Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2013 11:38 - ПОЛИТИКА ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИЦИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1483 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

НЕЖЕЛАН ПОСТИНГ

 

Не исках да пиша на политически теми по време на празниците, за да си починат моите читатели от политика и да обърнат внимание на близките и приятелите си.

Но медиите пак сговниха нещата и се налага да обърна внимание на няколко важни неща.

Учудва ме упоритостта, с която медиите дават дума на едни и същи хора, доказали липсата си на аналитични и прогностични качества. Социолози, политолози и техни производни ни замерят с едни цифри и въз основа на тях вадят аритметични послания. Те не приемат изобщо външни фактори, национални емоции и хронологични резултати. Т. нар. „международници” не взимат предвид вътрешното състояние на нацията и държавата и също стигат до полуистината. В същото време задават въпроси от сериозен политически характер на хора, които никога не са се занимавали с политика, социология, история и дори астрология. Но когато направиха интервю с един банкер, не му зададоха нито един финансов, банков или икономически въпрос. Всички въпроси бяха за къщата и навиците му. А такива въпроси бяха зададени на един известен лекар.

Арменска им работа.

В България всяка неделя има две арменски телевизии-едната сутрин, а другата-следобед.

Българинът е странно същество. В момента, който започне да говори и си мисли, че разбира нещо той приема тъжната теза, че му е ебана мамата, защото той така е дошъл на този свят. Вместо да приеме, че няма ебан и ебящ и да се изживява като нормален човек, дошъл на този свят в резултат на една взаимна любов, той смята, че баща им непрекъснато изнасилва майка им и той е продукт на това постоянно изнасилване. Българинът не възприема любовта и секса като еднакво желан от двама хетеросексуални човеци. Той дори не се сеща, че терминът "човек" означава единството между жената и мъжа.В този план, вероятно, приема, че Христос е създаден в епруветка и много иска и той да бъде създаден така. Едно време имаше такъв виц:

„Попитали радио Ереван:

-Може ли жена да забременее от вятъра?

-Може,-отговорило радиото-, но вятърът трябва да духа откъм казармата.”

Фройдисктка му работа.

По същият начин българинът постъпва и с политиката. Непрекъснато иска да знае кой кого изнасилва. И че ще е добре ако той изнасилва, а не е изнасилван. Това показва колко е неадекватен и колко несиметрично „мисли”. А т. нар. „анализатори” и разни „-ози” не се различават кой знае колко от останалите българи.

Затова и резултатите са такива.





Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735840
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031