Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2013 11:33 - СЕДИ, ПЪРДИ И СЕ ОСЛУШВА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2160 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 22.10.2013 11:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 МИНИСТЪР ЦВЕТЕЛИН ОВЧЕВ НЕ Е ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ

 

Не можеш в чаша, побираща 100 милилитра, да налееш двеста милилитра, нали?

Но министър Овчев много иска да го направи. Синковецът е понаучил клишетата от политическите пропагандни сказки и строго се придържа към тях. Той иска да излъже така, че да му повярваме. Бившият шеф на ДАНС повтори по телевизията няколко пъти” Никой не можеше да знае какво ще се случи със Сирия!”

Тази мантра той натъртено повтори няколко пъти, но не се сети да я обясни. А и да се сети, няма умствен капацитет да го направи. Трябвало е да попита някой по-умен от него, за да му я разтълкува.

А по-умни от него-колкото щеш!

Овчев определено е в „особени” отношения с президента. А именно при президента се събира информацията от НРС и ДАНС. Следователно ако някой може да се сети какво ще стане със Сирия, това би трябвало да е именно президента. Той е назначил сегашния директор на НРС Драгомир Димитров и информацията за Сирия стига първо при него. Стига, ако има такава информация. А такава информация няма и не може да има, защото и НРС и ДАНС са неработещи институции. Един добър външнополитически коментатор върши повече и по-добра работа отколкото НРС. Един специалист по вътрешна сигурност работи повече и по-добре от ДАНС. НРС и ДАНС са кухи структури, в които работят кухоглави измекяри. Точно толкова кухи, колкото са главите на самия Овчев и на колегата му по кухост Драгомир Димитров. От тях по-куха е главата единствено на президента Плевнелиев.

Той затова е и президент!

Но Овчев не се сети да препрати въпроса на журналистите към президента. Не се сети поради гореописаните причини.

Разбира се, много хора и служби знаеха какво ще се случи със Сирия. Най-малко, ако се четат и слушат коментарите на медии от света, които имат тежест във външната политика. Да не забравяме, че това, което стана и става в Сирия, все пак, някой го организира. И не може да не знае какво ще стане. Но НРС и ДАНС трябва да имат работещи и интелигентни агенти. А те нямат. И не могат да имат, защото нито един читав човек няма да се съгласи да стане агент на служби като нашите.

Една служба дори и да не знае какво точно ще се случи, е длъжна да разиграе няколко най-възможни варианта. И сред тези няколко най-естествено е при гражданска война да има бежанци. А между тези бежанци и България има само една територия-тази на Турция.

Но Овчев и останалите кухоглавци не могат да се сетят за това. Поне така излиза от приказките на Овчев. Защто ако той лъже, че са нямали такъв вариант възниква естествения въпрос защо не са предприели нищо. Защо гърците предприеха незабавно издигане на преграда по границата с Турция, а нашите родни кухоглавци не го направиха? Защо не уведомиха още преди 3 години ЕС да се подпише договор с Турция да не пропуска бежанци и имигранти през зелената граница? Защото границаната на България с Турция е и европейска граница! Защо не започнаха преговори с Турция по този въпрос?

Защо, Овчев?

Бих те посъветвал да отидеш в Турция и да се хвърлиш в Босфора, но знам, че няма да потънеш по горните съображения. А иначе се опитваш да шикалкавиш и да ходиш подир събитията по системата на дядо ми:” Още като ме ритна, тате, и се сетих, че воловете ги няма!”

Но Овчев, вероятно, не знае какви хора работят в ДАНС.

Сега ще му обясня:

Захвалили се германеца, американеца и българина къде медицината е най-качествена.

Германецът обяснил, че човек, престоял удавен под водата цял час, бил спасен от лекарите.

Американецът разказал са един случай, където човек с отрязана глава бил спасен от американските лекари.

Българинът разказал следното: Парашутист пада от небето без да му се отвори парашута върху една скала. Останали здрави само задникът му и ушите. Лекарите в „Пирогов” зашили ушите на гъза и му вдъхнали живот.

Германецът и американецът се заинтересували какво става с него сега

-Работи в ДАНС. Седи, пърди и се ослушва!




Гласувай:
5



1. olivie - Вица е готин
22.10.2013 11:59
А м/у другото някъде прочетох, че и ние сме почнали да строим стена ЗА ГРАНИЦА, само че неизвестно защо на 30 км. навътре в наша територия... Само толкова ли успяха да продадат на Турция за 24 години нашите политици. Ефектът ще е двоен - влизане в Шенген и едновременно подготвяне на кибуц под маската на огромен бежански лагер. За в бъдеще дори няма и да е анклав, щото ще има излаз на море. А ако американците наистина са решили да правят ислямска дъга до Косово, пак ще е по- прагматично и по американски /с никви средства, максимален успех/ Кери го каза много ясно: Ако при ДЕМОКРАТИЧНИ избори бъде избран отново Башар Асад, войната ще продължи, бежанците също. За това трябва да им се осигури коридор до Косово, чрез посолството, оглавявано от специалист по етнически конфликти. И няма значение какво мислят "съюзниците"- българи. Те са само пушечно месо и е време да го разберат окончателно. А ГЪЗОВЕТЕ С УШИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕКВАЛИФИЦИРАНИ В БУТОВЕ ПО ЕЛЕНСКИ - Като минават бежанците на път за Косово, да си резват за из път.
цитирай
2. apostapostoloff - Така е- отдавна се знае, че
25.10.2013 00:53
най- добрите шпиони на Интелиджънс Сървис са били дописниците Греъм Грийн и Съмерсет Моъм...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741838
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031