Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2015 14:37 - МИТЬО ГЕСТАПОТО-НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРУДИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1475 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

МИТЬО ГЕСТАПОТО И КУХИТЕ ГЛУПОСТИ В КУХАТА МУ ГЛУПАВА ГЛАВА

Митьо Гестапото периодично попада в телевизии и периодично се опитва да облъчва публиката с глупостите си.

Днес, по една телевизия в сутрешния блок, отново редеше глупост връз глупост. Започна с подслушването по делото „Червеи”. Времето на подслушване нямало значение щом има резултати. Той съвсем забрави, че когато работеше в Гестапо /ДС/ подслушванията се спираха най-много след 2 седмици ако не даваха резултат. А това, че мен ме подслушваха непрекъснато, излиза че е давало добри резултати. Само дето тези подслушвания и проследявания не влязохо никога в съд. Което ме навежда на мисълта, че са снимали за мен документален филм.

След това Митьо изпадна в свещен потрес, че някой нарекъл Русия „агресор”. Как така тези миролюбиви кремълски пчелички ги наричат „Агресори”? Та те и в Кавказ, и в Афганистан, и в Украйна просто събират мед. Това агресия ли е? Още повече Донбас били построени със съветски пари и затова Русия бранела собствените си интереси. Тук стигаме до апотеоза на глупостта. Той просто приема, че съветските рубли са само руски. Украйна, според Гестапото, няма никакъв принос в съветския бюджет. Затова трябва да бъде анексирана. По-идиотско хрумване надали може да се чуе скоро. А когато СССР източваше украинския природен газ и обслужваше с него Москва и руските територии това как да се обясни?

След това Митьо настъпа властите ни, че обслужвали САЩ, Брюксел и НАТО. Като че той и неговите началници до най-високо ниво не обслужваха чужда държава? Аз не оправдавам обслужващите чужди интереси, но той е последният човек, който може да каже това. Що се отнася до това, че министър на външните работи е работил  за американците, той отново е последният човек, който може да каже това, защото Андрей Луканов също беше със съветски паспорт. Но Митьо Гестапото вижда само това, което иска.

Той не иска да каже как стана „бизнесмен”, как придоби капитал и придоби имоти за стотици милиони. Същото се отнася и за „колекцията” му от крадени и полукрадени исторически ценности и какви данъци е платил.

Там Гестапото е ням. Мълчи като гладен гъз.





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. schumpov - Много сте точен. Гестапото си е г...
12.02.2015 18:09
Много сте точен. Гестапото си е гестапо.
цитирай
2. balkan1 - С глупости ...
15.02.2015 14:10
... ни занимават твърде отдавна - още от времето на Йоан Асен.
По-късно когато предците ни успяха да извоюват Българската екзархия започнаха още по-големи глупости - въстания, провали, погроми и всичкото това, за да имат повод да ни освободят от Северна Добруджа, Шумадийска околия, Македония, Беломорска и Източна Тракия, че и Източна Румелия, та се наложило да се съединяват и желанието за съединяване е убито със слизането на народните партизани от Балкана - руснаците само наминали да нагледат как вървят нещата и продължили към Берлин. След 40 години избиване на Българи и 40 тома писания за прекрасния социализъм Тодор Живков обясни, че всъщност социализма е едно недоносче НО това не попречи на другарите му да си направят точно социалистическа партия и всяка година да се фъчкат като извънземни около мемориалната чиния и да се помпат че те са велики и техните ръководители ще оправят България. ИСТИНАТА е че нито гърците, нито турците, нито руснаците са виновни, а муцуните устремени към глобално правителство -
http://balkan1.blog.bg/politika/2015/02/14/evro.1338280
цитирай
3. ganini - Точна статия
17.02.2020 13:39
и чудесен коментар на балкан1! Докараха ни да граничим със себе си, пък и ни стреляха, ако искахме да пътуваме!?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11788840
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930