Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2015 11:41 - ОТКРИТО ПИСМО ДО ЦАЧЕВА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2519 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДО ЦАЧЕВА

 

                                                     У   В   Е   Д   О   М   Л   Е   Н   И   Е

От Николай Ганчев Колев-Босия, София, ж.к. Борово, бл.231, ап. 39, тел. 0888 408 623

 

Цачева,

Понеже на 29 май противно на закона и правилника ми беше отказано влизане в Народното събрание и разговор с народните представители и парламентарните репортери по неизвестни милиционерски причини, правя нов, последен опит,  да ви вкарам в правия път, като ви дам възможност да поправите грешката си и да осъществя среща с народните представители и парламентарните репортери в сряда, 10 юни, 2015 г. от 11ч. 30 мин.

Що се отнася до моето отношение към народните представители не бъркайте тях с институцията Народно събрание. Моето отношение към тях, с много малки изключения, е такова не по мое хрумване или лични причини. Народните представители ежедневно и ежеминутно пристъпват Конституцията и клетвата си. Мое право е да разговарям с тях или да ги замерям с развалени домати и яйца. Това право е свещено и никой не може да ме лиши от него.

Нещо повече!

Вече имам окончателното решение на съда, в което пише, че съм НЕВИНОВЕН и че: „…Действията на Николай Ганчев Колев са били в резултат но протест и израз на гражданска позиция…”

Предавайки ви копие от решението на съда се обръщам към вас до края на деня да ме поканите утре, 10 юни 2015 г. в 11 ч. 30 мин. В Народното събрание за среща-брифинг с народните представители и парламентарните репортери.

Ако не бъде изпълнено, ще приема, че отново се нарушават правата ми и законите и ще атакувам народните представители и вас с развалени домати и яйца всеки работен ден, който счета за необходим. На 25 юни 2015 г. съм подал уведомително писмо до софийската община за постоянен протест пред Народното събрание от 8 юни т. г. до края на работата на този парламент. Същият ден внесох в деловодството на Народното събрание писмо до вас, за да ми отговорите незбавно защо не бях допуснат в Парламента.

Отговор все още нямам!

Нямам и търпение!

09.06.2015 г.

София                                                                                                              Николай Колев-Босия





Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Тя го прочете, разплака се и
09.06.2015 17:24
обеща да се поправи.
цитирай
2. borkolbor - ..... До Николай Ганчев Колев ...........
09.06.2015 18:27
...... Остави го този Парламент . Поне днес . 9 юни е . На и около тази дата си писал други неща в блога си . Забрави ли ? - По-добре ни напиши нещо интересно за големия български учен , историк , археолог , политик и държавник Богдан Филов . Напиши ни за някоя интересна случка от живота му . Или нещо свързано с него , с неговата дейност или с биографията му . Нещо , което не знаем . .........

П.С. ... Мисля , че ако Богдан Филов беше жив , щеше да поощрява само прецизни "хирургически" разкопки в ханската столица на Велика България Плиска . Нямаше да разреши по никакъв начин , обаче , бясното "ровене" на някои днешни археологически "йорсове" за злато , за скъпоценности , за тотемни и за религиозни утвари . Професор Богдан Филов , ако е жив , по никакъв начин не би разрешил престъпния и грозен каменно-монолитен градеж , започнат с разрешението , със съдействието и с финансовата подкрепа точно на мадридския мошеник Симеон Борисов Фердинандов , а също така и от вредните му за България правителство и управление . Гаврата бе продължена от следващите мошеници Първанов , Станишев , Борисов , Плевнелиев и от бандитските им властови клики . А също така и с кощунствената , спрямо историята и спрямо националната ни гордост като БЪЛГАРИ , подкрепа на управата на българската православна църква . Позор . ... Още Шкорпил преди повече от 100 години , в професионалните си археологически завети към археологията на бъдещето в България , от своето време , е изисквал и настоявал в Плиска да не се извършват мащабни разкопки , да не се строи и да не се надграждат по никакъв начин разкритите основи на древните сгради !!!!!! .....

Y Y Y
ПЛИСКА Е И ЩЕ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ В ИСТОРИЯТА НИ КАТО ВЕЧНАТА СТОЛИЦА НА СТАРАТА , НА МОГЪЩАТА И НА НЕ-ПОБЕЖДАВАНАТА , НА ХАНСКАТА И НА СЪКРОВЕНО ЧИСТАТА НИ ВЕЛИКА ЕЗИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ
Y Y Y

цитирай
3. chavdar01 - БРАВО!
09.06.2015 20:49
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРАТ ТИЯ БУНАЦИ В ПАРЛАМЕНТА,ЧЕ НИЕ СМЕ ШЕФОВЕТЕ,А ТЕ СА НИ СЛУЖИТЕЛИ И КАТО ТАКИВА ТРЯБВА ДА СЕ ВСЛУШВАТ В ТОВА КОЕТО ИСКАМЕ И ИЗИСКВАМЕ ОТ ТЯХ!
И ИЗРАЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ИДВА ОТ НАРОДА,А ИНАЧЕ ПРОСТО ЩЕШЕ ДА СЕ КАЗВА ЦАЧЕВО СЪБРАНИЕ,ИДВАЙКИ ОТ ТЕТКА ЦАЧЕВА!!!
НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ РЕГИСТЪРА НА ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТЕТКА ЦАЧЕВА,ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ТАЙНИЧКО Е КУПИЛА СГРАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11742961
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031