Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2014 22:33 - ОБЩЕСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ ЛИ Е БНТ?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1398 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

БНТ Е ЕНЕРГИЕН ВАМПИР. НИЕ ПЛАЩАМЕ, ЗА ДА НИ ПИЕ КРЪВТА

БНТ има много странни правила и предавания. Едно от тях е „Референдум”. То започва с думите, че това е предаването, в което ще се чуе нашето мнение. Поне това са думите на водещата Добрина Чешмеджиева. Наивният зрител би си помислил, че от екрана ще рукне като чешма една добрина, дето ще ни направи не само европейци, но и водещи в Европа.

Това е голяма лъжа.

Вместо нашето мнение там са поканени 8 /осем/ представители на т. нар. „Парламентарно представени партии” Те представляват малко над 40 % от гласовете на последните избори за тях. 52 % пасивно бяха против всички партии, явили се на изборите, а 6-7 % съзнателно и активно гласуваха с невалидна бюлетина.

И така.

Явявят се 8 представители на малцинството от избирателите в България и дрънкат глупости от наше име. Това не само е видимо и чуто, но е нагла манипулация, че това е нашата „Обществена телевизия”. Какво и е „Общественото”, след като тя обслужва не нас, а партиите?

При това с нашите пари!

Цялото предаване е не само манипулация, но и едно вредно предизборно студио, в което с наши пари едни задници се хвалят стоката, участвайки в един абсурден театър.

На времето, като студент, имах предмет, наречен „Литературознание”. Преподаваше ми го един невероятен задник-Иван Попиванов. Той беше един от авторите на т. нар. „Речник на литературните термини”. В него имаше и статии за  т. нар. „Абсурден театър” и „Абсурден роман”. Като основни автори най-често се споменаваха Йожен Йонеско е Самюъл Бекет. По време на лекция станах и попитах лицето Попиванов защо трябва да четем неговите лекции, а не самите произведения. Отговорът беше много логичен. Попита ме за името ми и ми каза, че аз посмъртно няма да си взема изпита при него. Оказа се прав. Изпита го взех след няколко двойки при неговия асистент-сегшният провесор Никола Георгиев. При това съвсем сполучливо. С петица.

Сега живеем в подобна абсурдна драма. А може и да е роман. Абсурдно е да приемаме абсурда за норма. Една от тези абсурдни норми се нарича БНТ.

Преди две години един от шестте домата беше предназначен за БНТ. Е, арестуваха ме още при първия домат. Така ме лишиха тогава да си изпълня програмата.

Явно, време е да го направя!

Амин!





Гласувай:
5



1. apostapostoloff - БНТ е библия на идиота.
10.12.2014 06:10
Тази телевизия е обида за здравия разум и добрия вкус. В нея работят САМО прононсирани идиоти.

Иван Попиванов преподаваше и на мен. Познавам го много добре. Затова и не му задавах въпроси...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11794468
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930