Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2014 11:58 - ОБРАТНОТО ВРЕМЕ ТЕЧЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1885 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ГОСПОДИ! ПУЙКО ПАК НАПИРА ДА Е ПРЕМИЕР!

 

Тъпотата у нас е вродена. Това показва, че генетиката е наука без пропуски.

Пуйко пак се изрепчи, че ще става мивистър-председател. Че в неговата тиква няма нищо се знае отдавна. Но че около него няма нито един читав човек вече е ясно и на неграмотните.

Да искаш да ставаш министър-председател, след като си се осрал именно като такъв не е обикновено нахалство. Това е признак за тотален дебилитет. Икономическото, моралното и социалното състояние на страната е такова, че политическо правителство не може да се оправи, тъй като капацитета на българските т. нар. „партии” е нищожен.

Това предполага създаването на национална банка от специалисти във всички области и изработването на стратегия и програми за излизане на България от тежката всестранна криза, в която се намира. По тази причина ще направя опит да се срещна с министър-председателя и ще се опитам да му обясня за какво става дума, тъй като президентът и неговите шушумиги  мълчат и не отговарят на писмата ми.

Неправителствените организации е необходимо да се вземат в ръце и да потърсят начин за общ натиск върху държавните институции и най-вече върху президента, за да извадим дружно България от дълбоката яма, в която ни вкараха БКП и нейните филиали.

Обратното време тече!





Гласувай:
8



1. blackpredator - споделям
06.08.2014 20:35
анонимен написа:
да съм съгласен с теб. Прав си за стратегията но не и за тактиката както би се изразил някой военен. Не НПОта ще направят това. Който се храни от чужда ръка не познава цената на хляба. Ще го направим ние - българите когато осъзнаем че имам собствени интереси и те са по важни от целуването на чужди гъзове /няма значение чии са/. Додето ние не осъзнаем че само и единствено ниие гражданите сме стопани на тази държава а президент, правителство, парламент , бюрокрация са само наши слуги овластени от нас за да защитават нашите интереси

1:1 коментара на анонимния
НПО-тата са "ебола" за сичко що е българско.

"пиянство" на тоя народ му липсва, за да направи "ебала", както трябва
дано дочакам епидемията...


цитирай
2. kbalenciaga - Босия, пак пишеш простотии?!
07.08.2014 00:32

Че нали болшинството пуйчета, с които протестира толкова дни срещу правителството на Орешарски искат Боко Тиквата да е отново министър председател?
Възможно ли е да си толкова глупав, та да не го виждаш???

Ще се случи това, което заповяда Запада на българските Червени олигарси.
А Червените олигарси дърпат конците на марионетките си Боко Тиквата, Лютви Местан, Волен, Кунева, Миков.

Така че слугите им, боклуците от Столичната средна класа с които протестира до вчера, а от утре ще са ти врагове, ще имат много работа да лъжат, да мамят, да манипулират българския народ.

"Това предполага създаването на национална банка от специалисти във всички области и изработването на стратегия и програми за излизане на България от тежката всестранна криза, в която се намира."
Абе Босия, що се правиш на чак толкова прост?!

Та нали тези същите български специалисти работят за Червените олигарси и техните марионетки? Нали те толкова години им служиха в разсипването и унищожаването на държавата?

Ти искаш сега от тях да се обърнат на 180 градуса и да работят за просперитета на България.
Е как ще стане тази работа?
След като първо българските червени олигарси не искат това.
След като управляващите от Запада не искат това.
И след като и въпросните специалисти така са се облажили от своя слугинаж, така са се окопали като свине в царевичак, и така са се омазали с лайна, че и те не искат това.

Е тогава какви са тези утопии, какви са тези бълнувания от твоя страна???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737153
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031