Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2014 09:56 - ЗА КАКВО СЕ БИЯТ ПЪРВАНОВ И САТАНИШЕВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1660 Коментари: 1 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

БСП И АБВ СЕ БИЯТ ЗА КУПАТА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ

 

Изглежда вчерашният ми постинг не е стигнал разбираемо до част от форумците. Като оставим настрана платените от Кукловода и хейтърите, трудно се разбира, че битката на АБВ с БСП не е политическа. Тук откровено става дума за много  пари.

За младите ще кажа, че преди 25 години националната купа по футбол в България беше т. нар. „Купа на Съветската армия”. Т. е. ние се биехме за чужда държава. Но ако чуете стария химн „Българийо мила, земя на герои” ще чуете леко модифицирания съветски химн, а на манифестациите най-отпред се носиха портретите на Ленин и Сталин, след тях на Маркс и Енгелс, а след тях бяха на Г. Димитров и В. Коларов.

Казвам това, за да знаят младите за какво става дума и да им помогна да разберат мотивите на една значителна част от нашите „политици”. Те са най-продажната и предателска част от българската нация.

Още когато Борисов съобщи, че ще издигне като основен негов заместник Томислав Дончев и силно ще редуцира властта на Цв. Цв. в ГЕРБ, ми светна лампичката, че сценарият БСП-ГЕРБ е стартирал. Това го чаках още от миналата година и предупреждавах за това. Последва далаверата „Уестингхаус” и посещението на Плевнелиев в Китай. Заговори се за 10 млрд. долара инвестиции от Китай.. В същото време започват търговете за „Южен поток”.

Стана ясно, че едни много милиарди ще влязат в България, но не и в джоба на Кукловода. При това положение как си представяте да реагира той? От проекта „Белене” групата не успя да прибере над 2,5 милиарда лева. Нима това ще се повтори”

Реакцията беше да се елиминират двете основни пречки по пътя към тези пари-Сатанишев и Цветанов. Това обяснява и режисирания, на пръв поглед патов резултат от изборите през миналата година. Казвал съм го и пак ще го повторя.

Като оставим настрана режисираните заяждания между Първанов и Борисов, отношенията им винаги са били топли. В същото време те са част от един и същ проект и на тяхната лоялност може да се разчита в голяма степен. Двете сестрински организирани престъпни групи се изчистват от личностните отношения Сатанишев-Цветанов и издигат напред Дончев и Калфин.

Финтът е реализиран. Сега започва политическото говорене, за да се прикрият истинските финансови намерения на Кукловода. Европейските избори са чудесен повод за това.

Това е простият план за реализиране на милиардни печалби  и битката за тях е естествена и предвидима. Убеден съм, че вече е подготвена новата парламентарна група на АБВ. Тя не може да бъде по-малка от 30 депутата, за да има стабилно мнозинство, което да се опита да изкара целия мандат и да пипне милиардите.

Е?





Гласувай:
13



1. apostapostoloff - Белене, Южен поток,
19.01.2014 18:09
евросредствата, китайските инвестиции- този гИвеч никак, ама никак не е за изпускане. Тук може и кръв да се пролее...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11787525
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930