Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2014 17:07 - ХАФЪЗОВ ИСКА ДА ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА дОГАН
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3694 Коментари: 1 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ХЮСЕИН ХАФЪЗОВ ИСКА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ДС

 

В парламента се започна безумен и истеричен словесен двубой да се прави ли предизборна борба на майчин език с преводач. Като че това е проблема на България. Ниската степен на интелигентност в парламента отдавна е известна, но такава простотия спокойно може да обслужва „ю тюб”.

След като има разноезичие, тези проблеми се решават на ниво комисия, а ако се наложи на по-високо ниво, се събират двете парламентарни групи и решават още преди да влезе в парламента за гласуване. Това, явно, не е парламентарна практика у нас.

Но да се върнем на цирка.

Това възглупавичко момче се изрепчи, че ще върви по пътя на бившите пандизчии-етнически турци, включително и на Ахмед Демир Доган.

Точно тук нещата се сговняват. Основните действия на Ахмед Доган беше доносничеството и агетурното му минало. Той е готвен за нелегал в Турция в школи в България, бившия СССР и Куба..

И ако Хафъзов иска да върви по неговия път, трябва да иска възстановяването на ДС





Гласувай:
11



1. dyadotorbalan - хайде хайде!
16.02.2014 23:50
''Това възглупавичко момче се изрепчи, че ще върви по пътя на бившите пандизчии-етнически турци, включително и на Ахмед Демир Доган.
Точно тук нещата се сговняват. Основните действия на Ахмед Доган беше доносничеството и агетурното му минало. Той е готвен за нелегал в Турция в школи в България, бившия СССР и Куба.. ''
Моляяяя??! Ха,че какво чудно има че един фес иска да върви по пътя на бей си,който е пръв вожд и крайъгълен камък на БКП-ДС–ДЕМОкрацията болгарская?! Не само че ще върви,а то си върви,момчето..те всички вървят задружно по тоя път от десетилетия! Естествено че ще следва изтъкнатите БКП-ДС т.е. ДЕМОкратски болгарски поборници и основни пилони,я! ДС?! Ха,че то да е закривано някога? А хората му къде са- в ГУЛАГ ли или се изпариха към Марс? Какво вазстановяване и връщане когато нещата са си бетонни и налице?! Цялата дандания е да минава временцето в маскаради и театро,да се пускат вечните фитили с една цел- мандатчето т.е. робията над народ и страна да маршируват гордо по-нататък!! 70 години се маришрува връз болгарската дебелоглава глава,че откъде накъде да спира това...от какъв зор ?! НЯМААА !! Дне ще е тоз фес,утре ще е Киро Римлянски,вдругиден- Тиква,по-подир- някой изфабрикуван от другарите псевдофашист и т.н. и т.н.!! ВЕЧНО! А дебелоглавото болгарско говедо вечно ще мига като псе в лапавица!! Псе идиотско-каквото е всъщност! айде ЗЗЗЗЗбогом- по Ламбовски! :-)))))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735620
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031