Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2015 18:56 - ВРЕМЕ Е ДА ИЗБЕРЕМ ПО КОЙ ПЪТ ДА ТРЪГНЕМ-НА ЛЪЖИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ ИЛИ НА ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2072 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.06.2015 12:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

НОВА СЕРИЯ ОТ ДОЛНИ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ В МТИТС

Днес ми се обади моя стара позната-журналистка във в. „Струма”. Тя ме шокира с това, което ми разказа. Бях склонен да не и повярвам, но тя ми обеща да ми прати документи, потвърждаващи това. Получих документите и се уверих, че министър Московски и неговата администрация, плевенчанката Цачева и селският ергенин Борисов са не само ОПГ, но и долни манипулатори и лъжци, които заслужават незабвни репресивни мерки, тъй като зад лъжите им има хиляди некролози и протоколи на ТЕЛК за инвалидизиране на десетки хиляди българи вследствие накатастрофи по пътищата и улиците.

Помните ли, когато преди около месец назначеният със специални протекции на Цецка Цачева и с мълчаливото съгласи на партийния и „вожд” Бойко Борисов, шефът на ИА „Автомобилна администрация” Цветелин Цветанов заяви с апломб, че са уволнени 58 „корумпирани служители на ДАЙ”? Още тогава у мен възникнаха силни съмнения и аз написах и казах по една телевизия, че това не отговаря на истината? Цветанов в типичния си плевенско-нагъл стил заяви, че от Кюстендил са изхвърлени трима души за фалшифициране на 30 листовки за изпити, а от Стара Загора-двама.

Оказа се, че това е долна лъжа и нагла манипулация. Действително, трима изпитващи са освободени, но поради съкращения, а не поради корупция. На всичко отгоре те са съкратени на 15 май, когато беше съкратен и инж. Иво Кръстев, за когото вече писах, че заповдта му поради моя и друга намеса , беше скъсана. Ако трябва да бъдем по-точни, тези „съкращения” имат съвсем друг произход. Съкращават се хора, които не искат да участват в схемата за корупция. Прелюбопитното е, че изявлението на уличения в корупция Цветелин Цветанов-настоящ шеф на Агенцията, е с цял месец по-късно. Т. е. той е излъгал с цел манипулация на общественото мнение, че в министерството се води борба с корупцията. Тримата освободени не са обвинявани в нищо, нито са викани на разпити и други следствени действия. От тях, според редакцията на вестника, е искано от самия Цветанов по 20 лева за всеки изпитан и взел изпита. Те просто са отказали. В редакцията има и информация за онова циганче, което е късано 23 пъти на изпити в ДАИ-Кюстендил, а след като е дошъл в София е взел изпита от раз! Както и очаквах, той е напълно неграмотен, като при това е и с психически отклонения. Така Агенцията му е дала документ за водач на МПС, като на практика е пуснала по улиците и пътищата един потенциален убиец, който при съдебно дирене няма да може да бъде осъден, поради психиатрични отклонения.

Давате ли сметка за какво става дума!!!

Но няма за какво да се учудваме, че в МТИТС лъжат, корумпират и убиват и осакатяват български граждани . Като се вземат предвид ежедневните лъжи на „вожда” на ГЕРБ и по незнайни остоятелства министър-председател на република България, за подчинените му, явно, това не само е практика, но и неписан закон. Същият този Борисов, който през 2011 г. при изритването на приятелчето му Александър Цветков от европейски правителства за корупция и убийства на български и чужди граждани, след издаване на документи за правоуправление на граждани от ЕС срещу заплащане, беше назован като добър „професионалист”, който по лични причини е подал оставка. Същият беше разследван три години, като тихомълком прокуратурата прекрати диренето и той беше назначен за шеф на ГУСВ.

Убиват ни, хора!

Убиват ни на светофари, пешеходни пътеки и където ни срещнат или настигнат „шофьори” със закупени изпити, дипломи и книжки! Избиват нашите деца, близки и приятели където ни срещнат или настигнат! Осакатяват ни и ни причиняват душевни драми и трайна инвалидност хора, които се ползват със закрилата на всички власти, защото са си платили за безнаказаността!

Имаме два пътя!

Първият е да си закупим ковчег и място в гробищата!

Вторият е да се надигнем и да ги натикаме в мишата дупка, наречена Централен софийски затвор толкова дълго, докато сами се хванат за гушите и се натръшкат от наглост, простотия и отмъстителност.

Време е да изберем по кой път ще тръгнем!





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11815014
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930