Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2014 15:44 - КОЙ СПЕЧЕЛИ ТУРБОДИЗЕЛОВИЯ ВИБРАТОР?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2481 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КОЙ СЧУПИ ВИБРАТОРА НА АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА?

 

Мъж, бременен в 9-ия месец отива да ражда. Докторът го пита:

-Как стана това, бе пич?

-Всичко започна от миенето на чиниите в къщи.

 

Вчера се състоя едно сборище, което начинателката Антония Първанова беше нарекла конференция. Темата беше „Борба срещу насилието над жените”. Всъщност, тя каза „Борба за насилие над жените”, което явно я интересуваше напълно, след като я попитах, тя се поправи.

Първанова се качи на комбайна и го подкара. Над нея витаеха духовете на Мери Уолстънкрафт, Клара Цеткин, Роза Люксембург, Фрида Кало и трактористките Людмила.и Наташа.

Това, което тя нарече конференция, всъщност беше едно читалищно сборище на незадоволени каки, лели и баби. И понеже Първанова е голяма боркиня за „изравняване на половете”, на президиума на това „открито партийно събрание” имаше седем жени и един представител на неопределен пол, който трябваше да мине за мъж. Което може да се тълкува, че един мъж се равнява на седем жени. Но понеже това е сценария на Първанова, не мога да и противореча. Просто това е нейното виждане.

В същия ден Първанова беше дала интервю за един софийски вестник, където между нищоказването реди и големи глупости. Първото и искане, всъщност е един проект за директива на ЕС на началнически постове съотношението да бъде 50:50 %. Независимо дали става дума за държавен пост или частно предприятие. Така излиза, че ако някой направи фирма за забременяване на жени, то половината пипиниери трябва да са жени. А ако направиш публичен дом, то половината секторни началници трябва да са мъже.

Нещо повече! Излиза, че с изравняването на половете в семейството половината деца трябва да бъдат родени от жената, а втората половина от мъжа.

Прочее, Първанова цитира агенцията „Алфа рисърч”, че в България насилието над жени е 28 %. Не е взела процентите от съда, прокуратурата и МВР, а от една агенция, която си позволява да изследва само насилието над жени, но не и над мъже и особено деца. Наскоро най-малката ми дъщеря се върна с двойка по история и ми каза, че ако и се скарам, ще се обад в Агенцията за закрила на дедето. Ето ти един процен насилие над жени.

Аз разбирам действието на физиологията над една жена в менопауза, но това не и дава право да ме връща в края на 19 век и да ми пили дедовия, че аз съм „сексист”. В интерес на истината имам 5 дъщери, които обичам и не насилвам.. Насилието съществува над мен, но такава ми е кармата. Да не съм правил щерки на 50 годишна възраст. Затова си трая и преглъщам.

Няколко пъти поисках думата, но ми бе казано дефинитивно, че най-напред трябва да се изкажат съответните каки, лели и баби от президиума и ако остане време мога да задам въпроси. И понеже аз се възпротивих т. нар. „конференция” да се води като „открито партийно събрание”, бях наречен от водещата Урина /Пардон, Ирина/ Недева от БНР „НАХАЛНИК”!!!

Разбира се, аз казах на изпроводяк няколко думи на Първанова, но не можах да задам най-важните въпроси към Първанова и глутницата и.

А те са следните:

1. Колко законопроекта е внесла в българското Народно събрание срещу насилието над жените за два мандата в него?

Отговор-Нито един.

2. Твърди, че насилието в европейските страни било много по-ниско. В същото време говори за насилие над 84 % в Австрия и други европейски страни. Въпросът е колко щеше да бъде според Първанова насилието над французойките, ако маршал Жуков беше влязъл в Париж?

Отговор. При влизането си в Берлин в началота на май 1945 г. за три дни официално са изнасилени 630 хил. германки само в столицата. А в цяла Германия-няколко милиона. Но шайката около Първанова не е изпратила писмо на Путин със запитване дали руският войник е склонен ако бъде вкаран в Украйна дали няма да се повтори същото.. Нея я интересува една жена, която преди 21 години е изнасилена в Пазарджик и тя си я води със себе си, за да разказва за изнасилването. Моите почитания към жената, но да обслужваш една подивяла феминистка не е най-добрата служба.

3. Тази тема ли е най-важна и жизнено необходима за разглеждане в момент, когато България се топи и гасне? Всъщност, монолозите, които водеха, бяха основно, че в България няма правосъдие. Помолих ги да формулират въпроса за Съдебната система, но те предпочитаха да говорят за конкретни случки със съмнителна вероятност да са се случили, но да не пипат Съдебната система.

4. В момента най-големият проблем на страната е възпроизводството. Самите вие разбирате, че ако една жена започне да прави кариера, тя няма да ражда, а ще се бори до 40 годишна възраст да заеме пост на началник. Така всяка жена, бореща се да стане началник означава една майка по-малко. Тя изобщо не спомена критериите, по които ще се избират началниците. Може да има десетки мъже с по-добри резултати от тестовете и работата, но те няма да заемат пост, защото това място е от женската квота. При това, става дума за частно предприятие.

5. През цялото време Първанова говореше за директивите на ЕС. Искам да я попитам кой я е избрал на поста евродепутат? ЕС? Не, разбира се! Избрали са я българските избиратели, но тя обслужва не тях, а ЕС.

И не само обслужва! И двете и дъщери живеят и работят в Лондон. Едната в хедж фонд, а другата, а в „Шанел”-Лондон.

При циганите насилието е прието за част от традициите им. Но Първанова не прави откритото си партийно събрание във Факултето или в монтанските села. Не каза и думичка за ражадането на 11-годишни деца от малцинствата, нито за покупко- продажбите на момичета на пазарите в Стара и Нова Загора. За нея са важни тези измислени 28 % на насилие.

Всъщност, Първанова е една нещастна жена. Тя е жертва на собствения си провинциализъм и незадоволеност. Затова на излизане и казах, че ще направя завод за турбодизелови вибратори и първият сглобен ще и го подаря.

Може и да свърши работа?





Гласувай:
9



1. apostapostoloff - Първанова е една крайно неприятна дропла,
09.03.2014 15:57
друсла, джофра и т. н. Казано честно, тя направо за бой плаче...
цитирай
2. dyadotorbalan - да допълним
10.03.2014 23:54
Шуткарана и шундарана,толкоз не мята и шадравана! :-))
цитирай
3. demograph - Когато куковелите изкукат
12.03.2014 00:36
Почват да изкукуроригват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11788744
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930