Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2014 14:57 - НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3043 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 28.01.2014 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Наближава началото на олимпиадата в Сочи. Без да искам поподнах на един документ, който носи датата 23 август 2013 г. и подписа на Путин. А за да бъде готов този документ, той е бил предвиден още преди това.
Възниква въпросът:
"Защо беше необходимо Русия да кандидатства за "Зимна олимпиада?

Има един стар виц за юнгата и боцмана. Юнга тръгва за пръв път на далечен рейс. Боцманът го съветва да си купи прзервативи и аерон /против морска болест/. Юнгата купува от аптеката 3 презерватива и 3 аерона. Боцманът му казва, че трябват много повече. Юнгата се връщ и купува 30 презерватива и 30 аерона. Боцманът пак го връща. Юнгата се връща отново и иска 300 презерватива и 300 аерона. Аптекарката го погледнала съжалително и му казала:
-А, бе, момче! Като ти става лошо защо чукаш?
Същият въпрос задавам и на Путин.



Путин подписал указ о запрете въезда транспорта в Сочи на время Олимпиады-2014 23 августа 2013, 14:08

Президент Владимир Путин подписал указ о запрете и ограничении въезда транспорта в Сочи на время проведения там зимних олимпийских игр в 2014 году. Документ размещен на сайте «Российской газеты».

«Запретить с 7 января по 21 марта 2014 года въезд на территорию и движение по территории муниципального образования город-курорт Сочи транспортных средств, за исключением железнодорожных транспортных средств, транспортных средств, зарегистрированных в муниципальном образовании город-курорт Сочи, транспортных средств экстренных оперативных служб, и транспортных средств, имеющих аккредитационные свидетельства, предусмотренные пунктом 5 настоящего Указа», — говорится в тексте указа.

В документе поясняется, что «запретная зона устанавливается в целях исключения доступа в нее граждан и транспортных средств без служебной или производственной необходимости». Границы запретной зоны и контролируемых зон будут обозначаться на местности (на территории, зданиях, сооружениях, объектах) знаками, надписями, инженерными или техническими средствами охраны, а желающие проникнуть в контролируемые зоны должны будут пройти досмотр сотрудниками полиции.

Документ также предусматривает запрет на проведение в Сочи собраний, митингов, демонстраций, шествий и пикетов, не связанных с проведением Олимпийских игр и Паралимпийских игр.

Выполнением указа займутся Минтранс, МВД, оперативный штаб, ФМС, Федеральное дорожное агентство, администрации Краснодарского края и Сочи, а также автономная некоммерческая организация «Транспортная дирекция Олимпийских игр»

i




Гласувай:
5



1. borkolbor - ...... Николай , .....
28.01.2014 18:06
...... Николай , навлизаш в забранена и непозната за тебе зона , в която наказанието е мълниеносно и жестоко !!! ................
цитирай
2. bosia - До Борко
29.01.2014 14:17
Първо, зоната съвсем не ми е непозната. Занимавам се със СССР и Русия от десетилетия.
Путин направи голяма грешка, като се надцени твърде много. В момента Сочи не е нищо друго, освен един строго охраняван затвор. Въпреки това не съм сигурен, дали игрите ще започнат и завършат както трябва. Що се отнася до препоръката му към Европа да не се занимава с Украйна, това е негова голяма грешка и той се дезавуира по този начин.
цитирай
3. borkolbor - ...... До Николай ...
29.01.2014 17:55
........ Русия не се управлява от Путин , както и България не се управлява от Плевнялиев . ........ Зимната Олимпиада не е само политически и комерсиален акт , а преди всичко световно , зимно , спортно състезание . За Русия е чест , че я организира . Не са пожалени огромни средства и ресурси от държавния й бюджет . Предохранителните мерки от специалните правителствени части на вътрешните й войски са разумни и резонни , каквито й да са те . Пресен е и споменът от терористичните взривове във Волгоград . В съседство е и описаната буферна , гранична зона , която е изключително опасна . ....... Все пак не бива , Николай , политически да се профанизира зимната Олимпиада . ...... Аз лично с удоволствие , доколкото имам възможност , ще гледам ски - биатлоните , късите , средните и маратонските ски - бягания . Норвежците и руснаците пак ще оберат медалите . Пък и , струва ми се , няма и мъж , който да не обича да гледа хокей . Пожелавам на руския национален отбор по хокей златен медал !!! ..... Политиката настрана от зимната Олимпиада , Николай . ..........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736958
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031