Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2013 22:56 - ДЕКЛАРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМОТО ДРУЖЕСТВО ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В БЪЛГАРИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3350 Коментари: 5 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                                     ДЕКЛАРАЦИЯ

 

 

  От Националното ръководство на първото Независимо дружество за защита на човека, сподвижници, емигранти, прогонени от комунистическия терор, неправителствени организации, съсловни организации, профсъюзи и политически партии.

НЕЗАВИСИМОТО ДРУЖЕСТВО ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В БЪЛГАРАИЯ ДЕКЛАРИРА:

         Поради това, че след окупацията на Родината ни от 09.09.1944 г. насилието, лъжата, грабежите и корупцията са издигнати в ранг на държавна политика се осъществява от банда предатели и родоотстъпници, съставена от ренегати, капитуланти, съпътстващ слугинаж – башибозук.
         Поради това, че всички изборни резултати са продукт на масово купуване на гласове, фалшификации, терор и подмяна на избирателния вот, което води до пълен срив на ценностите.
         Поради това, че имаме фасадна демокрация и порочен политически живот. Че неокомунистическата клика доминира всички държавни ресори и убива България!
         Поради това, че заветът за Свобода, Справедливост и национално достойнство, завещан от нашите Ханове, Царе Възрожденци и Строители на България след османското владичество до колониалната Втора световна война е потъпкан.

         В подкрепа на справедливо протестиращите родолюбиви граждани и студенти.

         Призоваваме за всенародно гражданско неподчинение и протести до падане на омразните, крадливи и тиранични управления на всички криптокомунистически правителства и парламенти след 1989 г.!

        Призоваваме всички родолюбиви българи прокудени по света:

 Приберете се незабавно така, както постъпиха нашите предци в най-трудните за Родината ни събития!

         Днес и сега е времето да освободим България от посткомунистическия произвол.

         Да позволим на настоящите и идни поколения да имат свобода и справедливост за по-добро бъдеще!

         Дойде отново Време разделно и всеки е наложително да вземе страна.

         На страната на Свободата и Справедливостта чрез пълна ревизия на антибългарските политически действия и грабежа на националното богатство. За съд и най-строги присъди за изменниците и грабителите или на страната на безродниците, ренегатите, капитулантите и насилниците. За феодални зависимости и непредвидимо и позорно бъдеще!

         Призоваваме българската армия, записала най-славни страници в името на България, независимостта и обединителните борби и защитила всички бойни знамена. да покаже дали все още е Българска армия. Полицията да реше дали ще продължи да служи на палачите от Военен отдел на ЦК, на БКП и ДС, или ще подкрепи справедливите протести.

         Призоваваме да претворим в дела думите на българския класик и радетел за свободна България “на бунт, на борба, като за една всеобща веселба” !

          България е нашата родина и родова памет, орис и покров. Да и дадем любовта и почитта чрез саможертва!

         Да живей България!

         Бог да пази България!

 

15.11.2013 г.





Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alchemist - Тепърва ще има "време разд...
16.11.2013 10:38
Тепърва ще има "време разделно".
Минусът сигурно е от някое комуне.
цитирай
2. kbalenciaga - bosia, абе ти си бил много прост бе!
16.11.2013 14:13

Първо няма да коментирам, че България никога не са я управлявали ханове.
Това да не ви е Близкия изток, невежи глупаци?!

Но тази следната малоумщина няма как да подмина:
" Призоваваме българската армия, записала най-славни страници в името на България, независимостта и обединителните борби и защитила всички бойни знамена. да покаже дали все още е Българска армия. Полицията да реше дали ще продължи да служи на палачите от Военен отдел на ЦК, на БКП и ДС, или ще подкрепи справедливите протести."

Босия то бива да прост, ама чак пък толкова!
Та нали всичките тези кадри, шапкари и ченгета са силовите крепители на властта бе Тъпак!?
Що за малоумник трябва да си, да призоваваш ченгетата от школата в Симеоново да тръгнат срещу властта на Червените олигарси, освен ако не си тотална подлога в Цирка ръководен от тях?!

А през това време, докато отвличате вниманието на българите, ето какво се случва:
"Нелегалните емигранти, представяни за бежанци не могат да стигнат до България без знанието на турското разузнаване. Има няколко особености на тези хора, което ме кара да се съмнявам в истинската им мисия.

Първо, почти всички от тях са сунити. Не знам да има между тях бягащи християни, алуити, друзи или пък кюрди.

Второ, много от пристигащите са жени с деца, но без мъже. Въпросът е - къде са мъжете – за нас отговорът е много важен. Ако се окаже, че мъжете им са джихадисти и се бият сега в Сирия, какво ще стане, ако дадем статут и легализираме у нас престоя на семействата им, когато джихадистите се върнат? Това е огромен проблем. Жените, които съм виждал почти всичките са с хиджаби, с тази типична забрадка, която покрива цялата коса. Тя е характерна за жени, които са под влиянието на радикалния ислям. Това е знак, че са готови да се подчинят на ислямистите. В Сирия много жени не носят хиджаб, а идващи на такива у нас говори, че може да са от ислямистки фамилии, а това е важно да се знае..."

РАЗБИРАТЕ ЛИ ДО КЪДЕ ЩЕ ДОВЕДЕТЕ БЪЛГАРИЯ ТАКА БЕ ТЪПАЦИ!?
цитирай
3. nikikm - Само,
16.11.2013 18:45
по отношение на "хановете".Голяма простотия,от която непрекъснато се изнервям,защото:"КНЯЗЕТЕ...УПРАВЛЯВАХА ОТТАТЪК ДУНАВА С ОСТРИГАНИ ГЛАВИ..."КНЯЗЕТЕ!!! КАНАС У БИГИ,ПИШЕ НА КОЛОНАТА! БИГИ Е СТАРА БЪЛГАРСКА ДУМА ЗА БОГ! ТА: В,/У/ /ИМЕТО НА/ БОГА КНЯЗ! КНЯЗЕ,ТОВА СА ТИТЛИТЕ НА НАШИТЕ ПРЕДВОДИТЕЛИ В МИНАЛОТО И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН ПО СВЕТА! ДА МАХНАТ ТОВА ОМРАЗНО И НАСОЧВАЩО ВНИМАНИЕТО ПО ЛЪЖЛИВИТЕ СЛЕДИ НА ШАФАРИЦИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ИМ /ЗЛАТАРСКИ/,ЗАРАДИ КОИТО ЗАГУБИХМЕ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ! КАЖИ ИМ КОЛЬО,НА НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ,ДА ЗНАЯТ,УПОТРЕБЯВАТ ПРАВИЛНО И СЕ ГОРДЕЯТ,!ДА НЕ ГРЕШАТ! ИСТОРИЯТА ВЕЧЕ Е ДРУГА! НЕ МОЖЕ ДА СТИСКАШ СТОЛЕТИЯ ИСТИНАТА,КАТО ПЯСЪК В ШЕПАТА СИ!
цитирай
4. batimetriq - ОТДЕЛЯНЕ- ДА, ЗА ДА СЕ ИЗВЪРШИ ОБЕДИНЕНИЕ
16.11.2013 21:35
В Декларацията от Националното ръководство на първото Независимо дружество за защита на човека, сподвижници, емигранти, прогонени от комунистическия терор, неправителствени организации, съсловни организации, профсъюзи и политически партии, действителността е описана такава каквато е. Съгласен съм, че почтените и родолюбиви българи трябва да се отделят от предателите и паразитите. Когато ги търпим да са смесени с нас, ние всъщност ги легитимираме тях и управлението им. Смесването е дяволският принцип. Затова Бог е въвел друг принцип - ОТДЕЛЯНЕТО. Накрая Бог ще отдели на едната страна житото, а на другата плевелите. И понеже сме пред края на България, е добре да има отделяне. Извършва се отделянето, за да може да се извърши обединението на добрата, почтената и родолюбива част от българскиятнарод. Обединението трябва да се извърши в реална организация и всеки да присъства с името си, с делата си и отговорността си. Трябва като начало да се представи една кратка платформа от една страница примерно, какво трябва да се прави и как виждаме бъдещето и всички, които желаят спасението на отечеството да се запишат. Там да участва интелигенция, студенти, целият български народ.
Ако го нямаше 9 ти септември 1944 г. и България не беше паднала под комунистическа власт, сега щяхме да сме една от най-развитите държави в Европа и средната заплата щеше да е от порядъка на 4-5 хил евро.
Ако пък през 1989 г. народът беше успял да си вземе държавата в ръцете, средната заплата със сигурност щеше да е тройно по-голяма от сегашната. С две думи, нямаше да сме по-долу от Словения, да речем, където тези пари ги получават. И военният и полицаят у нас щяха да имат поне двойно по-високи заплати. А сега, когато народа е поробен и прогонен, не само няма да растат заплатите им, но и пенсиите няма да могат да си получават не само защото тук няма да има хора да произвеждат, а и защото 80 процента от малкото останало население ще е тежко болно. Да не говорим за другите нещастия, които ни готвят
цитирай
5. monarchism - Време е бай Огнян да възстанови Ц...
16.11.2013 22:51
Време е бай Огнян да възстанови Цанковисткия сговор. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736606
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031