Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2015 18:00 - ОТКРИТО ПИСМО НА АВТОМОБИЛЕН ИНСТРУКТОР ДО МЕДИИТЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2171 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                    ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МЕДИИТЕ

                                                                          от

                                                   Митко Трайков – автоинстуктор

 

Дами и господа, представители на четвъртата власт!!!

Войната по пътищата ще става по-ожесточена!!! Управляващите имитират все по-големи мерки за борба с „джигитите”, като ни съветват да ги преследваме, записваме и ако оживеем след гонката да предадем записа в МВР.  Вие сте странични наблюдатели  и  само отразявате и дори възхвалявате  техните „усилия”. Те вървят след събитията и се опитват да се справят с последствията , а причините прикриват. Предлагат да се въведе отново полигона и часовете по практика да се увеличат. Проблемът не е в броя на часовете, а че не се дават. Любителите се научават само да държат пътя. По време на изпита изпитвача работи с педалите. За категории „C”, „D”, „A” курсистите се качват да карат един- два пъти/ако изобщо се качват/. Курсове за „Професионална компетентност”, „Превоз на опасни товари”, „Електрокаристи, Мотокаристи”, „Багеристи” и други изобщо не се карат, а се издават само документи. От 1999г. изпитите на кандидат шофьорите преминаха от КАТ в ДАИ. От тогава в ИААА за подготовката на водачи отговаря една „другарка”, която съсипа професията ни. В момента са единици инструкторите, които се издържат от тази професия. Останалите са „любители инструктори”, които основната им професия е някаква друга, а след 17ч. като хоби завъртат по 2м/ч. „Другарката” създаде така наречения от нас „Моделът -ТЯ”. „Елитни” учебни центрове на които тя помага, а те помагат на нея. Тези, които не влизат в схемата се гонят „по устав”. Останахме малко такива.

ТОВА Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА. КОРУПЦИЯТА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ТРАНСПРТА. ЕТО КАЗВАМ ГО НА ВИСОК ГЛАС:

  „В МИНИСТЕРСТВОТО НА ТРАНСТОРТА ИМА ГНИЛИ ТИКВИ”

В продължение на години сме подавали сигнали до всички държавни институции, медии и дори до Европейския съюз. Прилагаме и документи уличаващи корупционната схема, но всичко се прикрива и не се дава гласност.

ЗАЩОТО ТОВА Е ДЪРЖАВНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!!!

От 25г. съм инструктор и шофьорски книжки са се продавали винаги. В последните години това  стана организирано и масово. Преди всеки изпитвач си „работеше” за себе си в комбина с един двама инструктори. Сега има стройна организация ръководена от Министерството и всичко се знае, колко се печели и на кой какъв процент се полага.

 Схемата е следната:

Инструкторът когато прецени възможностите на кандидат шофьора му предлага да си плати или само теоретичния изпит или само практичния или пълна „застраховка”. Изпитвачът остава процент за себе си, а остатъка предава на началника си. Той обаче събира пари и от служителите от пътния контрол. Те събират „такса спокойствие” от транспортните фирми, които претоварват камионите и карат технически неизправни камиони и автобуси. Пунктовете за технически прегледи, които си плащат таксата, издават документи без да извършват реално прегледи. Записите от камерите им никой не ги гледа/както и нашите/. Началникът от своя страна оставя процент за себе си и предава парите в Изпълнителна Агенция Автомобилна Администрация. Там се разпределят проценти за отделните служители, за директора и министъра. Останалите пари отиват в партийните каси. Партиите са си разпределили държавните институции и всички крадат и ги използват за чадъри за своите фирми и да рекетират другите.

 ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА, А ВИЕ СИ  МЪЛЧИТЕ!?

 ЗАЩО?!?!? 

ТОВА СЪЩО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА И ВСИЧКИ НИЕ ЗНАЕМ ЗАЩО !?!?

ВСИЧКИ СТЕ ЗАВИСИМИ ОТ ПАРТИИТЕ И СЕ СТРАХУВАТЕ ЗА ЗАПЛАТКИТЕ СИ!

ТАКА ЛИ СРЕД ВАС НЕ ОСТАНАХА СМЕЛИ ХОРА, КОИТО ДА ВЪСТАНАТ?

ДА СМЕЛИТЕ ВЕЧЕ НЕ РАБОТЯТ КАТО ЖИРНАЛИСТИ, А САМО КАТО „ЛЮБИТЕЛИ- ЖУРНАЛИСТИ” В НЯКОИ САЙТОВЕ. 

ДАМИ И ГОСПОДА ОТ ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ, СЕГАШНОТО СТАТУКВО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ, КОГАТО „ЛЮБИТЕЛИТЕ- ЖУРНАЛИСТИ” СТАНЕТЕ МНОЗИНСТВО!!!

А, ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА ЩЕ НАМАЛЕЕ, КОГАТО „ИНСТРУКТОРИТЕ- ЛЮБИТЕЛИ” СТАНАТ МАЛЦИНСТВО!!!!

БЪЛГАРИЯ ЦЯЛА СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА !!!





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735643
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031