Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2015 00:25 - „Превъзпитанието“ на българите, или как се изобретяват американизирани антикомунисти
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 1308 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 12.04.2015 00:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"САЩ не желаят експорт на демокрация,
САЩ желаят експорт на подчинение"

из интервю с Ноам Чомски

„Превъзпитанието“ на българите, или как се изобретяват американизирани антикомунисти https://anonybulgaria.wordpress.com/2014/03/11/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%B0/
ANONYMOUS BULGARIA / март 11, 2014

Както сме писали и преди, сега пак ще повторим, че Институт „Отворено общество“ на Джордж Сорос се установява в България почти веднага след началото на прехода. Той се намира на върха на една огромна пирамида от стотици, дори хиляди НПО (неправителствени организации), които в голямата си част се раждат благодарение на него. Всички тези НПО работят за донорите си по точно определени програми (дори така са наричани от тях), чрез които променят минало, култура, възпитание и бит, политика и развитие. Така създават в една голяма част от обществото ни българите про-САЩ, десните анти-комунисти, хората анти-Русия, русофоби, неолиберали, толерантните и т.н. Не е важна логиката в случая, не е важно нищо от миналото, не е важно мнението на другата голяма част от българското общество, важно то да бъде подчинено на интересите на САЩ, и точно за целта, същите тези финансирани НПО и хората работещи за донорите си зад океана пуснаха още в началото на прехода машината за избелване на миналото. Как по-добре да се извърши това? Разбира се чрез десетки документални филми:

imageimage

Подчертаните на горната снимка са хора от така наречената про-западна мрежа. Всеки ги знае, можете да проверите и зависимостите им с така нападания от тях български „зловещ“ комунизъм. Горе също виждаме и ARD-България, немски канали дресират българи на анти-комунизъм?
Нека продължим, това е един уеб сайт показващ жертвите на комунизма в България, нещо ужасно, наистина, стотици и дори хиляди хора са записаните. Но гледайки ни спира погледа на показаните отдолу на страницата, така наречените спонсори, т.е. донорите, пак от същите:

image

Това е само един пример от стотиците уеб сайтове на про-западните и про-Вашингтон организации. Нека продължим с един друг уеб сайт, създаден директно от университета на Джордж Сорос в България – НБУ. Целта му е единствено, и само, да излага зловещия български комунизъм, ужасът на ужасите за всички българи. Всичко с цел да дресират обществото, че САЩ са нашите спасители, отървалите ни от пагубното ни минало. Напомняме, че предимно става въпрос за анти-комунизъм, забранено е да се говори от НПО за ужасите причинени на българите и страната ни от турците поробили ни в продължение на 500 години, дори те самите пропагандират толерантност, и че българите са длъжни да се извинят на турското малцинство за това, че българския комунизъм ги е измъчвал и тероризирал. Ето го този ани-комунистичен уеб сайт на НБУ:

image

Ето още един пример за про-западни, про-Вашингтон, анти-комунистически пропаганди и формиране на „нужното“ за интересите на Вашингтон обществено мнение:

imageНа горната снимка можем да видим зависимостите на всичките. По надолу са включително и „Отворено общество“ на Сорос, можете сами да проверите.
Реално, повечето хора, работещи в тази мрежа или „превъзпитаните“ в западната теория за демократичен свят, ще се втурнат да обиждат и гръмогласно и активно да оспорват всичко изложено тук под предтекст, че така функционира демокрацията – и ще са прави, защото наистина съвремените граждански общества са напътствани от хегемонията на САЩ. Но нека напомним, защо не трябва да се подвеждате, с една единствена снимка:

image

Да, така наречените десни са в преки връзки с левите и обратно. Доказвали сме го и ние и други хора, зависимостите на българските десни политици с червеното им минало, на всички ви е известно това. Агенциите на Вашингтон го знаят това, но публичното мнение е манипулирано, всичко е „пунта мара“, дори самата им „демокрация“. Но кого можеха да сложат за да напътства българите в този преход най-добре? Разбира се същите „онези“ от службите, от партията, които решиха да предадат родното, страната си в лапите на Вашингтон и Запада. Сега, 24 години след „падането на комунизма“ те продължават борбата си с този същия комунизъм? Време е да се събудите, тези, които не сте се замисляли над тези неща и да погледнете реално на това, което ни поднасят днес, защото продължаваме да се влошаваме като народ и държава и икономика. За всичко са виновни КОМУНИСТИТЕ, така ще ви кажат, така ще продължават да ви тровят още десетилетия наред, столетия, во веки веков. Целта им е да ви превърнат в толерантни марионетки, в овлажнени дупки на задници с американско съзнание. Но не се залъгвайте, те не ви искат, затова са наложили визов режим за вас, за тях сте си комунисти и винаги ще си останете такива.

Искаме да изгледате и едно интервю, на може би, вероятно най-мразения българин съществувал някога в нашата страна. Все пак, нека погледнем и изслушаме и другата позиция, не ви караме да го обичате, да му вярвате и да го благотворите и да ревете. Това е просто ДРУГАТА ПОЗИЦИЯ, всеки има право на нещо, нали така ни учат, ето, ние му даваме трибуна без страх от това, че ще ни нарекат десетки промити от логика хора, и ще ни нарекат с думата КОМУНИСТИ. Въпрос на интелект е да се замислите над някои от думите на този човек, да човек. Ще рекат много, че той не е човек, че е убиец. Нека ви напомним, колко хиляди души избиха президентите на САЩ – Джордж Буш и Обама, както и други техни предшественици. Проверете къде и как докарват демокрация, не сте глупави, потърсете сами. Ето го и споменатото интервю, със сигурност известно на много хора:

 

 

About these ads               20 Гласa  



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. krumov - Валидолчо
12.04.2015 09:39
Тия поне работят за отворено, а рубладжиите за затворено общество.
цитирай
2. apostapostoloff - А бе, най- важното в случая е това, че
12.04.2015 09:42
социализъм в България вече НИКОГА НЯМА ДА ИМА!!
цитирай
3. django - apostapostoloff -
12.04.2015 10:18
Много грешите. Той никога не си е отивал. При нас няма демокрация, а социализъм и комунисти са наместници на колонията България. Само опаковката е леко сменена.
цитирай
4. latestnews - социализъм в България вече НИКОГА ...
12.04.2015 15:13
apostapostoloff написа:
социализъм в България вече НИКОГА НЯМА ДА ИМА!!

Тъй като повечето от работоспособните българи живеят по-света именно при социализъм и в някои държави направо чист комунизъм (говоря за Западна Европа, САЩ и Северна Европа), значи може да се каже че социализъм има и че българина живее у него и е оставил бащин край заради социализъм и комунизъм. Дайте да си говирм истината в очите.
цитирай
5. 1997 - Ултрадесните се гневят
12.04.2015 18:55
значи от казаното ги е заболяло като от истина
цитирай
6. jelezov - ТРИМАТА КРЕТЕНИ
13.04.2015 12:49
Колекционирам мисли на кретени. Уверявам ви, много интересно занимание! Много се зарадвах на днешната находка: коментарите на apostapostoloff, django и latestnew. Откопирах ги в специалната страница и то с много едър шрифт. Заслужават го, защото като ансабъл просто са "гениални".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1172997
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031