Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2015 11:11 - ЗА ГЕНЕРАЛ ЦАНКОВ И ТОРНИТЕ БРЪМБАРИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1157 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НА ГЕНЕРАЛ ЦАНКОВ НЕ МУ ЛИ СВЪРШИ МЕРУДИЯТА?

Познавам генерал Цанков от обществения съвет към МО, където бях член. Той-също.

По време на съветите не съм чул нито едно смислено изречение от него. Иначе е логореен като партиен секретар. Но нищо смислено не казва, защото каквото и да каже, то автоматично ще се обърне срещу него.

Повдигах няколко пъти въпроса за съзнателното и непрекъснато унищожаване на националната ни сигурност чрез унищожаването на авиацията и пилотите, които нямат достатъчно часове нальот и това бързо ги депрофесионализира. В момента имаме два бойни самолета и два бойни хеликоптера. Та тогава Цанков твърдеше, че цивилните нищо не разбират от армия и още по-малко от авиация. Този задник сега нищо не казва по въпроса. Сега брани генералите и полковниците, защото само те разбирали от „военно изкуство”. Този паркетен генерал може да ме хване за поливалката и да ме разведе около летище „Граф Игнатиево”. Там вече няма нито бойни самолети, нито бойни пилоти.

По повод отстраняването на началника на служба „Военна информация” Веселин Иванов той веднага влезе в адвокатска роля. Не можело цивилни да разбират от военно разузнаване.  Не можело да преценяват обстановката на основата на събраната информация.

Подобна простотия може да съществува само в безвъздушното пространство на негова най-горна част от организма. На него не му прави впечатление, че именно на него и неговите хора се дължи сегашното плачевно състояние на Българската армия. Той едва ли иска да си спомни за това кой спечели сръбско-балгарската война-генерали и полковници или капитани. На същия този задник не му прави впечатление, че големите кражби и далавери в армията ги правят именно генералите и полковниците, а не капитаните.

По отношение на членството в БКП той отново се опита да ни излъже, че това нищо не означавало.

Ще му припомня!

Цанков!

Ти си давал клетва когато си станал офицер. Дал си клетва и когато си ставал член на БКП. В тези клетви си се клел, че ще дадеш живота си за свободата на България и СССР. Дал си клетва, че ще защитаваш до смърт БКП.

Цанков!

Направи ли го?

Ти си пристъпил и двете клетви! Ти си двоен клетвопристъпник! Ти си човек без чест и достойнство! Не съм чувал и да си правил опит за самоубийство, за да защитиш честта си на офицер и комунист.

Мястото ти е на бунището при твоите братя-торните бръмбари.





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736720
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031