Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2014 13:07 - ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2285 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЗА КОВЧЕГА НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ

 

Преди два дни журналисти „сътвориха” поредната „сензация”. Открили ковчега, където лежеше мършата на „вожда и учителя” Георги Димитров /Гого Тарабата/.

Умилително и пълноводно напълниха ушите на българските граждани за един ковчег и се „възмущаваха”, че ковчегът се намерил в една фирма за скраб. Как можело „част от българската история” да се намира в склад за скраб?

А къде му е мястото?

Къде може да бъде мястото на един ковчег, възнесен до небесата, заедно със съдържанието си, от комунистическата пропаганда?

Първо нека си спомним кой е Георги Димитров.

Първоначално е активист и ръководител в ОРСС. След това е един от агитаторите на т. нар. „Владайско въстание”. Член е на престъпната БКП, отцепила се от БСДП и поела път към национално предателство и антинародна дейност. Същата партия, която по заповед от Кремъл организира и ръководи т. нар. „Септемврийско въстание”, което на практика се оказа гражданска война, с цел да се направи преврат и България да стане „съветска” република. От същото това въстание той се измъкна като фъсня от скъсан джоб и отпраши в Европа. От там, заедно с глутницата си, ръководеше т. нар. „чети” и организира убийства и атентати като този на 16 април 1925 г. в църквата „Св. Неделя” /тогава СВ. Крал/, при което загинаха над 200 души и бяха ранени над 500. След подпалването на Райхстага е арестуван заедно с двама свои съпартийци Попов и Танев, които по-късно захвърля в Сибир, въпреки че те са тези, които му пишат защитата в съда. След това отива в СССР и става агент на НКВД под формата на председател на Коминтерна. Нека не забравяме, че т. нар. „Коминтерн” не е нищо друго, освен отдел в НКВД и е подчинен на комисаря на службата. Там той работи в продължение на повече от 10 години против Родината си за насилствена смяна на властта и установяването на тоталитарната „съветска власт”, организирайки и финансирайки т. нар. „партизанско движение”.

След окупацията на България от Съветската армия България е смазана и интелигенцията е избита. Установява се диктатура, която продължи 45 години.

Дали сега може да се каже, че сандъкът, в който е лежал няколко десетилетия е свята реликва и част от историята на България? Тя е част, но от историята на една престъпна организация, наречена БКП.

Безумно и престъпно е да се прави реклама на един човек, донесъл толкова злини на народа и държавата си. Престъпно е да се възнася един метален сандък като част от историята на България и българския народ, смачкан и унизен от една престъпна личност, и нейните господари.

 

УЧУДВА МЕ БЕЗРАЗЛИЧИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ КЪМ ТОЗИ ФАКТ!





Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Тези олигофренчета съвсем се
06.04.2014 13:50
разпасаха! В Германия няколко души лежат по затворите за неонацистка пропаганда, ама у нас няма закон, който да забранява неокомунистическата пропаганда. Уви!
цитирай
2. borkolbor - ...... Ехеееееее ..............
06.04.2014 15:03
................ Така де , Ганчевколев ! Бравос , тук си праводумащий "ангел убийствен" ! .................. Гечито преживе , "горкото" , обичаше домашни винце и ракийка , суджуци мазни селски , кебапи и гювечи месни , толум създармица , бахур и сланинка , че и водка със сельодка /кой не ги обича ?/. Отдавна "изпикани " и "изакани" са благинките му "земни" . Нема го веке на "овом белом свете" комунистическа му мамка - мръсна и "светиня" му кървава - таласъмска . С Ленин , със Сталин , с Хитлер , с Тито , че и с Мао в "пъклото" в отделен "чувень" с повечко катран "се пържат" . .............. И ние - българите , с греховете наши - тежки , непростими , гаче също натам сме се запътили . "Комшулук" станимо ли им , ке им напиняме главинья надоле у дзифто !!!! ...... Ехаааааа , българи , имаме йощ "малце" време !!!!!!! ..............
цитирай
3. dyadotorbalan - СС Тотенкопф
09.04.2014 21:20
Пикаме и кензурим бавно,напоително и до откат връз мършата на КОМУНЯШКИЯ ПРЕСТЪПНИК,МЕГАПРЕДАТЕЛ и МЕГААНТИБЪЛГАРИН с име и същност Гошо Тарабата!!Какъв скраП- още ли не е претопен,още ли не е минал през пещта?! Г-н Колев,лека грешка,смятам че е техническа ваша- пише се скраП,с 'П' отзад! Въпросният БОКЛУК не научава немски за няколко месеца,а си живурка чудесно в немскоезична среда(Виена,Берлин и т.н.) на издръжката на Мафиотската Кървава Коминтерна най-малко 10 год. преди въпросния процес,където въпросният червен МегаБоклук е разменен за няколко ценни за немците техни,немски хора!! Да не говорим за фалшивите паспорти на другарите-комунисто-терористи и т.н. и т.н.! И накрая не забравяйте- ДИВАЦИ И ВАРВАРИ В БЪЛГАРИЯ СА САМО КОМУНИСТИТЕ !!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11784698
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930