Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2015 00:55 - И сатаната създаде Израел, а той – Съветска Хазария и САЩ
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1462 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                                                                                                                           Съвременните учени са доказали и изяснили: Най-малко 95 на сто от евреите по света са ашкенази. Което ще рече, че са потомци на средновековните хазари – българи, отделили се от родината си, последователно приели за официална религия исляма, а след това – юдаизма.

Останалите са т. нар. сефаради. Остатъци от древните юдеи, които макар и с многобройни кръвни примеси, имат известни, колкото и малки да са, основания да претендират за родство с палестинците. Както знаем, все пак тези хора са най-близките потомци на юдеите от античността.

Съществуват и около 20 или 22 семейства шабри – истински и доста чистокръвни наследници на населението на Юдея от епохата на земното пришествие на Исус. Както се казва съвсем не на шега, известни са и по имена.

Тогава, какво дава основание на някои да наричат САЩ Jewmerica – Юдеомерика? Кои са онези, които или са я създали, или са надделели и са узурпирали капитанския мостик на кораба със синьо-бяло-червеното знаме на райета и с 50 петолъчки?

САЩ са проект на илюминатите. Някои от тях били евреи. Но по-точно е да заключим, че държавата е изникнала в резултат на просперитета на един юдео-масонски елит, който влязъл в схватка с неотстъпчивата алчност на британския крал Джордж. А насетне?

Днешната Америка е започнала да се формира през последната четвърт на деветнадесетото столетие. Ето малка част от данните, които Лени Бренър ни поднася:

„От 1881 година и първите царистки погроми, чак до 1921 г., когато САЩ въвеждат имиграционни квоти, за да държат надалеч евреите и други нежелани люде, от Руската империя пристигна едно малцинство от ашкенази, вече закоравели марксистки атеисти. Те все още се смятаха за евреи, защото приказваха на идиш, който само евреите говорят. Веднъж дошли тук, те вербуваха и други имигранти за левичарския атеизъм.

През трийсетте друго малцинство от родени в Америка евреи станаха комунисти. Те също гледаха на себе си като на евреи, понеже повечето живееха в еврейски квартали, а мнозинството от тях сключваха бракове с еврейски атеисти. Нещо повече, тук антисемитизмът все още беше силен. И мнозинството от американското общество смяташе тези хора за евреи. Но повечето от техните наследници, обикновено зарязали левичарството, вече са напълно асимилирани.

    image

Сега е съвсем различно. Много от младите евреи растат в „белите“ предградия, заедно с неверници [неевреи]. Те не знаят нито една дума на идиш. Ходят на училище заедно, а след това работят с неверници. Повечето от тях никога не са срещали антисемитизъм. Това е идеологическата база за вълната на смесените бракове.

Техните прабаби и прадядовци дойдоха тук като „ортодокси“. Сега само 9,7 на сто от нашите евреи са такива, съгласно данните от Националното изследване на еврейското население, даже в други проучвания са по-малко. Техните жени са в отделна секция в синагогата, сегрегирани от ортодоксалния юдаизъм. Само мъже могат да бъдат равини. Всички спазват кошерните закони, не ядат свинско, скариди и т.н.

Успоредно с това повечето от техните семейства изоставиха ортодоксалния юдаизъм и влязоха или в „консервативни“ секти – 15,2 на сто, чиито синагоги имат собствено мнение за отделянето на жените и относно равинството, или в „реформистки“ – 17, 4 процента. При тях съществува пълно равенство между половете и сега съществуват равини хомосексуалисти. Според равина Артър Хетзбърг, сред тях се наблюдават смесени бракове в размер на 60 до 70 процента.“

Ето кой сътвори днешна Америка. Няма да ви спестя нещо, което един-два пъти съм цитирал. Когато през 1923 г., благодарение на своята американска съпруга Айсидора Дънкан, руско-съветският поет Сергей Есенин отишъл в САЩ, бил впечатлен от някои наистина почти непознати факти. Той констатирал:

   image

„Вътре в себе си Америка не вярва в Бога. Там нямат време да се занимават с подобна глупост.“

Вярно, всички били привлечени като магнит от треските за злато, от измамната „американска мечта“. Нямали време за вяра в Бога, тъй като се кланяли на златния телец. Били обсебени от идеята, да ще забогатеят…

Съвсем скоро чувствителният поглед на поета забелязал, кой всъщност стои зад цялата тази материалистична и привидно лъскава действителност:

„От гледна точка на външното впечатление в Америка съществуват забележителни куриози. Така например американският полицай е облечен като руския городовой, само че с други кантове. Този куриоз навярно се обяснява с това, че промишлеността е съсредоточена преди всичко в ръцете на имигранти от Русия. [Кои били те?] Явно от тъга по родината нашите сънародници са издокарали полицая в позната за тях униформа.

Въобще за руското ухо и очи Америка, а преди всичко Ню Йорк, до известна степен са с кръвоносна система от Одеса и западните области. Ню Йорк е 30 на сто еврейски град. Преди всичко евреите били прогонени в него поради принудата на скитничеството, последвало погромите. Те се настанили достатъчно солидно и притежават своя жаргонна култура, която все повече се разпространява. Те имат свои поети, свои театри.“

Тези били истинските творци на днешните САЩ, както и да ги наричате. Те поели на дълъг път през океана, въоръжени със своя идеология – марксизма, чиито фундаментални постулати били продиктувани еврейското семейство Ротшилд, спонсорите на Карл Маркс и Фридрих Енгелс, казано на съвременен „български“.

Тъкмо от еврейския град Ню Йорк потеглила бандата от еврейски болшевики, обучени на терористични действия в една от фабриките на Рокфелерови. А в дисагите на техния предводител Лейба Давидович Бронщейн, който в дома на виенските Ротшилдови играел шах с Адолф Алойзович Хитлер (вижте илюстрацията), и се снабдил с документи на името на Лев Троцки, имало 20 милиона тогавашни долара. Финансистите ги оценяват на… 4 милиарда днешни!

  image

Вот вам „капитализъм“ и „антикапиталистическа революция“!

Родени от лъжата

Исус Христос обяснил на евреите:

„Защо тогава не разбирате моите думи? Защото не можете да понасяте моето слово.

Вие сте от бащата на обвинението и искате да вършите похотите на баща си. Той, който от самото начало е човекоубиец и никога не отстоява истината. Защото в него няма никаква истина. Когато приказва, изговаря собствените си лъжи. Понеже е лъжец и баща на това. Но понеже аз говоря истината, вие не ми вярвате.“

На английски език думата “Jew” – „евреин“, има значение и като глагол – „лъжа“. Също така означава „лъжец“.

  image

Добре, но колко влиятелни и могъщи са евреите, та твърдя: те ръководят САЩ? Да подирим отговора пак от Лени Бренър.

„Американците са моят народ. Днес ми е времето.“ Джордж Гершуин, който никога не е бил подложен на бар мицва, е изрекъл това през 1926 г. На младите евреи им е отнело десетилетия, за да стигнат до същото. Но днес е така. А напредъкът на асимилацията е световен, с дял на смесените бракове над 50 процента във всички страни, с изключение на Израел и Австралия. Но той нараства даже в последната страна.

Тогава защо ционисткото лоби е толкова могъщо, щом като неговите собствени учени постоянно пишат за отчуждението на младежите им от това движение? Отговорът е елементарен: Евреите са най-богатата етническа или религиозна прослойка в САЩ. Понеже техният стандарт на живот е толкова висок, те са най-образованите. Тъй като са най-образованите, те са най-силно насочени към науката, следователно са най-склонни да приемат атеизма или религиозния скептицизъм. Но истински вярващото малцинство все още притежава невероятно количество пари, които пръска и за политици!

През 1991 г., за моя статия в “The Nation”, интервюирах Харолд Сенекър, по онова време редактор на “Forbes 400”, списъка на най-богатите американци. Казах му, как откривам, че евреите – 2,2 на сто от населението, съставляват около 25 процента от четиристотинте. Той ми обясни, че намира това за история на успеха, както на американския капитализъм, така и на евреите. И сподели, че искал да напиша статия по темата. Но списание “Forbes” не му позволило. Тогавашният издател бил преживял епохата на Хитлер. Смятал за изключително антисемитско да се говори за еврейските пари.

Този манталитет е често срещан и днес особено в левицата. Той е широко разпространен след възрастните евреи. “Forbes”, повечето от левичарите и старите евреи споделят онова, което може да бъде наречено „манталитет на фолклорния марксизъм“. Независимо от техните политически различия, всички те вярват, че историята се повтаря. Някой ден отново ще има друга депресия като онази от 1929 г. Капиталистите още веднъж ще призоват за централно разпределение и ще намерят нов Хитлер, който да смаже левицата.

          image

Това е фантазия. То е проекция на миналото, и на миналото на Германия, върху бъдещето на Америка. В действителност, журналистите непрестанно поместват статии в ционистките издания за това, как еврейските дарители за политическите кампании играят главна роля във финансирането и на двете партии. А темата твърде рядко намира място в основните медии.

„Политическото бъдеще на американските евреи“ – така беше озаглавена статия от 1985 г. на Американския еврейски конгрес, написана от Сеймуър Мартин Липсет и Ърл Реъб, в която се декларираше, че: „Докато се намира съвсем незначително количество статистически данни по въпроса – а някои се отвращават да събират някакви – доминират журналистическите и хумористичните доказателства, че преобладаващото мнозинство от финансирането на Демократическата партия на национално равнище, и почти една четвърт от това на Републиканската, са дошли от еврейски източници.“

Имаха предвид частни дарения, както беше в статия на “The New York Times” от 5 януари 1993 г. Тя обяви, че „евреите са дарили около 60 на сто от финансите за кампанията на г-н Клинтън, които не са от институции.“

Установих, че 84 от най-новите 400-е най-богати американци са евреи. Списанието не регистрира религиозни пристрастия, докато самият човек, свързан с това не даде средства за религиозна благотворителност и т.н. А не всички евреи са проционистки настроени. Някои от вписаните са сред образованите неангажирани, които сега обсъждаме. Обаче количеството на ционистките пари е удивително!                                                                                                                                        image              

Джемс Тиш, председател на Съвета на големите еврейски организации, не е в списъка. Макар да е главен изпълнителен директор на “Loews Corp.”, и е включен в списъка на петстотинте най-богати на списание “Fortune”. Ама, тате, Лоурънс има 2 милиарда долара, а чичо Престън е оценен на 2,3 милиарда долара. Неговите предшественици в Съвета – Лоурънс Лоудър – 1,8 милиарда долара, и Морт Зъкърман, който се бори за място с „нещастните“ 1,2 милиарда долара. Хаим Сабон – 1,7 милиарда долара, е управител на Университета на Калифорния. Навярно или може би той има длъжността, защото даде на демократите най-голямото дарение за кампания в американската история?“

Как изглежда това днес? Кой да ни каже? Самите евреи, които гордо се пъчат с богатството на своите. Какъвто е случаят с Еврейската телеграфна агенция. Тя е основана през трийсетте години, а седалището й е в Ню Йорк. Къде другаде, след като „Голямата ябълка“ е най-големият еврейски град на земята. Данните, които агенцията предлага, също са остарели – от 2009 година. Тя е озаглавила публикацията така:

„Най-малко 139 от четиристотинте най-богати хора на “Forbes” са евреи!“

От публикация отпреди два месеца, узнаваме, че:

„Евреите са най-богатата религиозна група в Америка, мюсюлманите са най-младите…“

Изданието продължава:

„44 на сто от еврейските семейства изкарват най-малко по 100 000 долара годишно – най-високото число в страната. А едва 16 на сто получават по-малко от 30 000 долара на година – най-малкият брой в страната. От друга страна, само 4 процента от семействата на Свидетели на Йехова взимат поне 100 000 долара годишно, докато 48 на сто получават по-малко от 30 000 долара. Това ги поставя точно пред категорията на исторически обособилите се чернокожи протестанти, сред които 53 процента от семействата взимат по-малко от 30 000 долара на година.

     image

Евреите [вече] не са най-образованите (но са близо). Групата с най-голям процент на пълнолетни със степени от висшето образование, са хиндуистите – с 48 на сто. 31 процента от евреите имат такива степени, а 29 на сто – колежански.“

На по-ясния и красноречив език на относителните числа това означава, че в настоящия момент евреите са около 1,9 на сто от населението на САЩ,[48] но те съставляват 44 процента от заможните американци, и близо 40 на сто от най-големите богаташи! Колко „пропорционално“!

Успоредно с това относителният дял на богатите християни бележи трайна тенденция към намаляване!

Разбирате ли колко важно е, че останалите раси, народности, религиозни групи се пердашат, а евреите ги владеят. Мнозинството от политиците, независимо от цвета на кожата им, или биват намирани и излъчвани от еврейското лоби, или то ги принуждава да служат на еврейските, ционистиките и в края на краищата – на израелските интереси.

Глобалният ефект? В четвъртък, 9 юли 2015 г., Международният валутен фонд за пореден път от началото на годината намали своята прогноза за ръста на световната икономика. Този път – до 3,3 на сто. След като през последните месеци се наслушахме и нагледахме на „величествените икономически успехи“ на САЩ, довели и до „увеличаване на работните места“, МВФ обоснова последния си ход с… „влиянието на настоящата слабост на Съединените щати“.

         image

От миналата година представям доказателства и свидетелства за прегряването и буксуването на китайската икономика. Стигна се до там, че по същото време, когато бандата на Кристин Лагар изпълни заповедта на Братството в сферата на прогнозирането, ЦК на Китайската комунистическа партия забрани за шест месеца сделките с дялове на големи компании.

Но не забравяйте, че „рухването на китайсския фондов пазар е проблем за целия свят“, както посочи една наблюдателка. Ето докъде докараха нещата. Държавата Кимерика – от Китай и Америка (Chimerica), все повече и по-явно се държи като Юдеокимерика – Jewchimerica. Ако перифразираме неповяхващите “The Beatles”:

„Ротшилдови са тук, там и навсякъде.“

Еврейският елит наложи Системата на Федералния резерв и САЩ паднаха под ционистко иго. Оттогава американците са подчинени на евреите, както крепостните в някогашна Европа. На 16 октомври 2003 година, в реч пред Десетата ислямска конференция на високо равнище, състояла се в град Путраджая, домакинът, д-р Махатир Мохамад, министър-председателят на Малайзия, заяви следното:

youtu.be/3t9-UAQ5-oY                                                                                                                               Преди две години за пореден път – правя го още от 1991 година – предупредих за вече състоялата се демографска катастрофа на българите и за задаващата се етническа война. Даже обявих, че тя се води. И какво от това?

Не сме само ние. По най-пресни данни на ООН „населението на Източна Европа намалява“. Ако си направите труда да погледнете илюстрацията, ще видите, че отново водим класацията. Челници сме по изчезване като народ.                                                                                                                         image               

Обясненията на западните медии са, че „хората се придвижват извън границите на страните си, за да търсят по-добри възможности“. Това сме го наизустили като „Отче наш“.

„Например, “CityMetric” посочва, че след влизането на Латвия в Евросъюза през 2004 г. „най-малко 10 на сто от нейното население е напуснало страната“. За държава с около 2,3 милиона жители по онова време, това се равнява на близо четвърт милион души…

Илмар Меж – демограф и ръководител на Международната организация за миграция в Латвия, сподели пред “Christian Science Monitor”, че такъв спад в страна като Латвия би могъл да означава едно: Едва ли някакви представители на тази народност ще оцелеят след няколко десетилетия.

„Ако нещата продължат по този начин, в края на века трудно ще има останали латвийци.“

Прогнозите за нас са, че българите ще изчезнат около 2050–2060 година. Моята е по-практична: Между 2025 и 2030 година ще бъдем малцинство в собствената си Татковина.

Прави ми впечатление разширяването на мургавата средна класа. В района на столичния Централен, т.н. Женски пазар, млади цигански семейства, облечени с нови дрехи според техния специфичен вкус, разхождат децата си. Малките са яхнали автомобилчета и мотоциклетчета с електродвигатели. Мой приятел, не беден човек, който има четирима внуци, и им угажда, призна: Досега никой в семейството не си е позволявал чак такова разточителство…

Циганските богаташи, този тъмнозелен „аристократичен елит“, са отделен, още по-сложен проблем. Тяхната връзка с невидимата страна Номенклатурия наподобява срастване. Двете взаимно се захранват и допълват. Едната, по-силната, допусна съществуването на status in statu –държава в държавата.

     image

Тази вътрешна Чалгария разполага със собствена съдебна система и прилага свои закони, различни от официално действащите. Което не смущава никого – нито витринните власти, нито политическите партии, които всъщност са една, нито следствието, прокуратурата и съда, нито медиите с влияние, а най-малко – населението, особено в големите градове.

Все пак не бива да пропускаме, че цели 37 години, даже малко повече, същото това население кандисваше да бъде ръководено от цигани – Тодор Замфиркьов, представян като Живков, и Иван Костов. Значи е свикнало и ще се пригоди. Както обикновено…

Не съм ли прав, когато соча с пръст: В България няма мъже! Вече двадесет и шеста година се въртим в омагьосания кръг на измамата и продължаващия болшевишки гьонсуратлък. Резултатът от това е неимоверна бедност и ужасен начин на живот за три четвърти от нашенци.                                                                                                                                                      diagnosa.net/                                      
      



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685823
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031