Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2014 14:03 - АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ И НЕГОДНИЦИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2331 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

МВР СЕ РЪКОВОДИ ОТ НЕГОДНИЦИ

 

Решението на ръководството на МВР показва пълната им негодност. Затова са негодници. Вместо сигурност, там се прави политика.

Решението да се накажат за простотията, която сътвориха в Лясковец всички до ниво областна дирекция е повече от нагло и просташко. Не, че не се очакваше, но толкова нагло и просташко не може да се измисли. Министър Овчев и Чичовото правят опит да се измъкнат като фъсня от скъсан джоб.

Тези дни получих отговор от МВР на мое писмо за противозаконното назначение на изгонения от МВР служител от РУП Казанлък Николай Бояджиев. Същият е с отнет допуск до класифицирана информация и е изгонен заради нерегламентирани връзки с престъпна група. По натиск на Чичовото и закана да уволни директора на Областната полиция на Стара Загора Бояджиев е назначен за ВРИД зам. началник по оперативната работа на РУП Казанлък.

Отговорът гласи:

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КОЛЕВ,

Уведомяваме ви, че по подаден от Вас сигнал с вх. №С-106/2013 г. по описа на Дирекция „Вътрешна сигурност”-МВР беше извършена проверка, в хода на която не се установиха достатъчно данни, потвърждаващи изложената от Вас информация, касаеща служител на МВР.

 

Този текст е подписан от директора на „Вътрешна сигурност” Тодор Костадинов.

 

Явно, некадърниците се увеличават с още един. При доказани връзки с престъпна група и отнемане на достъп нямало „достатъчно данни”, за да бъде отстранен този тарикат.

Затова аз ще направя всичко възможно да стигна до съд, за да мога чрез съда да докажа, че това назначение е противозаконно. Да не говорим, че е направено и без конкурс, което също е противозаконно. В същото време ще направя запитване в Парламента, за да видя какво ще ми отговори Овчев.Аман от некадърници и негодници!





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chavdar01 - МВР Е ЕДНА ПАСМИНА!!!
07.04.2014 14:09
ИНТРИГИ,НЕКАДЪРНОСТ И ДАЛАВЕРИ!!!
НА ТИЯ "ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ",ДЪРЖАВАТА
ИМ Е ПОСЛЕДНА ГРИЖА!!!
цитирай
2. borkolbor - .... На всички ...........
07.04.2014 14:31
На всеки от народа в МВР-то му е "тескерето" с ЕГН-то , а на много , ама на много , пак от "народа" там им е .... и "дупето" !!! Горките ченгета /не всички , разбира се!/ - "по служба" - "манафета" !!! Малееейййииии .................
цитирай
3. dyadotorbalan - какво говорите вие?! и защо въобще се говори ТОВА??
10.04.2014 20:10
От медиите: ''Политиците са виновни за трагедията в Лясковец и те трябва да понесат тяхната отговорност. Но те се смятат за недосегаеми от момента, в който вземат властта в ръцете си, обяви Николай Колев-Босия в предаването „Дневен ред” по ТV7 .
"Това, което се случи в Лясковец е не само грешка, а престъпление от страна на властимащите на всички нива, защото има загинал и ранени. Виновни са случилото се са всички - МВР, прокуратурата, кметството и общинските власти", смята видният дисидент. „Трябваше да падне кабинета заради трагедията в Лясковец, който се води експертен. Така би станало във всяка нормална страна.А какъв експерт е Цветлин Йовчев, който е завършил морско училище”, попита поетът.'' Абе г-н Колев,трябвало да пада поредния мафиотски БКП-ДС-кабинет?? Зарад ЕДИН случай САМО,пък бил той и в Лясковец?! Що за въздухарство?? Абе Мафията БКП-ДС изби и скапа,а и до днес трови,избива и скапва народ и страна,случаите са ХИЛЯДИ и ХИЛЯДИ,даже МИЛИОНИ -и НИКОЙ не пада,а само крепне и по-яко се бетонира във властта и по места,а ВИЕ?? Какви падания,г-не?? КАК?? То не падане,а трябва във Марианската падина да се закопаят...ама НИЩО ПОДОБНО НЯМА,а напротив-точно обратното!! Ето,ето новата сводка на ония ''гадове'' от ЦРУ : ''България е на 6-то място по смъртност в света'' -- ''България е на 229-то място в света по дефицит на ражданията над смъртните случаи - тук показателят е 0,83 на сто. Зад нас са само страни като Молдова и Сирия.''--- ''Страната ни е на 210-то място в света по средния годишен брой на ражданията''---- ''По средна продължителност на живота страната ни е класирана на 112-то място ''  КАК Е ТОЯ РЕАЛЕН ФИЛМ ... и къде сте ВИЕ с ФИЛМА,който лелеете за някакви ПАДАНИЯ и ПАДЕНИЯ ?? ГЛУПОСТИ,няма такова нещо! ПАДЕНИЕТО Е ЗА ТУЗЕМНИТЕ ПЛЕМЕ И ЗЕМЯ! Падат министри и власти,веднага падат и се махат,но...САМО в БЯЛА Европа,навсякъде в ЕС,но не и в Болгаристан!!! БОЛГАРИСТАН е ВЪН от Европа!БОЛгаристан е успешно пратила се по дяволите и то отдавна!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11791614
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930