Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2014 14:12 - ПРЕЛИВАНЕТО НА ЛАЙНА ПРОДЪЛЖАВА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1991 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Киркор е аптекар. Отива при него Гарабед и му казва, че има запек. Киркор му дава един буркан разслабително и му казва да си гребне една лъжичка и изпие илача. Гарабед надига буркана и го изпива целия на екс. Прибира с в къщи.

Киркор се развълнувал от постъпката на Гарабед, но решил, че е по-добре да отиде и да види какво става с Гарабед.

Затваря аптеката и отива в къщата на Гарабед. Звъни. Излиза жената на Гарабед и той я пита къде е Гарабед и как се чувства?

-Ами той се върна одрискан до уши. Обаче му свършиха лайната и го закараха с линейката в болницата, за да му преливат лайна, за да го спасят!-отвърнала булката на Гаро.

 

 

ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ ЛИ?

 

Вчера в НДК се състоя едно читалищно представление. В него взеха участие читалищни дейци от МС и от неправителствения миманс.

На предварителната среща предложих на колегите да излезем с обща позиция чрез писмена декларация. В нея пишеше за основанието да не се участва в подобен род селски спектакли, а да се предложи на министър Златанова и на президента  да се създаде и институциализира една постоянно действаща кръгла маса, която да подготви и реализира нов модел на Съдебната система и да изработи нова конституция. Необходимостта от това е въпиюща.

И какво от това?

Написах декларацията и я прочетох на колегите. Те се съгласиха с мен, но когато взех думата на обсъждането и я прочетох, никой не помръдна. Казах довиждане, и че няма да остана на обсъждане, което има за цел единствено да придаде обществена легитимност на едно недоносче, наречено с гръмкото заглавие „Нов наказателен кодекс”.

Всъщност, нов Наказателен кодекс няма. Има леко фризиран стар кодекс, който води началото си от далечната 1968 г., макар през последните 24 години да има някакви поправки на дребно. При това кой ще ми обясни как се пише нов Наказателен кодекс при положение, че НПК не се пипа изобщо? В същото време рамката на всички кодекси, включително и на НК е конституцията, а тя, както знаете дава много фира.

Учудвам се на наивността на колегите от неправителствените правозащитни организации, че те могат да бъдат взети предвид при обсъждането. Всъщност, оказа се, че обсъждане изобщо е нямало. На 43 организации са били дадени 135 минути да „обсъждат” кодекса. Това прави по 3 минути на организация.

Струва ли си да се коментира?

След тази текезесарска сбирка този „нов Наказателен кодекс” ще бъде занесен в Брюксел заедно с придружително писмо, че е имало „обществено обсъждане”.

Обсъждането беше ръководено от някакво момче в стил „открито партийно събрание”, на което той даваше думата по сценарии на министърката и „автора” на тази правна полюция проф. Стойнев. Затова се наложи да се намеся и да им обясня, че това, все пак, не е открито партийно събрание на БКП, а дискусия и няма никакво намерение да чакам някой да ми „даде думата”.

Порнографията е стигнала дотам, че министърката взимайки думата е обяснила на тълпата колко ме харесва и уважава.

Преливането на лайна продължава!





Гласувай:
5



1. borkolbor - ... Киркор ...
19.03.2014 22:36
..... Киркор среща Гарабед и го пита : "Имаш ли пари Гарабед ?" - "Не , нямам " - отвръща Гарабед . - "А ти , Киркор , имаш ли пари ?" - на свой ред го пита Гарабед . "И аз нямам" - отвръща Киркор . "Тююю , да му сей не види ....." - в хор измяукали двете юди - "Язък , че сме евреи" - " Нищо , нищо , чада "израилови" . - обадил се окуражително зад гърба им Кеворк "илиенски" . - "Сега ще отидем при едни "наши" момчета и всички ще си имаме много , много пари" ......... Речено , мамка му , и сторено ........ Е да , ама и ний знайми !!!! ...... Ехаааааа ....... "Юди искариотски" !!! ..........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11739396
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031