Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2014 11:00 - ГОСПОД Е ПО-НИСКО ОТ РОТШИЛД СПОРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2576 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КРЕТЕНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ

България се самоназовава парламентарна република.

Това, естествено, не е вярно.

България е задкулисно-престъпна територия.

Всички организации, които започват началото си като „Общество на честните” свършват като мафии. В това число са Сициалнската мафия и Комунистическите партии. При тях конспирацията и тайното финансиране са в основата на действията им.

Да вземем „Капиталът” на Карл Маркс. Тя е злостен пасквил срещу индистриалния капитал. Но срещу банковия-нито дума.

Да не би тогава в Германия да е имало закон, който криминализира говоренето и действията срещу банковата система? Да не би в Германия тогава да е имало немски министър Овчев и немси Данчо Ментата?

Не.

Просто Ротшилд е платил на Лицето Мордехай /Маркс/ да срита индустриалния капитал и да не закача банковата система. И това не е тайна за никого.

Оказа се, че Ротшилд и Мордехай имат свои последователи и у нас. Е, вярно, доста по-късно, но от това не става по-смешно, а по-свирепо.

Една шайка престъпници използваха деянията на Пеевски и задкулисието му, за да се опитат да прокарат един откровено комунистически закон за криминализиране на „Всяване на смут и страх в банковата система”.

Това не е просто кретенизм. Това е изключително опасен кретенизъм. На всичкото отгоре назначени депутати и министри решават това от мое и твое, читателю, име.

Депутатите твърдят че са избрани и делегирани от конституцията.

Тази т. нар. „конституция” е едно голямо лайно, изсрано от дегенератите на ВНС през 1991г.

Неднократно съм питал юристи и депутати от ВНС откъде идват правомощията на депутатите и избраните от тях министри и останалите бандитчета от комисии, КС, ВСС и прочия отрепки. Отговарят ми, че аз и ти, читателю, сме им делегирали тези права.

Но ние нямаме такива права. Нито можем да внасяме проектозакони, нито имаме имунитет, нито можем да сезираме КС.

Тогава откъде ги получават депутатите?

Разумен отговор още не съм получил.

Та точно тези отрепки се подиграват с нас и ни правят на абдали.

Ако за всяване на смут и страх трябва да се лежи в затвор до 10 г., то защо точно те, които всяват смут и страх у българските граждани не лежат в затвора? Нима българският гражданин е по-долен от банковата институция?

Всемогъщи Боже!

Твоето висше творение-човекът е поставен от Данчоментовци и Цветлиновчевци по ниско от създанието на Ротшилд!

И това ако не е висш кретенизъм!

А всъщност, идеята има много по-конспиративна и мръсна цел.

С този ход не искат да създадат финансова стабилност, а пълна недосегаемост на банките!

Съгласни ли сте на това?

 

Като допълнение ще кажа, че булката на Овчев ефинансов  директор на „Креди агрикол” и действията му са в сблъсък на интереси.

 

За Данчо Ментата ще цитирам един сайт от интернет.

Синът на депутата от ДПС Йордан Цонев, /по-известен като Данчо Ментата/, движи с нов автомобил, който струва над 100 000 евро.

 

Винаги стилният заместник на Доган, който наскоро се сдоби с нов прякор -Ибрикчията, подарил на синчето си въпросната кола. Цонев преди време имаше друго луксозно возило – „Ягуар“, с което катастрофира на столичния булевард „България“.

В родния Бургас момчето се слави като мутра, претендираща да надмине по сила и мощ самия Миньо Очите. Между временно в морския град върви слух, че с протекциите на баща си, Валентин вече превзема територии, доскоро собственост на Очите.

Данчо Ментата сам се хвалеше пред медиите, че костюмите му струват 1500 долара, вратовръзките 200 и часовника – 20 000 долара по времето на валутната криза, когато българите живееха с 3-4 долара.

След като Иван Костов ги изгони с Христо Бисеров, двамата се долепиха до Доган. И докато Бисеров е кардинал в сянка, Цонев стана зам.-председател на партията. За издигането му в турската партия, несъмнено допринесоха дадените 100 хиляди лева от страна на Ментата за построяване на джамия в кв. „Аспарухово“, град Варна



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - България де факто е
19.07.2014 06:20
премиерска република, а такова чудо, такава идиотщина няма в целия свят!
цитирай
2. kolevdobri - Аз познавам едно "лайно", изсрано от политическа личност.
01.08.2014 21:11
Нямаше да го споменавам, но ти ме предизвика с този постинг. Та въпросният човек си купи от Париж сако от Карден за...9999 евро. Знам го лично, защото аз му отказах допълнителен лимит по кредитната карта, но той въпреки това намери начин да го придобие. Невероятно лайно - богато и миризливо. Майка му беше върховен съдия преди години. Ти ми говориш за евтините сака на Данчо. Няма проблем, човек да прави такива разходи. Има милиардери, които го правят. Но пари, изкарани чрез политическа поддръжка или направо казано, чрез корупционни сделки, няма как да не бъдат опустосвани от обикновените хора. За какво му беше този образно казано, парцал, на господина, така и не разбрах. Едно сако, което вероятно вече и не носи, защото минаха 10 години оттогава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737999
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031