Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2013 15:11 - КАСТРАТ ОПРЕДЕЛЕНО ИДВА ОТ КАСТРО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2025 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

НА РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАЖА ВАРАДЕРО

 

Поредният скандал е налице. По времето, когато се гласуваше бюджета на страната, Деница Гаджева, Волен Сидеров и негови съпартийци си грееха трътките в Куба. По една „случайтост” „звездицата” на „Атака” имаше по същото време рожден ден. Колегата и Тодоров каза, че били там 5-6 дни. Това е твърде много за една „покана” от кубинска страна. И Гаджева и Тодоров бяха много смешни в интервютата си по телевизиите. Те се изкараха по кубинци и от Фидел Кастро. Били революционери и антиколониалисти. Били на собствени разноски.

Допускам, че Тодоров е само презимето на този пламенен интернационалист, а истинската му фамилия е Живков. Поне така се държа пред камерите. Ако използваше такъв плам при приемането на бюджета, вероятно щеше да има повече полза от него, но нейсе. Особено ми хареса демонстрацията му по познаване на различните преводи на думата шикер/на турски захар”. Единствено не се сети да и припише руският превод Сахарова. Но следващият път, на връщане от Северна Корея като спре в Москва да отдаде полагаемото на „антиколониалиста” Путин, има шансове да научи и тази дума.

Гаджева също употреби всичките си умения да обясни на публиката, че ще бъдат пълни глупаци, ако и повярват. Какво да се прави? дрънкаше като воДеницаТолкова може рожденичката.

А какво ще кажете за Сидеров, който като един Шверценегер разнасяше тялото си в кубинската Равда. Защото от Варадеро до Равда няма кой знае каква разлика. Варадеро-Равдаеро.

Особено ми хареса този устрем на Тодоров Живков да бори евреите. Горкият, не се сети, че по този начин плю в сурата на евреина Фидел Кастро и брат му Раул.

И друго. Не се усетиха, че който се срещне с Кастро става кастрат.





Гласувай:
3



1. nkf - Нормално е комунистическата &q...
11.12.2013 18:05
Нормално е комунистическата "ЮРУШ" да посещава братската й ком партия, управляваща Куба, от която да почерпи революционен, антифашистки, антиколониалистки и т.н. борчески опит.
цитирай
2. vencivaleri1951 - :))))
12.12.2013 10:34
Всякакава аналогия може да се търси при Фидел, но не и такава с кастрат. Първо , той определено е бас-баритон и второ соказано е от статистиците , че е като визуална виагра за дамите. Когато преди години бях по подобие на атакистите в "Острова на свободата" научих израза "бейби Кастро" Не е това което си мислиш:) Забелязват, че 9 месеца след митинг на който е говорил Кастро в града където се е случило бебетата са дначително повечеот обикновеното. Говорят и с част от родилите по това време. Оказва се , че "срещата" им с "Коменданте" е предизвиквала у тях силно желание за интимност и са имали бурни любовни дни след това с партньорите си.
Иначе Куба вече е далеч от нас /в положителния смисъл/ като място за живеене и икономика. Ще припомня че тя е марка вече в областта на здравоопазването, образованието, културата, спорта, туризъма, тютюневите изделия, производство на захар, производство на алкохол...В куба на практика няма престъпност...
В заключение ще кажа, че не са и една и две страните където се живее по добре отколкото в Куба, но България не е сред тях. Това го доказва и факта, че не малко българи загубили препитание след и по време на кризана в Испания се насоиха къмКуба. Не се върнаха у нас , а отидоха там. Не ни отива да бъдем иронични към този смел народ. Само това , че издържаха на такова безпрецедентно имбарго заслужава уважение. Ние от кога да сме изтърчали на Орлов мост с китки и питки(((
цитирай
3. bosia - до Венцивалери
12.12.2013 11:34
В постинга ми става дума за атакистите, които отивайки при Кастро стават кастрати.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Лично аз не вярвам някой да е
12.12.2013 11:57
bosia написа:
В постинга ми става дума за атакистите, които отивайки при Кастро стават кастрати.

канил силно Сидеров и компания там. Абсурд е някой от братята да ги е канил. Колкото и спорни да са последните , доказано е с времето , че са мъжкари.Нямат работа със смешници като Сидеров. Пък и куба винаги е заставала зад интернационализъма и не напразно е със солидни позиции сред необвързаните страни. Няма какво да правят националисти там освен да плажуват. Впрочем ако има кой да ти плати билета никак не е скъпо там, а страната е една от най-красивите които съм виждал
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11813196
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930