Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2015 15:38 - ОЩЕ ЗА ТРОЛОЛОГИЯТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1421 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДОБРЕ, ЧЕ ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ И ОТЕЦ МАТЕЙ МИТКАЛОТО НЕ ЖИВЕЯТ СЕГА У НАС

Наложи се да публикувам втора част от бъдещия учебник по тролология. Тук, по-долу, съм извадил всички коментари по повод мое интервю, публикувано във „Фрогнюз” по искане на сайта.

Бях поканен да направя коментар на две събития от сайта. Коментарът е предаден коректно. Не съм бил инициатор за това.

От коментарите на една значителна част от интернет троловете се вижда, че те или са неграмотни, или не ги интересува какво е написано.

Основната част от троловете се занимават с външността ми. Не знаех, че има толкова тъпи и самонадеяни човечета у нас. Като видим и правописа и монотонността на епитетите се вижда, че граматиката и лексиката не са силната им страна.

Проблемът с външния ми вид е мой проблем. От дълги години имам тежък псориазис, който сега лекувам с известен успех, мажейки се с меча мас. За троловете ще обясня, че псориазис е автоимунно незаразно заболяване, изразяващо се с много бързо стареене на кожата. Появяват се суха кожа, кожени обелки и рани. Най-често такива има на лактите. При мен са по цялото тяло. Уверявам ви, че мечата мас е автентична, а не е от трътката на Искра Фидосова.

Що се отнася до къпането, аз се къпя редовно именно по тази причина. Така, че не страхувайте, че ще ви заразя.

Що се отнася до косата и брадата ми, аз съм възприел нещо като монашески обет. Не се подстригвам и бръсна. Същото правят монасите, особено когато приемат най-висшата степен на монашество-схимата.

Изключително интересен случай представлява монахът Матей Преображенски-Миткалото. Той е близък приятел и помощник на Васил Кунчев-Левски. Разнасял е книги и знание до всички българи до които е стигнал. Боледувал е от едра шарка и лицето му е останало сипаничаво. Ходел е със закърпено расо, а често и бос. Тогавашните тролове със сигурност са били ако не по-грамотни, то поне по-възпитани, защото не са оставили псувни и подмятания по негов адрес.

Но душата му е светла и достойна.

Обръщам се към троловете ми да се научат да четат. Ако се научат и да мислят ще стане още по-добре. Доколкото ми е известно сайтът „Фрогнюз” не е модно списание, а електронен вестник. Вестникът се чете, а не се зяпа в него кой как е облечен и нагласен. Така, че нека четат и ми пишат какво им харесва или не им харесва от написаното. Нека оставят физиономията ми. Няма да се явявам на конкурс по красота или да се кандидатирам за гвардеец.

Естествен съм напълно, с изключение, че редовно си режа ноктите. Не мога да разбера троловете защо се ядосват толкова. Ако не искате да се ядосвате, не ми влизайте в блога. Защото иначе мога да ви приема като една група от мазохисти, на които им доставя удоволствие да се ядосват. В крайна сметка мазохизмът е част от учебника по психиатрия. Последният трол е написал Босия и България с малка буква. За мен не е от значение за малката буква в прякора ми, но за България е недопустимо.

Учете бе, тролчета, учете! То сляпото окато прави!

И най-накрая ще ви кажа, че поне веднъж в месеца можете да ме почерпите с един билков чай, защото от мен и от такива като мен вие печелите нелоши пари или дръгнете комплексите си като дръглива крава о касата на вратата на обора.

КОМЕНТАРИ

Top of Form

Име:

Коментар:

Въведете числата от снимката:

Bottom of Form

Top of Form

Bottom of Form

СК 05/05/2015 - 14:48

Москов си върши добре работата за която отговаря. Досега никой здравен министър не се е нагърбвал с толкова много проблеми.

29 + 12 - ! » отговор

КОЛКО ДОБРЕ, 05/05/2015 - 15:13

си върши работата? Коя работа? Москооов, Ваньо Шарков ще те загроби, да знаеш!

9 + 11 - !

архивите говорят, 05/05/2015 - 15:33

Скандал с търг за медицински изделия, намаляване на заплатите в клиниката по неврохирургия, камери в операционните и предстоящи избори за нов директор разбуниха духовете на лекари и медицински сестри от УМБАЛ „Св. Иван Рилски” в София. Близо половината от персонала на клиниката по неврохирургия излезе на протест пред болницата във вторник и поиска смяната на директора на лечебното заведение д-р Дечо Дечев. Според протестиращите директорът е сключил договор за обществена поръчка с фирма за доставка на консумативи, в нарушение на решение на КЗК и против мнението на неврохирурзите, които са били членове на комисията по търга. Те обвиниха д-р Дечев, че управлява еднолично болницата и сключва договори на необосновано високи цени. Неврохирурзите се оплакаха, че ръководството на болницата не им дава отчет за финансовите баланси на болницата и че са намалени заплатите на работещите в отделението.

9 + 3 - !

той 05/05/2015 - 14:52

не мога да разбера , какво значение има , какво казва и какво мисли този бос юнак?господа журналисти!

22 + 11 - ! » отговор

В продължение, 05/05/2015 - 16:04

Защо ли не можеш да разбереш?

4 + 5 - !

боц ох боли 05/05/2015 - 14:58

несъгласните с политиката на министъра , особено по време на промени трябва бързо да подават оставки САМИ, а не олигавят всичко наоколо от позицията на незаменими - особено ако са подпрени от КОЙ. . а този на снимката да земе да си среше и позамие мислите и не само. . .

16 + 6 - ! » отговор

Ташко 05/05/2015 - 15:04

Боси си с този довод. На тази весела страничка е нужен диктатор.

13 + 2 - ! » отговор

Майтапер 05/05/2015 - 15:06

Босия, тренира за гротескна роля в новите серии на "Хобит". Героят му се казва Опознай Ножица.

14 + 5 - ! » отговор

Ташко до Оги 05/05/2015 - 15:07

Оги, кой ли не питаш пред Фрог. Не е ли време и на мен зда започнеш да отправяш такина въпроси. По съм в час.

9 + 4 - ! » отговор

хайде моля, 05/05/2015 - 15:09

тези които се превъзнасят по министъра, да се позамислят - ЗАЩО ЗА БОГА, СЕ УВОЛНЯВАТ ДИРЕКТОРИ ПОКАЗАЛИ ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ? ЗАЩО СЕ ПООЩРЯВАТ ХОРА, КОИТО ДОКАРВАТ БОЛНИЦИТЕ ДО ТЕЖКА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ И ФАЛИТ??? ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ СЕ УБИВАТ КАДЪРНИТЕ ХОРА И СЕ ПООЩРЯВАТ НЕКАДЪРНИЦИТЕ? . . . . . . . . . ЗА ДА СЕ ЗАГРОБИ ДЪРЖАВАТА БЕ, ГЛУПАЦИИИИ!!!!! ТОВА Е ПЪКЛЕН ПЛАН, КОЙТО ДЕЙСТВА БЕЗОТКАЗНО ЗАРАДИ НАШАТА ПРОСТОТИЯ И ОВЧЕДУШИЕ! ОЩЕ МАЛКО. . . . . . И ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ В ГРАНИЦИТЕ НА ЕДНА ДРУГА ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАТ НИ ОРКИ! ЩЕ ПЛАЧЕМ, НО ЩЕ Е КЪСНО. . . . . АПРОПО, ЗАЩО НЯКОЙ НЕ СЕ ЗАРОВИ, И НЕ ВИДИ, ЧИЯ Е СОБСТВЕНОСТТА ВЪРХУ ЗЕМЯТА В ЮГОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ?

11 + 10 - ! » отговор

моля,хайде!, 05/05/2015 - 15:46

Преди години столичен вестник разкри още едно мащабно лоби в бизнеса „здраве” - ротарианското. Елитният клуб разполага със свои кадри на ключови позиции в българското здравеопазване. Ротарианци диктуват ходове и решения на лекарската гилдия. Такъв елитен ротарианец е д-р Дечо Дечев – директор на МБАЛ „ Св. Иван Рилски „ в столицата. Кой е д-р Дечев ? Разбира се ченге – ротарианец… Минал през БКП , ДПС , а сега благодарение на своя приятел и работодател Огнян Донев, д-р Дечо преоткри партия „ГЕРБ” и изгодата от това. Д-р Дечев е завършил Медицинска академия в София със специалност оториноларингология . От 1981 г. до 1992 г. работи като оториноларинголог в Общинска болница, гр. Ихтиман, Окръжна болница в гр. София и МВР болница. От 1992 г. до 1995 е търговски представител на различни фармацевтични фирми . От 1995 г. до 1997 г. е началник отдел „ Лекарствена политика “ в Министерството на здравеопазването . От 1998 до 2001 и през 2002-2003 г. е директор „Вътрешен паза

6 + 6 - !

От Варна 05/05/2015 - 15:09

Този "БОС" простак се чуди къде да се покаже и ако може да се пласира. Спря му кранчето от ТВ 7 и КТБ и сега реве.

16 + 6 - ! » отговор

Остави го босия, 05/05/2015 - 15:16

той не е интересен! В болниците става страшно и ще го усетим скоро. Не може да се уволнява директора на ПЕЧЕЛИВШАТА БОЛНИЦА и да се оставя този - на задлъжнялата болница! РАЗБЕРЕТЕ БЕ, ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО, УМИШЛЕНО СЕ ТЪРСЯТ НЕКАДЪРНИЦИ И ПОСЛУШКОВЦИ - БЪЛГАРИЯ ЗАМИНАВА БЕ, ХОРА - СПИТЕ ЛИ БЕ. . . . .

7 + 12 - !

Лекар 05/05/2015 - 15:18

Босия, голия и безпозъчния да не се меси в материя , която не разбира!

9 + 7 - ! » отговор

Иванов 05/05/2015 - 15:18

Босия е прав. Прилича на луд, но говори ясно и аргументирано.

8 + 9 - ! » отговор

обут 05/05/2015 - 15:29

бос, казва се свети Иван рилски

5 + 1 - ! » отговор

щъ 05/05/2015 - 15:36

егати урунгела

9 + 5 - ! » отговор

Мая Чуркина 05/05/2015 - 15:57

ТОЗ ПРОСТАК бОСИЯ ДА ИДЕ ДА СЕ ПООКЪПЕ И ОБРЪСНЕ И ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С РАБОТИ ОТ , КОИТО И ХАБЕР НЯМА! АКО СИ ТЪРСИ РАБОТА, ЗАЩОТО АЗ НЕЗНАЯ С КАКВО СЕ ИЗХРАНВА , ДА ВЪРВИ ДА ХВЪРЛЯ ДОМАТИ ПО СИДЕРОВ!ТУК В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ БРАДЯСАЛ И ВЪШЛЯСАЛ ДАВА АКЪЛ, ОТ КАКВО РАЗБИРА, КАКВО Е ЗАВЪРШИЛ ТОЗИ ПЕДЕРУНГЕЛ ДОЛЕН?

8 + 8 - ! » отговор

Вдигни очи 05/05/2015 - 16:10

Здравен неонацист плюс меркантилен диктатор за премиер, по -голямо падение на дали ще има в Българската държава в следващите 100 години!

3 + 7 - ! » отговор

222 05/05/2015 - 16:31

Да ева и миризливеца му, смърди от всяка страница в нета. . . . . . пфууууу!

6 + 2 - ! » отговор

the devil 05/05/2015 - 18:37

GOLIAMA SMRAD , GOLIAMO CHUDO ! BLATOTO BG SMURDI OVLADIANO e OT |DEMONICHNI TAINI OBSHTESTVA MNOGO OTDAVNA| no sega im subirate snopovete - zurkvata ni e masonizirana oshte v 13 vek !!!!!! otvorete si ochite , BOJESTVENI STE I V TOVA E VASHATA SILA E TIAHNATA SMURT - zatova vi tupchat, machkat, troviat , ignorirat, lujat , mamiat, kradat 365 dni ! CHOVECHESTVOTO VLEZE V ERATA NA VODOLEIA I IMA BRILIANTNATA VUZMOJNOST PO BOJIATA PROMISUL I S NEGOVA POMOSHT DA SE IZMUKNE OT OKOVITE SI promiha VI mozuzite, zombiraha vi , susipaha vi , obraha vi vzeha vi vsichko , ubivat vi , otvlichat dezata vi , droghirat vi , alkoholizirat vi i t. n. =NO VSICHKO TOVA NE MOJE DA SE SLUCHI BEZ VASHETO SUGLASIE kude e viarata vi ??/// boli MNOGO che SE TOPITE , che VI patantovaHA V sgan/programirana i kupena I to ZA DREBNI STOTINKI ! IMATE LI MOZUZI, AKO Da ? IZLEZTE OT PRINUDITELNATA KOMA V KOIATO SA VI VKARALI I IM POKAJETE SREDEN PRUST ! that could be only the beginning !

0 + 0 - ! » отговор

Струпеясъл и пъпчасъл 05/05/2015 - 22:05

На един субект от ДС помиярщина и долна вътрешност му избива отвън

1 + 0 - ! » отговор

грешките 06/05/2015 - 08:00

Московата грешка с ТЕЛКовете е тази, че с прехвърлянето на функциите на ТЕЛК върху лицензирани лекари тези лекари веднага се вкарват в конфликт на интереси. Един и същи лекар ще лекува пациентите, ще издава и сам ще проверява едни и същи болнични листове. Комисията в ТЕЛК затова е комисия, защото един и същи пациент може да има няколко болести за освидетелстване и трябват няколко специалисти. Ако вместо ТЕЛК действат лицензирани лекари-специалисти, пациентът ще трябва да обикаля кабинетите им като отвинтен.

2 + 0 - ! » отговор

ДО БОСИЯ 06/05/2015 - 11:59

босия изрод да се маха от българия





Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Много от троловете са прави.
07.05.2015 17:42
Вие, като всеки българин, разбирате от медицина. И от политика, разбира се. Да, ама така човек на вашите години само става за смях.

От антикомунист станахте изведнъж руско мекере- толкова ли не разбирате, че TV 7 трябваше да бъде спряна, защото е руска диверсионна централа, която извършва грандиозни безобразия и престъпления в България.

Не, не може човек на години с големи претенции да се излага по такъв начин!
цитирай
2. bosia - До Апостолов
07.05.2015 18:01
Относно медицината: Бившата ми жена е акушер-гинеколог. Дойде по разпределение в Стара Загора с няколко нейни колеги и колежки. Ежедневно се събирахме и разговаряхме. Разговорите бяха изключително на медицинска тематика. За да мога да взимам участие прочетох акушерството и гинекология. Оказа се, че това е недостатъчно. Затова се наложи да прочета всичките учебници на бившата ми жена. Така станах пълноценен участник в разговорите. Димлома нямам, но не съм и искал.
Относно ТВ 7. В същата тази телевизия единствено може да се чуе нормално мнение за всичко, включително и за Русия и Путин. Но аз защитавам не една телевизия, а един принцип, който е в основата на демокрацията.
Кой измисли тази простотия, че ТВ 7 е "Руска диверсионна централа"?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11740814
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031