормална държава. Нека и те да продължат това, което правя. Така след няколко поколения, може би, ще имам свой собствен, достоен народ.





Гласувай:
4



1. bosia - до тролко борко
14.07.2015 15:16
Има един стар руски комсомолски виц. Председателят на комсомолската организация Боря пита:
-Наташа, вчера ходи ли под моста?
-Да.
-Видя ли онова голямо лайно?
-Пфу! Видях го!
-Е! Аз го изсрах!-хвали се Боря.
Боря. За теб става дума, тролко.
цитирай
2. kunkata - ДЪРЖАВА ЩЕ ИМАМЕ ТОГАВА, КОГАТО ...
15.07.2015 06:43
ДЪРЖАВА ЩЕ ИМАМЕ ТОГАВА, КОГАТО СТАНЕМ НАРОД.
ЩЕ СТАНЕМ НАРОД, КОГАТО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ.
ЩЕ ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ, АКО НЯМА гмо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734017
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031