Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2015 12:45 - СИГНАЛ ДО ЕК
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1020 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 13.01.2015 13:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДО ГЕНЕРАЛНА ДИРЕКЦИЯ

„МОБИЛНОСТ И ТРАНСПОРТ” ПРИ ЕК

 

ДО КОМИСИЯТА ПО ТРАНСПОРТ

ПРИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

КОПИЕ:

ДО КАНЦЛЕРА НА ФРГ

Г-ЖА АНГЕЛА МЕРКЕЛ

 

 

                                                                      С   И   Г   Н   А   Л

От Николай Ганчев Колев-Босия, София, ж.к. Борово, бл. 231, ап. 39, тел. 0888 408 623

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

Чувствам се задължен да ви информирам какво става в България, за да сте адекватни на ситуацията и да вземете необходимите мерки за прекратяване на търговията с документи за управление на МПС и последвалите убийства на невинни граждани в България и останалите европейски страни. В момента, който пиша този сигнал научих, че тихомълком е назначен за директор на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” при МТИТС Цветелин Цветанов-бивш директор на агенцията за плевенска област и човек от схемата за корупция. По този начин се гарантира запазване на корупционното статукво и са поставени пред риск от убийство, инвалидизиране и наранявания хиляди невинни граждани. Той е назначен без конкурс и е протеже на председателя на Народното събрание на република България г-жа Цецка Цачева и министъра на транспорта Ивайло Московски. Зададох няколко групи въпроси на министъра Московски, но той не ми отговори в срок. В тези въпроси аз искам обяснение за отказ от промени, свързани с корупция в агенцията. През 2013 г. сегашният министър беше депутат в Народното събрание и зададе любопитен въпрос на тогавшния министър Папазов. Той попита защо още държи 15 души, уличени в корупция, на работа. Може да ви се стори абсурдно, но тези хора работят и при сегашния министър. Притежавам видеопризнание на един от тях как става корупционната практика. Притежавам и документи на един български гражданин от цигански произход,постоянно живеещ във ФРГ, получени преди месец, който е закупил свидетелство за управление на автомобил, въпреки, че е неграмотен. Това става по следния начин:

На изпит с документите на неграмотния се явява грамотен човек, който е запознат предварително с листовките за изпита. След този режисиран изпит неграмотният получава на свое име документ за правоуправление. Всичко това се е случило пред началник на отдел в агенцията.

Обръщам внимание на г-жа Меркел за този факт, тъй като постоянно живеещият във ФРГ български гражданин представлява реална опасност за немските граждани и той, по всяка вероятност, не е сам.

Ще ви дам още един пример. В кралство Испания вчера беше спрян и арестуван български гражданин, който е карал със скорост от 240 км/ч. Държа да ви кажа, че у нас арестуван за превишена скорост няма и не може да има такава практика поради корупцията в контролните органи по пътищата, в това число и от агенцията.

ГОСПОДА,

Надявам се да вземете тази информация пред вид, за да прекратим с общи сили тази корупционна практика и да спасим от смърт, нараняване и инвалидизиране хиляди граждан на България и страните от Европа. Вие имате не само възможност да сторите това. Нещо повече, то е ваше задължение.

Нека заедно си свършим работата бързо и качествено.

Готов съм да ви дам подробности, документи и видеокадри за доказателство. Мога да бъда на ваше разположение в срокове, за които се договорим по ваша инициатива.

Това писмо можете да прикрепите към референтен номер CHAP/2014/02415.

13.01.2015 г.
София                                                                                 Николай Колев-Босия





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741137
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031