Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2015 18:26 - ТВ 7 И НЮЗ 7 СПЕЧЕЛИХА ДВУБОЯ С ИДИОТИТЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3874 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

АПРИЛСКОТО ВЪЗСТАНИЕ НА ТВ 7 И НЮЗ 7

В  предпоследния ден от месец април срещу потисниците въстанаха работещите в ТВ 7 и НЮЗ 7. Всичко стана спонтанно и красиво.

Вчера на обяд гледах ТВ 7. Изведнъж започна предаване на живо за присъствието на ЧСИ и голяма количество полиция. Веднага разбрах, че става нещо сериозно и незабавно потеглих към телевизията. Слава Богу, живея на 20 минути пеш от сградата на телевизията. Когато пристигнах, видях, че почти всички работещи бяха извън сградата. Имаше десетки полицейски коли и още повече полицаи, като офицерите бяха твърде много.

Тъй като съм наясно какво става в КТБ и ТВ7 и НЮЗ 7, разбрах, че искат съзнателното и закриване по един недопустим милиционерски начин. Видях, че една група от десетина момчета в анцузи изнасят някаква апаратура. Бяха твърде далече от входа и нямаше как да реагирам ефективно. Изчаках ги да се върнат и застанах до входа. Когато за втори път излязоха с апаратура ги пресрещнах и разперих ръце, за да ги спра. Обясних им, че участват в една много мръсна игра на определена мафиотска група, която създава технология за саморазправа с медии, които са непослушни и си позволяват да говорят и показват истината. Не успях да ги спра, но работещите в телевизиите видяха и разбраха какво трябва да се прави. Дойдоха при мен и всички се хванахме за ръце, като по този начин прекратихме възможността за влизане и излизане от сградата. Въпреки опитите на офицери от полицията, включително и на зам. началника на СДВР Сотиров, те не бяха допуснати и се създаде възможност чрез журналистите от медията и от другите медии да достигне до българските граждани истината за това, което ставаше там. Истината за лицето на властта и мераците им да превърнат страната ни в техен чифлик.

Радвам се, че намериха енергия и смелост да се противопоставят на идиотската силова акция на бандитското държавно управление. Те вече не същите, каквито бяха преди. Сега знаят силата на солидарността и страха на подлеците от общия отпор. Добре е, че цяла България видя и разбра това. Това е пътят на противопоставянето на организираната престъпна група, монополизирала управлението на държавата.

Но вчерашният организиран отпор на мафията показа още няколко неща.

Първото нещо, което се видя, че ние все още нямаме полиция. Имаме си милиция.

Някой ще попита каква е разликата между полиция и милиция.

Преди година и половина обясних това на тогавашния министър Овчев. А тя е, че полицаят изпълнява закона, а милиционерът-заповедите на тъпия си министър.

Присъствието на толкова полицаи на безумната читалищна пиеска показа, че полицията както винаги е на местопрестъплението и както винаги е на страната на лошите. Липсваше само Главният престъпник, пардон, прокурор, и зоопаркът щеше да е пълен. А аз като видя такова сборище се чувствам не като риба във вода, а като акула в Тихия океан.

Второто нещо, което се разбра е, че при сериозен отпор системата дава фира и започва изгарянето на бушони. Такива вчера се оказаха зам. началника на СДВР Сотиров и началника на 6-то РУП Пепелджийски. Чрез тяхното отстраняване се прикриха престъпните деяния на главния секретар на МВР, министър Бъчворова и премиера Борисов. Те хвърлиха на лъвовете двете пионки и се опитаха да спасят дръгливите си кожи.

В същото време премиерът Борисов показа, че има интелект на амеба и лице на зелена еуглена. В рефлекторните си дрънканици селският му тарикатлък го показа в убийствена светлина. Той зае позата на убиец, когота са хванали на местопрестъплението, а той се прави на неразбран и случайно попаднал там. Неговите върховни глупости, че мразел ТВ 7 и НЮЗ 7, защото го тормозели и правили „държавен преврат” с предаванията си го дезавуираха. Това един истински политик никога няма и да си го помисли дори, защото показва два много важни негови пороци.

Първият порок е, че той приема всичко лично и всяко едно мнение и действие той прокарва изключително през егото си. Това автоматично го изхвърля от политика и държавника. В своя селски егоизъм той е стигнал дотам, че е забранил на държавните чиновници от министър до портиер да се явяват по ТВ 7 и НЮЗ 7. Нивото е на селски пъдар. В същото време заради един негов бивш лизач на задника му, когато мина на другия бряг не намрази него, самия, но и цялата телевизия. Това означава ли, че ако аз не харесвам Борисов, не трябва да харесвам България? Явно, нивото на този селски тарикат е да си купи десетина козички и един пръч и да си пасе около магнолиите. Там може да си ги хваща за шушляците, за сутиените, а ако иска и пръча за поливалката.

Същото се отнася и за министър Бъчворова. Ако тя знаеше какво означава чест и достойнство, оставката и трябваше да бъде внесена още вчера, а тя, също с десетина козички и един пръч, да обикаля поляните под връх Шипка, където е родното и място и където нивото и на компетентнтост е по-близо до истината.

Любопитно е шикалкавенето на СЕМ. И Гого Лозанов, и особено Мария Стоянова показаха пълно безхаберие за станалото.

От цялата тази ситуация спечелиха работещите в телевизиите, както и всички български граждани. Те разбраха какво е солидарност и че когато се даде отпор на идиотите, те отстъпват.
Но не бива да се приспиват, че нещата са решени окончателно.

Напротив!

Сега трябва да се вземат в ръце и да създадат добре обмислен план, чрез който да излязат от възможността да бъдат атакувани отново. Бих им препоръчал да направят общо събрание и да създадат и регистрират АД. Чрез него могат да направят проект за излизане на телевизиите от кризата и да потърсят читав инвеститор. За тази цел трябва да имат активен диалог със синдиците на КТБ, както и да обяснят на българските граждани, че ще работят изключително в полза на обществените интереси.

Само така могат да се променят нещата у нас.





Гласувай:
3



1. apostapostoloff - TV 7 е руска шпионска централа, която от
30.04.2015 19:22
години извършва открито и нагло диверсионни действия срещу Република България. Дааа, никога не е късно да станеш за резил...
цитирай
2. borkolbor - .... До иззутото ......
30.04.2015 19:34
...... Пък аз да ти кажа , Коле - акуло тихоокеанска и "лъвче" българско . .... По тоз тъй въпрос - кой крив , кой прав , кой седнал на "корав" - отношение нямаме . ... Само ша та светна , Коле , че аз и Тончо Късото от наше село турските гювенди - ханъмсериали и хамериканските помии по въпросното тв НЕ киризиме . ...........
цитирай
3. bosia - до борколборчо
30.04.2015 19:46
От Донецк ли се обаждаш?
цитирай
4. chavdar01 - ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ТАМ!
30.04.2015 21:23
ЗАЩОТО ЖУРНАЛИСТИТЕ ЩЯХА ДА ИЗПУСНАТ СИТУАЦИЯТА.
ВИДЯ СЕ ЧЕ В НАЧАЛОТО БЯХА ДОСТА УПЛАШЕНИ,ЧАК СЛЕД ЖИВАТА ВЕРИГА СЕ ОКОПИТИХА ЖУРНАЛИСТИТЕ И МИНАХА В НАСТЪПЛЕНИЕ!!!
ОЩЕ ЕДИН ПЪТ,ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
цитирай
5. kbalenciaga - А каква е истината:
01.05.2015 00:45
"Първа грижа на синдиците е да съберат пълния размер на дълга.

Изключително нецелесъобразно е да се прибягва до разпродажба на отделни вещи, които в най-добрия случай ще се продадат на безценица, при това не особено бързо.
Затова пък спирането на телевизията ще я обезцени напълно само да месец.
Вероятно именно лицензът е най-скъпото нещо там и рейтингът/гледаемостта.
Айде сега ми кажете, тъй като много хора тук казват, че това си били търговски отношения, ако вие сте кредитори ще искате ли да вземете например 500 хил. лв. и да се лишите от останалите 6,5 млн. или ще търсите вариант да докарате приходи в тая телевизия или да я продадете "ен гро" за да си вземете 7-те млн?
А за правна възможност - винаги има. Телевизията напрактика е във фалит. Всеки кредитор с необслужено вземане може да иска обявяване несъстоятелност (то даже има висящо производство май). Тогава ще се търси оздравяване или продажба.
Затова хич, ама хич не ми звучи нормално един кредитор да подходи толкова глупаво.

Проблемът е, че тука кредиторът не е просто едно частно дружество, а КТБ - циркова програма на цена от 3 млрд. лв., която пък се управлява от СИНДИЦИ, назначени от СГС - същия с гнилите ябълки.
Та затова не мога, дори като юрист да оправдая тая безпрецедентна в историята на ЧСИ-тата в БГ. акция.
Но пък вече ставаме резистентни към цирковете, скоро ще пускаме водата и всичко в канала, барабар с нас."


"Само едно нещо ще добавя.
Много странно се отразява този случай, на всички ни продъниха ушите с погазване на свободата на словото, вместо да се зададат въпроси на синдиците на КТБ, които единствени взимат решенията в момента.
Аз не претендирам, че съм гледала всичко от снощи, но видях интервюта с ЧСИ-то, с шефа на Фонда за гарантиране на вземанията, но не и със синдиците.
Мисля си, че тук журналята са виновни, дали от некомпетентност или по други причини, отново разводниха казуса и не зададоха концентрирано и ясно правилните въпроси."


"Много се дразня, когато хора, който не познават процедурите се изказват по правни казуси.
Взискателят е този, който посочва имуществото срещу което съдия-изпълнителя да насочи изпълнението. Съдия изпълнителят само изпълнява указанията на Взискателя и следи всичко да е съгласно процедурата (закона). Взискател по това дело е КТБ, а то се управлява от Синдици.
Дори при изпълнение по реда на ЗОЗ (Закон за особените залози) ЧСИ-то има ролята на депозитар, но водещата фигура е обезпеченият кредитор - КТБ."


Сега схванахте ли как ви дезинформират по този конкретен казус???
Разбирате ли, че по подобен начин ви дезинформират за всички важни въпроси???
Или не, както винаги...?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735104
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031