Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2015 15:29 - ВМЕСТО "ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2227 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СВЛАЧИЩЕТО, НАРЕЧЕНО БЪЛГАРИЯ

 

България навлезе в последната фаза на разпад.Страната и нацията са обезкървени. Принудителната имиграция, липсата на здрава ценностна система, отказът на политическата шайка да правят задълбочени анализи и програми, изключително ниската степен на морал и експертна подготовка, обвързаността на политическата шайка със задкулисието, липсата на нормални медии и нищожният натиск от страна на обществото докара България до агония.

Да, ние агонизираме!

Умелото подхвърляне на разделителни идеи разконцентрират обществото и го разделят. Ще спомена само два такива подхвърлени квазипроблема, но те се усилват от зависимите медии и журналисти, отдалечават българина от истинските проблеми и унищожават общестнвения му имунитет. Така чрез повтаряне на мантри и митологеми българинът се хваща на въдицата на шайката и обществото е разделено относно Украйна и руската политика. От известно време набира скорост и раздвояването на обществото относно циганите. И по двата изключително взривоопасни и вредни проекта се влагат много средства, усилия и има вече реална опасност от вътрешни безредици и сблъсъци, което, всъщност, е основната им цел.

Ето какво виждаме в момента.

Мутрите, контрабандата, насилието, финансовите престъпления, отказът от правосъдие, корупцията, апатията и застаряването на нацията оказват пагубно влияние на българското общество и то се превръща в тълпа от отчаяни, демотивирани индивиди.

Как можете да си обясните, че за последните 15 години по улиците и шосетата най-нагло са избити близо 15 хил. български граждани, близо 170 хил са инвалидизирани, осакатени и откъснати за дълго от нормален живот, а техните близки не се сещат да направят една солидна гражданска организация и да заставят правосъдието и депутатите да си свършат работата, за която са избрани и получават немалки заплати/рушветите са отделно/? На практика пострадалите имат не по-малко от половин милион близки роднини и приятели. Къде са? Защо няма наказани за убийствата и осакатяването? Защо един прокурорски син е с отменена присъда за убийството на мъж и жена на бул. “България”?

Вчера до Нови хан нагъл шофьор причини инцидент с момиче-колоездач. Около колата имаше не по-малко от 10 момчета. Шофьорът слезе, напсува ги, заплаши ги, похвали се, че е прокурор и ги попиля тръгвайки с колата през тях. И тези 10 момчета като девственици се нацупиха и го оставиха да избяга. Аз съм на 64 години, но и сам да бях щях да му забия един тупаник в носа. Той не само си го заслужава, но трябваше да бъде вързан за най-близкото дърво и бит, докато дойде полиция, ако изобщо дойде. А тези нежни създания се нацупиха и се оплакаха на чичко Интернет, че ги обиждат и псуват?

Просто нямам думи!

Мутра с “Голф” препречва пътя на мотоциклетист, за да не го изпревари.

Нула внимание!

Вместо депутатите да направят свирепи закони, а магистратите да си свършат работата, по медиите показват разни пръдльовци, които започват разсъждения по действащата законова уредба. Как един от тях не се ядоса и не обвини властите за отказ от законодателство, от правосъдие и продажба на шофьорски книжки? Къде ви е справедливостта и обществения морал?

Преди години, когато децата ми бяха малки сутрин ги водих на детска градина и училище. Пресичайки бул. “Гоце Делчев” по  пешеходната пътека успоредно на ул. “Орехова гора” винаги предварително си измислях една цветиста ругатня, за да не ме изненада някой на пътеката неподготвен. Това си беше цял ритул.

Веднъж, като се връщах от детската градина един наглец започна да ми свири отдалеч да  се махна от платното. С мен носех една доста масивна дървена статуетка. Спрях се на пътеката. Той наби кучките току пред мен и бронята му докосна панталоните ми. Напсува ме и ми каза, че е полицай от Кюстендил. Стоварих върху капака му статуетката и му казах, че следвият удар ще е върху тиквата му. Замахнах да ударя втори път капака, който никак не изглеждаше добре, но той даде рязко назад и избяга..

Само след няколко дни заедно с децата на пътеката отдалече ми засвятка с фаровете и с надут клаксон ме подпря една кака с “Пежо”. Избълвах едно “Къде караш, vulva hipnotica? Не виждаш ли, че има три знака и хоризонтална маркировка, че тук има пешеходна пътека тип “Зебра? Тя се показа и вместо да се извини ми издърдори, че била лекарка и разбрала какво съм и казал на латински. Теглих и същата на български и и казах, че ако тя убие двете ми деца на зебрата, някой друг идиот, като нея, ще изтрепе нейните на следващата зебра! Не останах с впечатлението, че е разбрала какво и говоря.

Горе-долу по това време ми се обади Адам Михник и ми каза, че ще прати една репортерка да вземе от мен интервю за “Газета виборча”. Накрая момичето ме попита: “Г-н Колев, кога ще дойде демокрацията в България?”. Отговорих и незабавно: “ Когато пешеходците се научат да пресичат само по определените за това места, а шофьорите се научат да спират на светофарите и пешеходните пътеки”. Тя първоначално не разбра какво точно съм казал, затовна и обясних, че когато човек се научи да спазва едно правило, вероятността да спазва и другите правила нараства значително.

Оттогава минаха 10 години.

Нещо да се е променило към добро?

Точно обратното.

Поради тази причина, без да се смятам за пророк, очаквам да се появи ляв тероризъм в България и личните отмъщения да надхвърлят значително сегашната статистика.

Това просто е неизбежно и то в скоро време.

Такава е историческата логика.





Гласувай:
8



1. theodor - ПО 1000 НА ГОДИНА
15.04.2015 02:54
''...Как можете да си обясните, че за последните 15 години по улиците и шосетата най-нагло са избити близо 15 хил. български граждани, близо 170 хил са инвалидизирани, осакатени и откъснати за дълго от нормален живот...'' ЕДНО ОТ ОБЯСНЕНИЯТА: ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ, ЕДИН ПИЯН РУСКИ ГРАЖДАНИН УБИ МОМЧЕ И МОМИЧЕ (ПОЧТИ) В НАСРЕЩНАТА ЛЕНТА. СВЕТОВЕН ШАМПИОН. НА КОЛАТА МУ Е ИМАЛО СТИКЕР ''НЕ КАРАМ ПИЯН''. ''УСЛУЖЛИВИТЕ'' БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ СЕ ОПИТАХА ДА УКРИЯТ ИСТИНСКИТЕ ПРОМИЛИ. ВСЕ ПАК ГО ОСЪДИХА НА МИЖАВИТЕ 2-3 ГОДИНИ. НЯКОЛКО ДНИ ПРЕДИ ВТОРАТА ИНСТАНЦИЯ В ДЪРЖАВАТА(?) БЪЛГАРИЯ ДОВТАСА ЖЕНСКИ ПОЛОВ ОРГАН, СЪНАРОДНИК НА УБИЕЦА. ТУК ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ ЕДНО УТОЧНЕНИЕ, ЗА ДА НЕ ОБИДЯ НЕЖНИЯ ПОЛ: НА БЪЛГАРСКИ ''ПУТЬО'' ЗНАЧИ ''ЖЕНЧО'', ИЛИ МЪЖ ''ЛЕВАК''. ДАЛИ ЗАРАДИ ЧАРА СИ, ИЛИ ПО ДРУГИ ''ЛЕВИ'' ПРИЧИНИ, ТОЗИ ОРГАН ПОВЛИЯ НА БЪЛГАРСКОТО ''КРИВОСЪДИЕ'', И УБИЕЦЪТ ПОЛУЧИ ''УСЛОВНА'' ПРИСЪДА!!!??? ВЪПРЕКИ УТЕЖНЯАЩИ ВИНАТА МУ СТИКЕР И ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ОБЩЕСТВОТО ( В КАЧЕСТВОТО МУ НА МЕДИЙНА ЛИЧНОСТ)!!!!!????? КАТО КАПАК НА ТОЗИ ФАРС ГЛАВНИЯТ ОБВИНИТЕЛ, БУРГАСКИ ПРОКУРОР, ОБЯВИ ПО МЕДИИТЕ СЛЕД КРАЯ НА ПРОЦЕСА, ЧЕ ПРИСЪДАТА БИЛА СПРАВЕДЛИВА, ЗАЩОТО, АКО БИЛ ВЛЕЗНАЛ В ЗАТВОРА, УБИЕЦЪТ - КЪНКЬОР - СВЕТОВЕН ШАМПИОН МАКСИМ НЯМАЛО ДА МОЖЕ ДА ПЕЧЕЛИ ПАРИ, С КОИТО ДА ОВЪЗМЕЗДИ РОДИТЕЛИТЕ - МИСЛЯ БЯХА 20 000 ЛВ. АКО ТЕЗИ ДУМИ БЯХА ИЗРЕЧЕНИ ОТ СЪДИЯТА, ВЪПРЕКИ ОТЯВЛЕНАТА НАГЛОСТ, МОЖЕШЕ НЯКАКСИ ДА МИНАТ. НО ОБВИНИТЕЛЯ ДА ГИ КАЖЕ!!!???? И ЗА КАПАК БЕЗЛИЧНАТА МЪРЛА СЕ ОЖЕНИ ЗА УБИЕЦ! ''...И ЖИВЕЛИ ДЪЛГО И ЩАСТЛИВО, РОДИЛИ ИМ СЕ МНОГО....''. АКО НЯКОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ, СТАВА ДУМА ЗА СВЕТОВНИТЕ ШАМПИОНИ НА ЛЕДА АЛБЕНА ДЕНКОВА И МАКСИМ СТАВИСКИ. ЛЕДЕНИ СЪРЦА, ЖИВЕЕЩИ В ЛЕДЕНА СТРАНА, КЪДЕТО '' ХЛАДНИЯ РАЗУМ'' Е ВЪРХОВЕН ИДЕАЛ! ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11786774
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930