Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2014 09:21 - В СЪРБИЯ ЛИ Е СЕРТОВ?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2090 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЕДНА МОЯ ВЕРСИЯ ЗА ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ПЕТКО СЕРТОВ

За Петко Сертов знам доста неща от един негов бивш началник, с когото отдавна не съм се виждал. Предвид това анализирах изчезването му и стигнах до определени заключения.

Особено важно е да се разбере дали наистина е изтеглил 8 хил. лева. Ако не ги е изтеглил версията не се получава. Тогава може всичко да се е случило.

Но ако ги е изтеглил, нещата стават значително по-ясни. Аз ще развия точно тази версия.

Изтеглянето на такава сума пари категорично премахва версията за самоубийство. Пътуването със собствена кола също е изключително важно. Една кола не може да се скрие за дълго време в една малка по територия държава. Тя няма да бъде открита, защото не е на българска територия.

Коя е най-близката граница до София?

Познахте веднага. Това е българо-сръбската граница. Имайки предвид работата на Сертов и трансграничната престъпност между България и Сърбия той не може да няма стабилни връзки със сръбските служби, респективно със сръбските масони. Това означава, че със съответните подправени документи той може да мине незабелязано през границата. Не бива да се изключва и негова агентура на смяна на КПП Калотина. Което означава, че ако колата е със сменен номер или агентът не е вкарал номера на колата в компютъра, никой няма да разбере дали е в Сърбия или не. Сърбия не е член на ЕС и е единствената удобна страна близо до България за прикриване.

Следва нов въпрос.

Какво ще прави Сертов в Сърбия?

От Сърбия той може да се придвижи до всяка точка на планетата. Но в случая това едва ли се налага. Имайки предвид евентуално  изтеглената сума, той смята да остане за кратко време в Сърбия. Не повече от месец.

Нека не забравяме кой друг е в Сърбия?

В Сърбия е Цветан Василев. Той никак не е маловажна фигура. При всички случаи той разполага с много информация относно вложителите в КТБ. И не само за нея. Той знае много за паричните потоци, с които са свързани много български и чужди граждани, свързани с политика и престъпност. А у нас, както знаете, тези две неща са здраво свързани.

Имайки предвид, че Василев притежава оригинални документи и близкото им познанство, на тези документи могат да бъдат направени нотариално заверени копия и те да бъдат внесени в България от Петко Сертов.

А тези документи представляват власт. Много власт! Познавайки живота и качествата на Сертов, той ще използва тази власт. Било сам, било чрез група от хора. Нека не забравяме, че той е масон отдавна и е на възможно най-високо място там.

Тази версия има смисъл едиствено ако се докаже, че Сертов е изтеглил тези 8 хил. лева. В противен случай се обезсмиля до голяма степен и може да се приеме, че е възможно да се е случило всичко. Дори и най-невероятното.





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - И все пак- голям майтап:
09.12.2014 09:43
ченгета издирват ченге- това май не го бяхме виждали.
цитирай
2. dobronameren - Логично. Много логично
11.12.2014 11:34
Замислям се, но не мога да си представя по какъв начин Сертов ще се върне от Сърбия, така че да запази позициите си за обществото. Струва ми се, че жертва на Сертов срещу някакви документи от КТБ е замяна на кон за кокошка. А може да не съм прав. Някой има ли мнение по тази линия?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737298
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031