Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2014 20:26 - КАКВО ЛИ ОЗНАЧАВАТ ИНИЦИАЛИТЕ "ГГ"?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 8394 Коментари: 3 Гласове:
11



КАК ЕДНА ОТРЕПКА НИ УЧИ НА МОРАЛ

 

В предаването „Лице в лице” се появи един гъз. Гъзът правеше единственото нещо, което може да прави успешно. Да издава звуци и да осмъдява обстановката. След като нападна Костов, че е направил криминална приватизация той не намери време и сили да обясни как започна и продължи самият той бизнеса си, за да стигне до сегашното си положение. От другата страна питащите „лица” някак си забравиха да го питат за това. Което е многозначително.

Нека погледнем бегло „некостовите” си приватизации:

 

„Но нека проследим историята на бизнесменът и начинът, по който стига до върховете на бизнесът. Георги Гергов е роден и израства в село Джурилово, от където е фамилията на олигархът. Започва работа в ТКЗС-то на селото и въпреки, че го правят бригадир определено не е доволен от това и заминава за село Маноле, където започва работа в свинекомплексът през 1975 година. Само 11 години по-късно става директор на свинекомплексът не без препоръката на министър Георги Танев. През 1989 година избухва скандал в свинекомплексът и главен обвиняем е Гергов. От комбината са изчезнали над 300 хиляди лева, а в размирните времена посредством препоръки от високо скандалът е потулен и директоръ се измъква безнаказано. През 1991 година Гергов напуска комбината и става съветник в Министерството на Земеделието, а през 1993 година започва да търгува със зърно. През 1995 година купува свинекомплексът в село Маноле, както и фуражните заводи в Стара Загора, Бургас и Пловдив. И след 5 години Гергов приключва със земеделският си бизнес, като го продава почти изцяло. Насова се към турзмът, а посредством скандална приватизация получава хотел “Санкт Петербург” (бившият “Ленинград”) в Пловдив срещу смешните 1,35 милиона лева. И само за справка в днешни дни хотелът печели над 5 милиона лева годишно. А годината 1999 е изключително успешна за бизнесменът, като придобива 55% от курортен комплекс “Слънчев Ден” за още по-смешните 8 милиона лева. През 2004 година придобива ЦУМ за 30 милиона евро, както и 47% от “Търговски Дом” във Варна, като закупува акциите от известната “Феста Холдинг” на Петя Славова. И като за капак на всичко придобива Пловдивският Панаир. Всичко което прави бизнесменът е окичено с успех, а връзките и парите на Комунистическата Партия се отплащат десеторно.+

 

Тук е момента да обясня на Сергей Сатанишев, че всички, които са помогнали  по някакъв начин на ГГ и са паднали от власт са били прегазени от него като луда крава пиян ветеринар. И ако падне Сатанишев, той ще е следващия сгазен. Нека си направи справка с Румен Петков, Румен Овчаров и Гоце.

Но, както е известно, той има свински отношение към хората и помиярско към кокала.

Друг интересен момент в интервюто му, останало безкритично от страна на двете „лица”, седящи срещу него беше репликата му, че БСП е „най-толерантната партия”. Изглежда за този политически оръфляк е най-толерантното нещо да вдигнеш кърваво антибългарско т. нар. „Владайско въстание”, кърваво антибългарско т. нар. „Септемврийско въстание”, кървави чети след това от типа на четата на Митьо Ганев-Кьосето, кървави антибългарски атентати, кърваво антибългарско т. нар. „партизанско движение” и следа като една чужда армия ги вкара във властта да избият без съд и присъда, чрез т. нар. „Народен съд”, чрез лагери и затвори десетки хиляди българи, да обявиш тези, извън България за „невъзвращенци” и врагове на народа и да осакатиш съдбите на милиони.

Това наистина е дълбоко психическо разстройство и ще трябва да се бият свински дози лекарства за лечението му. Ако забелязвате как се измени външният му вид веднага ще се сетите, че спокойно може да участва в предаването на Л. Дилов „Пуснете водата” в ролята на свинята на живо.

На времето, като ученици в прогимназията, и си пишехме "индиански" писма инициалите „ГГ” имаха за превод „Голямото Говно”.

Какво ли се е променило оттогава?

 

 

 





Гласувай:
12



1. demograph - Г.Г.означава и Гомнар на Гомнарите
22.01.2014 22:23
Отгоре на всичко се пъчеше като цигански ергенин на търг за булка.
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздрав!
23.01.2014 12:41
Изкефи ме с целия постинг и с точното определение на Г.Г - този цар Говньо! Браво!
цитирай
3. apostapostoloff - Този гъз мяза всъщност на едно
23.01.2014 17:41
НАСТЪПЕНО говно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11787455
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930