Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2015 17:05 - ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ТВ 7 ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ОСТАНКИНО 7?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3150 Коментари: 8 Гласове:
1

Последна промяна: 08.05.2015 18:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДА СПАСИМ ТВ 7 ОТ РУСКИЯ БОТУШ

Онзи ден стана ясно кой „осигурява” с инвестиции „спасяването” на ТВ7.

Това са: 

1.       Николай Малинов-собственик на в. „Дума”, депутат от БСП и председател на Националния съвет на Националното движение „Русофили”, или както аз го наричам „Изуй гащи”.

След анексията на Крим от Русия той с цялата си наглост честити „…на всички православни славяни победата в Третата кримска война” и заяви, че след Крим идва ред на Балканите.

Лицето Николай Малинов твърди, че е историк, но се е оплел като комунистическо пате в демократични кълчища. Той все още не подозира, че българите не са славяни, а си живее в онази 1935 г., когато Коминтернът раздели българската нация на мизи, траки и македонци. Същият се готви да стане председател на съвета на директорите на ТВ 7.

.

2.       От седмици в медиите се говори, че бъдещ собственик на телевизията ще бъде гръцкият бизнесмен Янис Карагеоргис. Той вече веднъж е бил представен и на част от екипа на TV7. Гръцки медии свързват Карагеоргис с приближения до Владимир Путин руски олигарх Константин Малофеев.

Името на бизнесмена Янис Карагеоргис е добре познато на гръцките медии,        както от търговската му дейност, така и от личния му живот.

По-възрастните го помнят като участник в един от големите и необичайни по това време скандали с гръцки собственици на кораби, пише в. Espresso. В началото на 90-те години Карагеоргис притежава чрез фирмата Silver Carriers търговска флотилия от 13 кораба. По това време се опитва да влезе в управата на популярния атински футболен клуб АЕК. През 1994 г. изгаря супертанкерът му Στolidi. Загиват 20 души от екипажа. В резултат от пожара компанията се срива, а нейните кредитори Bank Bruxelles Lambert (купена впоследствие от ING), Banque Paribas (преименувана по-късно на BNP) и Berliner Bank AG запорират активи на Карагеоргис в цял свят и изземват флота му.

В следващото десетилетие името на бизнесмена присъства главно в жълтите гръцки медии.

През 2011 г. се появяват слухове, че се готви да влезе в управлението на влиятелния телевизионен канал Αlpha.

Според сайта parapolitika.gr понастоящем Карагеоргис купува лицензи на регионални гръцки канали. Регистрираната в Кипър офшорна фирма The Worldspeaker LTD, зад която журналистите на Parapolitika твърдят, че стои Карагеоргис, вече притежава тесалийската телевизия TRT. По непотвърдена информация компанията държи още правата на Attica TV, Thraki TV, Ena Channel от Ламия и солунската DION TV.

Карагеоргис влезе в радара на гръцките медии и като кумец на приближения до Владимир Путин руски олигарх Константин Малофеев. Гръцката разследваща журналистка Мария Кархилаки публикува в блога си karchilaki.com свое интервю с Малофеев по въпроса за връзките му с гръцки бизнесмени и политици.

Карагиоргис се венчава повторно в началото на октомври 2014 г. Избрал е предварително за свой кум Малофеев. Двамата се познават от поклоннически посещения в Света гора, твърди руснакът пред Кархилаки. Малко по-рано обаче руският бизнесмен е попаднал под международните санкции заради участието на Русия в украинската гражданска война и не може да напуска страната. Затова ритуалът се извършва в Русия. Сред гостите е Панос Каменос, бъдещ коалиционен партньор и министър на отбраната в правителството на Алексис Ципрас.

3.      Третият чакал е Асен Асенов, който в търговския регистър е единоличен собственик на „Стар ТВ”Той представлява руските телевизионни канали, а сега се готви да стане изпълнителен директор на ТВ 7 .

Това е милата дружинка, която искаше да вземе телевизията за жълти стотинки и затова прати цяло стадо милиционери да спрат предаванията на ТВ 7. След като старият комунистически силов начин не се получи, те преминаха към „мекия” вариант.
Тук не мога да пропусна две неща.
Първото е простотията на Бъчворова, която се впусна в една много мръсна игра на началника си и лъжеше наляво и надясно по един забележително нагъл начин.
Второто е, че Пуйко Борисов решава личните си проблеми с една телевизия чрез служебната си власт. При това в полза на една агресивно и традиционно недобро настроено към България чуждо правителство. Това на Кремъл, искам да кажа.
По-старите българи вероятно си спомнят, че по Татово време всеки петък гледахме съветска телевизия. Дори излезе виц, че ако турците превземат България в четвъртък, в петък ще дойде Червената армия и ще ги изгони, а в събота и неделя ще отработваме. Та, сега, отново идват тези времена. Само че не само в петък, но и в останалите дни на седмицата. Това ще забележите още утре, когато сутринта ще се предава на живо от Червения площад репченето на джуджето Путин към света чрез т. нар. „Военен парад”. Вероятно вечерта ще се предава „Тържествен концерт” в деня на „Победата”. Демонстрацията на сила не е нищо друго, освен лекуване на комплекси и създаване на фалшива гордост, че са по-силни от света. И понеже малко хора знаят историята на т. нар. „Ден на победата”, то той е празнуван с военен парад едва през 1965 г., което може да се провери от руските източници или от моя постинг „Какво е 9-ти май?” отпреди два дни.

ТВ 7 и България са заплашени от тотална русификация. Това, разбира се, ще се почувства в две посоки. Интересните и честни предавания ще бъдат смачкани, а водещите ще напуснат или ще бъдат уволнени. Ще се лее демагогия, лъжи и фалшификации за „славянство”, „славянска азбука” и „братска помощ”.

Парите няма да бъдат от Гърция. Карагеоргис ги няма. Парите ще са от Путин, чрез свързаното с него лице Малофеев. Митьо Гестапото, домашната му прислужница Шаренкова, Сидеров, Първанов и Овчаров ще тропкат руска пляска, а Малофеев ще им лепи рублите по челото и ще ги изкарва на бис.

Ще допуснем ли това?





Гласувай:
3



1. podvodni - Чакай малко, че нещо взех да се об...
08.05.2015 17:58
Чакай малко, че нещо взех да се обърквам.
Значи си против покриването на дълговете на ТВ 7 към КТБ, защото парите ще идват от неам си къде ( да приемем условно че е Путин) ?
Тогава що не се напънеш и да намериш свестен инвеститор?
Друго което ми идва на ум - ти желаеш загубите по фалита на КТБ да бъдат максимално високи!
Това обяснява твоето присъствие преди седмица пред телевизията и сегашната ти реакция относно покриването на дълговете на ТВ 7.
Въпросче:
Кой ти плаща да правиш всичко възможно по трупане на загуби за България?
На кой господар си си продал жалката душица и за колко сребърника?
цитирай
2. ok3223 - Що не вземеш да се гръмнеш ...
08.05.2015 18:09
Ако имаше грам българско в теб, щеше да питаш какви ги дела "Америка за България" у нас. Вместо да си навираш гагата в неща, които са за доброто на България. Или и ти си на хранилка там.
цитирай
3. bosia - много се кефя
08.05.2015 18:23
Много се кефя, когато рублофилите се ядосват. Значи съм улучил там, където трябва.
Що се отнася до САЩ- не поддържам никаква връзка от деня, в който се опитаха да ме вербоват. Хранилката ми е такава, че ям това, което сам си сложа в нея.
цитирай
4. borkolbor - ..... До иззутия ... Ми ..
08.05.2015 20:08
.... Ми кефи се бре , обраслий . И нас ни е кеф , че та "сапунисваме" ! Я кажи , Коле , кат не си вербуван от американците , що ревеш за НАТО-то и за американска бойна техника ? Да не би евреите в МВФ-то да са посредници в настоящи и в бъдещи оръжейни сделки на МНО-то ни с Пентагона ? .... И що си "вириш" мекия дърт "чеп" за тв 7 ? Тя ква ти се падаше на тебе ? - Комисионна кърмилница ли ? Да не би и ти да си "теглил" от там кинти ? Бащицата каза , че задълженията й към кредиторите са за 288 милиона лева ! Ако е вярно това , излиза , че телевизията е била "перачница" и "черна каса" за наши и чужди аферисти . А журналистите й , администраторите й , програмните й директори , IT инженерния и експертния й състав са били скъпо-платен , безмълвен и безропотен слугинаж , обслужващ чужди идеологически и психологически цели за деструктивиране , опошляване и опростачване на нацията ни !!! Като как тъй толкоз много пари са наливани в тази телевизия ? Толкоз много ли струваха турските сериали и американските й "бълвочи" ??? - Та те на западния филмово-музикално-развлекателен пазар са относително евтини ! В тях/в програмите й/ ли се изразяваше нарушената "българска гражданственост" и прокламираното от тебе "честно" нейно журналистическо нарушено "свободно слово" ? А ? Частните кабеларки от повече от 20 години бълват порочна американска , западно-европейска и турска СУРОГАТНА музикална , филмова , хазартна , рекламна , секс и всякаква пропаганда ? Там - от еврейския Холивуд-Калифорния , от Лас Вегас-Невада и от втората и от третата столици на разврата - Ню Йорк и Лондон . Майната им ! .... Те /порочните телевизии/ ли са за тебе "свободата на словото" или необходимите "елементи от свободната съвременна пазарна икономика" , според теб и според курварското парвеню - шефа на СЕМ Г.Лозанов ? Ударът върху младежите ни е страховит и болезнен ! Едно след друго пред очите ни израстват бездуховни поколения , които издигат в култ насилието , безскрупулната алчност , егоизма и безродието . А те за тях се превърнаха и в "трамплин" към границите ни и в "единствената" за тях алтернатива - завинаги да напуснат отечеството си и да се срамуват , че са се родили българи ! ... - Да , Коле , те ти я "масовата култура" на безродниците - баща и син Николай и Богомил Райнови - френски възпитаници и проводници на национално предателство сред угодническия и комунистически елитарния "интелектуален слой " на "татовото обкръжение" ! - Те бяха сред първите сеячи на чуждопоклонството в комунистическото време . Проклети да бъдат ! .... Къв Карагеоргис , къв Каменос , къв Малофеев , къв Путин , къв Асенов се вихрят в изкуфялата ти празна тиква ? Кво на интересуват те или намесата им в "тъмните дела" на тв 7 ? Ми , ко ша е и с лични , свои пари да я купи Путин телевизията ?! - Ще си я носи , той , телевизия 7 в дачата си в горите и във ВИП-зоната си край Петербург и ще я окачи кат еленов , рогат сувенирен трофей над главата в спалнята си ли ?! ....... - Пукай се , босоногий , и "яж лайна" по адрес на руснаците с дежурните си вечни "комунистически призраци" ! Много важно и голям прас , и да се задавиш с тях ! През оная им работа за тебе и за "писанията" ти , казвам ти , на братята !!! - Другото е важно ! - Важното е да се променят програмната схема , новинарските и публицистичните блокове , важното е да се спре с евтината , със зловредната и с упойващата умовете на хората чуждоземска - турско-поробителска и англосаксонска , блудкава "музикално-филмова" боза - до секване . Важното е сегашните или другите - новите журналисти , под същото или под ново абревиатурно име на тв-то да ни осведомяват истинно и прагматично за това , което става у нас в България и за това , което се случва в чужбина . Важното е не само по тази телевизия , но и по всички телевизии да гледаме български , сръбски , чешки , белоруски и руски художествени , публицистични , документални филми и сериали , филми за природата . Важното е да гледаме фолклорни наши и сродни ни по език , традиционност и душевност програми . И най-вече да гледаме български продукции !!! - Не щем ежедневни , угнетяващи ни и обезсърчаващи ни криминални сводки за престъпления , кървави съобщения за нескончаеми ПТП-та по изровените ни пътища , не щем сълзливи и лигави семейни , често измислени драми , не щем парвенюшки предавания на чалгаджии , проститутки , смукач-политици - лъжци , на многознайковци и на слово-блудци . ... Ей , иззут и изогглавен несретнико , ти българин ли си , англосаксонец ли си , турчин или евреин ли си ? Къв си ? Кви макя и тати са ти дали живот , свет , дихание и рев ? - ..... Не проумяваш ли , не го ли искаш и ти същото ? - Кажи !!! - Или та боли и та сърби "грездея" за чуждия нам "свят" , който чрез такива като тебе иска да ни унищожи и изтрие от лицето на земята като горд народ с хилядолетни история и с велика , непреходна култура ! .... Е -хааааа ...................
П.С. ...... Щях да пропусна . ...... Днес е 9 май . - Ден на победата на руските граждани над хитлеро-фашистка Германия . ..... ДЪЛБОК ПОКЛОН , ЧЕСТ И СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ РУСКИ НАРОД - ПОБЕДИТЕЛ ! ................
цитирай
5. bosia - до горния дебил
09.05.2015 11:36
Ти си доказателството, че лайното дали е рядко или добре оформено мирише еднакво лошо. Покажи ми поне едно изречение, в което хваля Америка и оръжието им. Умствените ти възможности стигат до това да се наядеш и изсереш. Собственикът на телевизия може и да пере пари, но какво общо с това имат журналистите? Ти обвиняваш тях, а не собственика. Това на български език се казва скудоумие.
Все пак съм доволен, че ти и твоите колеги-тролове редовно увеличават прочитите ми и се напъват да родят някакво подобие на мисъл.
цитирай
6. oia - Защо не проумеете, че едни и същи ...
09.05.2015 13:17
Защо не проумеете, че едни и същи стоят от двете страни на проблемите, като цяло. Похвата е един и същи---създаване на проблеми и насъскване на човечеството, чрез разделението, което практикуват.Възмутително е. Крайно време е да се намери причината, иначе празнословието ще продължи да върши своето. Причината не е толкова незнайна, колкото потайна.Има една поговорка---Никога не хвърляй кал, защото: улучиш или не, ръцете ти остават мръсни. Не се замеряйте с кал господа. Недостойно е за човешки същества. Когато в един дом има раздори, съседа ли е виновен, или собствениците. Хайде престанете да ни вменявате,колко е виновна Русия, а и кой ли още не
цитирай
7. borkolbor - .... До босия манипулатор ......
09.05.2015 18:17
...... Ричард ІІІ спретнал за "аристократите " и главорезите от свитата си в центъра на Лондон "весела къща за разтуха" . "Веселите" момичета от къщата обслужвали хората му ласкаво , нежно и всеотдайно така , че като че ли е им било за първи път на "целомъдрениците" ! Получавали са си и добрата плата от разпътните "благородници" ! Но , когато лично Ричард се е възползувал от "услугите" на някое от тях , всяко едно изпадало в смут , потрес и ужас ! Усещали са се , Коле , осрамотени и опозорени в неговата "компания" ! Само в негово "интимно" присъствие , само от Ричарда , де ! И така ставало винаги , когато той ги навестявал . .... А , Коле ? Що ли ? .... Иначе и той си плащал пребогато !!! Пък е бил и на ента степен по-мръсник от подчинените си мръсници ! Курви от курвар да се срамотят ??? ... Ти си умно момче , Коле , и би трябвало да знаеш отговора . И бива ли да не го знаеш ? - Срамота . Наш Тончо Късото го знае . Хем , че е селско момче . Знаеш го , знаеш го , Коле . Кажи Коле , ти си по мръснишките и по курвенските истории !!! .........

.... П.С. Ей , мухльо , искаш ли да ти тракна линковете на най-малко 5 , 6 "журнаГлистически"/курсив твой!!!/ , "публицистични" , слагачески и най-вече - анти-български предавания на тв 7 от миналото с точно определени журнаГлисти , за да престанеш нагло да лъжеш ?! ....
цитирай
8. bosia - до горния дебил
09.05.2015 22:33
Ти си последният адвокат на Простотията у нас. Аз се опитвам да спася успешния колектив на ТВ 7 за последните месеци. Теб те интересуват процесите у нас, а личните ти финансови и политически проблеми.
Когато един платен лайнар ме нарича "Мухльо" мога със сигурност да твърдя, че съм улучил в десятката.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11739010
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031