Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2013 10:23 - ОСТАВКА ЗА ОВЧЕВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1656 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ПОЛИТИЧЕСКИЯТ РЕПЕЙ ЦВЕТЕЛИН ОВЧЕВ

 

Днес политическият репей Цветелин Овчев, който много обича да се залепва за опашката на някое куче с власт отново облече жълтата фланелка. Той избълва следната простотия:

 

«В зависимост от установяване на фактите, ще се прецени какви обвинения ще бъдат предявени. Но това си е вандалски акт, каза още министърът.”

 

Лицето Овчев има замъглено съзнание и престъпни наклонности. Така, например, в съда той излъга, когато Богомил Бонев го попита дали е имало документи срещу него при свалянето му от министерството на вътрешните работи. Овчев отговори с да, но истината е точно обратната. Документи не е имало, а само някакви листчета с директиви на Атанас Атанасов-Гнома. По този начин Овчев автоматично се превърна в лъжесвидетел.,

,Лицето Овчев едва ли знае какво значи думата вандал и откъде идва тя. Едва ли е чувал за германското племе вандали, но употребява думата за един паметник, който самият е вандалски акт спрямо българските граждани.

Лицето Овчев не си дава сметка, че има закон, според който комунистическият режим е обявен за престъпен. При това положение всички атрибути на комунизма са престъпни, в това число и паметника на Позитано 20.

Лицето Овчев явно е рецидивист, защото по негова заповед два пъти ме арестуват от Първо РУП. За негово съжаление и двата пъти ме освободиха, а съдът се произнесе, че няма състав на престъпление от моя страна, включително и за боядисване на паметника на Съветската армия. В момента съдя т. нар. „държава” България заради такива репеи като Овчев.

Конфуций казва: „Не е глупак този, който се спъва на равно място. Глупак е този, който се спъва два пъти на едно и също място.” А Овчев днес се спъна за трети път. Което автоматично го поставя на най-високото и глупаво място.

Затова и компютърът ми отказва да пише буквата „Й” пред фамилията на Овчев.

Обръщам се към момчетата и момичетата, които са боядисали тоталитарната купчина на Позитано 20.

Деца, защо правите това анонимно и през нощта? Истината е изцяло на ваша страна и това ви освобождава от страхове и криене. Това се прави с много хора през деня, за да покажете честта и достойнството си. Защо не ми се обадихте? Щяхме да се съберем много български граждани и да боядисаме и ръководството на БСП в розово.

Но опит се трупа бавно и мъчително. Каквото и да стане, то е във ваша полза.

Не се бойте! Най-късно в 17 ч. ще ви изгонят от ареста. Ще се опитат да ви глобят, но не могат да ви съдят. Протестирайте незабавно глобата и тя ще падне като правителството.

Оставка за Овчев!





Гласувай:
8



1. анонимен - Има ли разлика в главите и мисленето ?
07.11.2013 11:09
Цветлин Йовчев :

«В зависимост от установяване на фактите, ще се прецени какви обвинения ще бъдат предявени. Но това си е вандалски акт.”


Лютви Местан:

"Можем да му дадем политическа оценка /на Бисеров/ едва след като се изясни случая".

Явно са от една майка и различни бащи, или обратното. Без значение !!!!
цитирай
2. demograph - Това за Местан много ме кефи..
08.11.2013 17:51
andreshko написа:
Цветлин Йовчев :

«В зависимост от установяване на фактите, ще се прецени какви обвинения ще бъдат предявени. Но това си е вандалски акт.”

Значи, като натаманим лъжата, ще ви я спуснем...мамкъимдъ'ба
Лютви Местан:

"Можем да му дадем политическа оценка /на Бисеров/ едва след като се изясни случая".

Явно са от една майка и различни бащи, или обратното. Без значение !!!!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11791593
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930