Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2013 18:04 - ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА НАКАЗАТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 7876 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТНОСНО ПАМЕТНИЦИТЕ И РОЗОВИЯ ЦВЯТ

По ирония на съдбата денят, в който бяха арестувани момичетата и момчетата, които през нощта срещу 7 ноември боядисаха паметника на Позитано 20, аз получих това постановление. То е свързано с боядисването в розово на паметника на Сър.ветската армия от мен. Аз изпратих 2 седмици преди това писмо до МВР и кмета на София, в което обясних какви са моите мотиви да направя това и по този начин им давам възможност да ме поканят и да кажата техните мотиви да не го направя. Естествено, такава покана не получих, което показва, че те нямат никакви мотиви.
Това беше и моята основна цел. Да покажа на младите, че ако истината е с тях няма защо да се крият и да остават анонимни.
За съжаление, момчетата и момичетата не разбраха това. Нещо повече. По съвет на техните адвокати, те отказаха да обяснят действията си. Явно, техните адвокати не са от добрите, защото не се интересуват от истината, мотивацията  и прецедентите в тази област. С отказа си да обяснят това на българските граждани те се поставиха сами в лоша позиция, понеже единствено истината за мотивите им за боядисване на  този грозен комунистически атрибут на Позитано 20, може да обясни на публиката защо са го направили.
Ако адвокатите си бяха направили труда да погледнат в решенията на прокуратурата и съда за моите две акции-хрърляне на домат по Парламента и боядисване на паметника на Съветската армия-щяха да разберат, че пътят е изчистен и дело няма да има. Ще има глоба. Но глобата също ще падне, защото този паметник, както и всички останали атрибути на комунистическия режим подлежат на незабавен демонтаж по силата на закона, който обяви комунистическия режим за престъпен от 2003 г.Разбира се, има още много доводи, но само този е достатъчен, за да прекрати прокурорската проверка. Това, за съжаление, ще постави България в лоша ситуация, защото тези момчета и момичета, съвсем основателно, ще осъдят българската държава в Страсбург. Същото аз вече направих и съм казал, че ще мисля как да постъпя с тези средства.
Публикувам това постановление, за да могат младите хора да се запознаят с него и да се освободят от страха и от некадърните адвокати.



image
image








Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Добре, че "кръгът с неправилна форма",
10.11.2013 18:22
изрисуван с розова боя върху " първия ф-О-ндамент на мраморната облицовка..." е бил с диаметър от 20 см. .

Не зная как би процедирал съдът, ако той беше с диаметар например 21 см.

Защото "НЕЗАВИСИМИЯТ" БЪЛГАРСКИ СЪД СИ Е ЧИСТА БАКАЛИЯ и осъжда деянията съгласно НПК на килограм и сантиметър. :((((
цитирай
2. apostapostoloff - Лошото е това, че няма кой
10.11.2013 19:31
да осъди прокуратурата. За безбройните и престъпления.
цитирай
3. zaw12929 - С доброта ви казвам: Спрете! Не се ...
11.11.2013 05:07
С доброта ви казвам: Спрете! Не се тровете!
Вие сте наранен от властта и не можете да мислите без омраза! Не можете да се спасите от омразата, което е грях и другите въвличате и все по вече узилвате греха си и само попростотии пишете в блога си- аз ви оправдавам, че сте засегнат. По добре се лекувайте не разнадяйте отровната си омраза не заразяваите, защото България има шанс да се оправи, но не с омраза а с обща цел да възстановим стопансттвото си на село и в града, да върнем деата си от чужбима, с българските традиции, с българската култура с диалог, без закани еди българи да унищожават други- те негодните на изборите на 12 май бяха отстранени от властта.
БСП не е комунистическа партия, тя не е лява, нашето общество е демократично, доколкото е станало, а трябва да стане и не чрез противопоставяне, а чрез диалог, отстъпки от грешни позиции, като позицията на омразата, която вие налагате. Или оставете омразата или се отдръпнете, успокойте се, за Ваше добро и за просперитета на България.
Правителството на Орешарски е експертно и се е заело с възстановяване на съсипаната ни държава. Вече обстановката се промени..., а вие не млъквате... да чуете и видите какво става... Стига де!! Прекалявате, а прекален светец и Богу не е драг! Демокрацията е върховенство на закона, състеание на идеи- идеи за добруване на България, а не за анархия, безкрай- българската омраза е безнаказана и доприняся да имаме най много инсулти инваркти- заемаме първо място по смъртност... омразата е болест лекучайте се ...
цитирай
4. bosia - До горния малоумник
11.11.2013 09:44
Влязох в блога на горния. С учудване разбрах, че той не е вписал името си. Един човек дето вместо име се казва "Нема такова" е определено обект на психиатрията.
Загрижен съм за него.
цитирай
5. bosia - ДА
11.11.2013 22:34
Вече съм го направил
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11739956
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031