Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2013 02:40 - Масони, ложи и клубове в България - Ч.2
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 6469 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
продължение от Ч.1

Вивиана Асса – Публицистка; пише сълзливи излияния за Холокоста във в. “Анти” и др.; по поризход от солунските евреи (тези които тромозеха България чрез турското робство и финансираха арменския геноцид 1896-1923 г.!...)

Емил Кало – Председател на еврейската организация (или масонска ложа?) “Шалом” в България; известен със скандали и манипулации около т. нар. “еврейски имоти”; води съдебни дела; заплашва и компрометира България пред международната общественост; оказва натиск с всички възможни средства срещу съдебни органи и държавни институции; извънредно вреден елемент. Счита се, че “Шалом” е в голяма степен свързана с комунистически структури!...

ст.н.с. д-р Хаим Гозес – икономист; прави “икономически анализи” във в. “Стандарт”; пише умопомрачителни статии за пазарната икономика; хвалебствия за МВФ и Световната банка и валутния борд (Мартин Заимов); манипулатор на общественото мнение в областта на икономиката и финансите; типична “пета колона” (2000г); вероятно бивш член на БКП, а сега глобалист (интернационалист-комунист)!

Мартин Михайлов Заимов (Мартин Голдсмит) – Род. 1962 г. В Женева (Швейцария); майка му Клавдия Заимова е от известния предателски род Заимови; има брат - Михаил Заимов; завършил е ВМЕИ “В.И.Ленин” (1985 г.) със специалност “електронна техника”; баща му е Майкъл Голдсмит; М.З. има следдипломна квалификация по икономика в колежа “Birkbeck College” на Лондонския университет (1988 г.); с английско и швейцарско гражданство; подуправител в БНБ и шеф на Валутния борд (2000 г.); обвинен е от главния ревизор на БНБ - Кольо Парамов в разхищения, финансови машинации (нерегламентирани продажби на благородни метали и др.) и професионална некомпетентност; вероятно е и масон; няма необходимия образователен лиценз за заеманата длъжност, но пък е удобен (или наложен отвън) за “сините комунисти”, сините шамани и лапачи; много нагъл и гаден тип, мачка подчинените си безогледно; невротик и психопат за връзване!...

Леа Коен – Член на СДС; посланник на България в Швейцария (Берн); събира информация и досиета от швейцарските банки; член или кандидат член на масонската ложа “Билделберг”; провежда антибългарска политика и участвува в задкулисните игри; вероятно работи за чужди шпионски централи; “синя комунистка”; “пета колона”; член на Атлантическия клуб!...

Илко Ескенази – Покръстен евреин; основава органицацията “Цион” (ционистка органицация) в България, като противовес на “Шалом”; поддържал е тесни връзки със световното еврейство (масонки ложи, органицации от мафиотски тип; финансови и банкови структури и т.н.) члена н еврейската масонска ложа “Кармел”, клон на “Бней Брит” (еврейското “Гестапо”); в правителството на А. Луканов е отговарял за длаверите с външния дълг (през “Булбанк”); убит при неизяснени обстоятелства на Черно море по време на разходка с джет (представено е като нещастен случай!); поръчителите и изпълнителите са неизвестни.

Ричард Майлс – Посланик на САЩ в България; рови и създава етнически проблеми и напрежение (2000 г.)!...

Леон Алкалай – Председател на “Шалом” в Бургас; абсолютна “пета колона”!...

Гад Заеви – Собственик на авиокомпания “Балкан” (75% от акциите); безкрупулен мошеник и “гад”; не изпълнява приватизационния договор и се гаври със служителите; до момента е уволнил и съкратил от “Балкан” над 1500 специалисти!; изнудва държавата и не си плаща сметките; разпродава имуществото на “Балкан” на безценица и на практика унищожава националния въздушен транспорт на България!

Барух Чакъров – Изпълнителен директор на “Балкан” при Гад Зееви; другото е ясно; “пета колона”!

проф. Георги Бакалов – род. 1943 г. в гр. Неврокоп; завършил е Софийската духовна семинария (покръстен евреин, завършва история и фолософия в СУ (1971 г.); вероятно бивш член на БКП; работи в БАН няколко години; историк - византолог; в момента е декан на Историческия факултет на СУ; кандидатира се и за ректор, но не беше избран (2000 г.); много потаен и прикрит; предпочита да действа чрез други хора (по принципа “да убиеш с чужд нож”!) членува в различни организации (където е внедрен, за да бъдат контролирани и подкопавани), като Център за изследване на българите, Общобългарска фондация “Тангра ТанНакРа”; Национален комитет за защита на историческата масонска ложа “Кармел” към “Бней-Брит”; изключително вреден и опасен за обществото; “пета колона” (скрит евреин)!

Давид Голан – Шеф на борда на директорите в АК “Блакан”, работи с Гад Зееви; “пета колона”!...

Максим Бехар - журналист (в. “Работническо дело” - кореспондент във Варшава); потомствен комунист, син на Нансен Бехар (ЦК на БКП, Комисия за национална сигурност и съветник на Тодор Живков). М. Б. е председател на Българския форум за бизнеслидери (под патронажа на принца на Уелс Чарлз); шеф на рекламна агенция “МЗ комюникейшънс”. Съосновател на в. “Стандарт” (1992 г.); имиджмейкьр и общественни връзки (PR) на телевизия МТG (шведска групировка) с представител в България - Кеворк Кеворкян; автор на книгата “Вторичен инстинкт” (възхвала на световното еврейство и псевдо-икономически анализи) с редактор Татяна Ваксберг.

Йоана Левиева – Репортерка по манипулациите в Българска телевизия (2000 г.)

доц. Пламен Симеонов Цветков – род 1951 г. В Берлин (Германия); завършва история в СУ (1976 г.); аспирантура в Москва (1980 г.); дисертацията му е на тема: “Перспективи пред Ленинизма на Балканите”!!!; от 1981 г. Работи в Институтата по история към БАН; доцент (1991 г.); а от 1994 г. Преподава в НБУ; специализация в САЩ (1991-93 г.), стипендиант на фондация “Фулбрайт” в Джорджтаунския университет във Вашингтон (палачинката се върти страхотно от Москва до Вашингтон - зависи кой е на власт; едни и същи са!!!); баща му Симеон Цветков е бивш полковник от ДС, работил в разузнаването, а после и към военното разузнаване (ДС, КГБ) в Германия, естествено активен член на БКП (палач с пагони); майка му е била седретар на Райкома на БКП в Кирковски район в София; П. Цветков е член на Демократическата партия съюзник на СДС (“сини комунисти”) и изгонен оттам за разкол и за това, че е бил доносник на ДС; в същност Пламен Цветков е бил агент и “доверено лице” на ДС, където е разработвал български специализанти в чужбина; шпионирал е и други агенти на ДС, като депутата от СДС и БББ Христо Иванов (агент “Александър”) и, и много други, твърде вероятно е да работи като двоен агент (КГБ, “Мосад”, ЦРУ); автор е на редица исторически книги с антибългарско съдържание; пише и статии във в. “Демокрация” и в. “Анти” на глобалистка и натовска тематика (хвалебствия и манипулации); много вреден елемент; “пета колона”!

Андрей Даниел – Художник, съчинител на “еврейска култура” (2000 г.); (скрит евреин)!...

Ивайло Мирчев – Художник, съчинител на “еврейска култура” (2000 г.); (скрит евреин)!...

Ставри Калинов – Художник, съчинител на “еврейска култура” (2000 г.); (скрит евреин)!...

Сергей Станишев – 35 год., евреин по майка, председател на Висшия съвет на БСП, потомствен комунист, роден в Украйна. Завършил висше образование в Москва. В тесни връзки с ПЕС и Социалистическия Интернационал. Наставници са му Юри Асланов, Георги Пирински, Георги Прохаски и Мартин Заимов - Голдсмит (всички до един - евреи), майка - Дина Сергеевна Мухина, баща - Димитър Станишев.

Кристиян Вигенин – член на БСП, завежда Отдела за Международни връзки (Социалистическия Интернационал и др.), известен хомосексуалист. Назначен е на мястото на Сергей Станишев.

Георги Прохаски - банкер, председател на УС на СИБанк, масон

Виктор Меламед - говорител на авиокомпания “Балкан”; приятел на Соломон Исак Паси - външен министър на РБ. Председател на Федерацията на ционистите в България (вероятен член на ложата “Бнай-Брит” - Синове на Завета, т.нар. Еврейско Гестапо. Организира яка пропаганда на ционизма. ПР-консултант на “Плама” - Плевен. След неговите консултации “Плама” беше доведена до фалит и източена.

Нина Стефанова Чимова (по майка) - юрист, депутат в НС от НДСВ; подавала е молба за израелско гражданство; родом от Видин, завършва право в СУ през 1999 г. и специализира банков мениджмънт; от 1998 г. е специалист в комисията по хазартни игри към Министерството на финансите; има роднини в Израел.

проф. Владимир Квинт (52 г.) - руски евреин, икономист, от Ню Йорк; икономически съветник на НДСВ; стои зад проекта за амнистиране на изнесените от България капитали и мръсни пари; агитира за МВФ и СБ, има връзки с организациите на унгарския евреин Джордж Сорос.

Даниел Левиев - бил е номиниран за министър в първия проектокабинет /МС/ на НДСВ.

Лидия Шулева (46 г.) - (по баща Биджерано) - инженер, Висша школа про мениджмънт и маркетинг, Академия по мениджъмнт в Мюнхен; маркетинг и финанси; SESMA - Гърция; член на УС на 9 дружества; шеф на холдинга “Албена инвест” (заплата USD 3000); вицепремиер и министър на социалните грижи в правителството на Симеон Сакскобурготски (2001 г.); потомствена комунистка от Велинград; баща - Санто Самуилов Биджерано; за нея упорито са лобирали Георги Прохаски и Александър Божков.

Бенжамен Ханне - живее в Тел Авив; пише статии във в. “Нова Зора” против НДСВ и Симеон Сакскобурготски; вероятно има и българско гражданство.

Юрий Аропо - работи в КНСБ; подписал откритото писмо в защита на престъпника Александър Божков.

Валери Левиев - Централноевропейска мрежа на агенциите за недвижими имоти; подписал откритото писмо в защита на Александър Божков.

Филип Ромбо - предпиремач; подписал откритото писмо в защита на Александър Божков.

Бетино Асса - художник.

акад. Иван Юхновски - председател на БАН; агитира за въвеждането на латиница успоредно с кирилицата в РБ, в комбина с бившия президент Петър Стоянов. Допуска "дебат за кирилицата и латиницата" на 24 май 2001 г.

Мишел Герон - журналист, фоторепортер във в. “Нощен труд”.

Хайк Вахрам - журналист във в. “Стандарт”(ред. Спорт)

Светослав Абросимов - журналист във в. “Стандарт” (отд. “Международна информация”)

Рахима Петрова - хореограф в хор “Българче”

Златил Давидов - актьор от филма “След края на света” с реж. Анжел Вагенщайн.

Росица Бакева - художник в горепосочения филм.

Роза Капланова (Царева) - следовател по делото “Даниела-Петър Терзийски”; от Столична следствена служба.

Симеон Варсано - фотограф, десидент от времето на Тодор Живков; лежал е в затвора за писане на лозунги по Партийния дом (“Тодор Берия Живков”); в. “Еврейски вести”.

ст. н. с. Мишел Израел - специалист по вредните лъчения и електромагнитни полета; работи в Центъра по хигиена (МА) - гр. София

Ерхард Матеевич - зам.кмет в Столична община (2001 г.)

Хенрих Натан Шпетер - член на РМС и на БКП, сътрудник на ДС; работил от българска страна в Центъра по икономическо развитие на ООН (ЮНИДО) в Ню Йорк; от 1946 г. шпионин на ЦРУ (псевдоним “Ендрю”), а от 1972 г. агент и на МОСАД (псевдоним “Михаел”), също и агент “Филип”. През 1973 г. е разкрит от ДС и осъден на смърт чрез разстрел. Впоследствие разменен с наш агент или на КГБ. Живее в Тел Авив, приятел със Зизи Шекерджийски, брат на Емил Шекерджийски.

Благой Варсамов (Варсамо) - журналист, публикува статии в проевропейския в. “Про & Анти”.

Исай Данон - активист от преброяването (2001 г.) манипулатор на данните в Студентски град (София); не е известно за кои служби работи (МОСАД, ЦРУ).

Еми Барух - политолог, автор на книгата “Отвъд утопиите - България, Балканите, Европа - визии за следващото десетилетие”, изд. на радио “Дойче веле”, 2000 г.; пропагандира идеите на глобализма и Новия световен ред (НСР). Кореспондентка в радио “Дойче веле”.

Юрий Щерк - директор на дирекция “Международна сигурност” (връзки с НАТО) в МВнР.

Ирен Леви - журналистка, водеща на предаването “Приказки за пораснали деца” (“Небивалици”) в телевизия бТВ.

Зелма Алмалех - журналист в телевизията К1, работи в комисията за развлекателни програми заедно с Люба Кулезич, продуцент и режисьор; член на УС на БНТ.

доц. Нико Исаков - оперен певец, работи в Софийската национална опера и преподава в Музикалната академия и в Скопие (Македония).

доц. к. ф. н. Соломон Леви - бивш член на БКП, комунистически идеолог; писал е във в. “Работническо дело” и др.

Емил Коен - фондация “Толерантност”; занимава се с легитимиране и обществена защита на сектите в РБ.

Роза Тодорова - щатен платен партиен секретар на БКП в Националната опера; сега собственичка на бирария/кафе в София.

д-р Давид Соломон Бенйозеф - работи в Александровска болница (МА).

Малина Новкиришка - юридически съветник на бившия премиер Иван Костов.

Юри Ступел - руски евреин, композитор; баща на композитора Петър Ю. Ступел

Мадлен Алгафари - психиатър, психоаналитик; отправя препоръки към самоубийците по Нова телевизия.

доц. Елиезер Алфандари - Институт по журналистика СУ, общественик, член на Бюрото на Националния комитет за защита на историческата истина в България. Автор на книгата “Медиите и властта”.

Соня Бакиш - съпруга на Станко Тодоров от ЦК на БКП (бивш министър-председател и председател на НС); журналистка, гл. Редактор в списание “Жената днес”; член на БКП. Леля на Александър Божков.

Георги Марков - историк, директор на Института по история към БАН; племенник на Виолета Якова - терористка от бойните групи на БКП преди 1944 г. (участва в убийството на ген. Луков - водач на Съюза на Българските национални легиони).

Едуард Клайн - депутат от СДС в 38 и 39-то НС; има данни, че активно работи срещу интересите на България в комбинация с агентката на ЦРУ - Анастасия Мозер.

Едвин Сугарев - (майката е шведска еврейка); член на СДС, посланик на РБ в Монголия и Индия. Известен като “кинжала на СДС”; поет, интелектуалец с поза на идеалист.

Хаим Алкалай - бизнесмен, сега живее в Израел; баща му Йозеф Алкалай е съден за черна борса в България.

Еди Шварц - бивш председател на “Шалом” в България.

Александра Йосифова Сърчаджиева - дъщеря на актьорите Йосиф Сърчаджиев и Пепа Николова.

Рако Аврамов - партиен секретар на БКП през 60-те в Коларовград (Шумен).

Зако Хеския - режисьор на филма “Осмия” (партизански екшън); член на БКП; комунист-идеолог.

Аврам Митов - политкомисар на Врачанския партизански отряд (терористична група) “Гаврил Генов”. След 1944 г. майор от ДС (КДС).

Николай Сърчаджиев - племенник на Йосиф Сърчаджиев; треньор по таекуондо; в момента работи в САЩ. Истинската фамилия е Фаденхехт.

Барух Сабат Чакъров (Боби Чакъров) - бивш прокурист на авиокомпания “Балкан”; представител на “Зееви холдинг”; бивш изпълнителен директор на “Балкан” - един от виновниците за фалита й.

Хариби Хаим Мешулам - равин от Софийската синагога (1990 г.).

Лилия Касабова (60 г.) - координатор на източните евреи; интересува се от скъпоценни камъни и редки изотопи; събира старателно информация; вероятен агент на МОСАД.

Хаим Асса - напуснал България след 1948 г., равин, живее в Ню Йорк; взема участие в рехабилитацията на цар Борис III за беломорските евреи и откриването на плочите в София (2001 г.).

Веселин Пантелеев Ешкенази - цигулар, в момента живее в Холандия.

Николай Калчев - актьор от Сатиричния театър; поддържа връзки с Яков Джераси (фондация “България”).

Кеазим Исинов - художник.

Етиен Леви - певец, музикант в “Трамвай № 5”, трио “Трик”.

Милчо Левиев - преподавател в проевропейския Нов български университет, департамент “Музикално-сценични изкуства”; доктор хонорис кауза на НБУ. Член на Атлантическия клуб.

Самуел Франсес - автор на книгата “Евреите в международната политика. Една българска гледна точка”, изд. Национален институт по международни изследвания ИНТЕЛА, София, 1998 г. (проевропейска книга); гл.ред. на в. “Еврейски вести”.

Леа П. Коен - член на СДС, посланик на РБ в Швейцария; омъжена за швейцарец, кмет на град; член на ложата “Билдерберги”. Баща й - Пепо Коен, палач от съставите на т.нар. Народен съд след 1944 г., които избиха цвета на българската интелигенция (убити са над 40 000 души и репресирани около 200 000 техни роднини и др.); член на Атлантическия клуб.

Лео Капон - актьор от класа на Теди Москов в НАТФИЗ.

Виктор Майер - диригент на Националната младежка филхармония.

Йосиф Леви - фирма “Транспринт”, София.

Матилда Леви - фирма “Транспринт”, София

София Фредовна Маджарова - моделиерка, в момента живее в Израел. Клевети и съди българскта държава за медицински обезщетения.

Найо-Тицин Атанасов Нейков (майка - Виолета Тицин); женен е за Александрина Пендачанска (еврейка по майка); досаден и мрачен журналист от К1.

д-р Радан Сарафов (1908-1969 г.) - племенник на актьора Кръстьо Сарафов. Завършва медицина във Франция. Близък с цигуларката Дина Шнайдерман (също еврейка), която използва като куриер. Работил като агент на ЦРУ, МИ-6 (английското разузнаване) и френското разузнаване. Осъден в България на смърт чрез разстрел.

Анджело Куюмджиев - банкер, емигрирал в САЩ; полковник от военното разузнаване на САЩ; сътрудник на ЦРУ, резидент и шпионин. От 1940 г. живее във Франция. През 1956 г. вербовал за ЦРУ известния шпионин Иван-Асен Георгиев (осъден на смърт чрез разстрел през 1964 г. в София).

Домусчиев - следовател, разследвал делото за икономическата катастрофа (А. Луканов, Т. Живков, О. Дойнов) - виновни няма, осъдени - също.

Бачи Зеев (Зееви) - член на БКП, един от палачите на българския народ след 1944 г.; агент на НКВД (КГБ); руски евреин, дошъл от СССР.

Исак Елизар Франсис - член на БКП, един от палачите на българския народ след 1944 г.; полицай.

Боянка Арнаудова - музиковед, драматург в Националната опера, близка с Роза Тодорова и сегашната директорка Христина Ангелакова (член на “Ротари клуб”); “коли и беси” в операта. Мъжът й също е евреин.

проф. Нисим Аладжем - член на обществения съвет на Национален патриотичен съюз “Отечество” (ляво ориентирана формация). НПС “Отечество” е политическа партия и издава в. “Нова Зора”.

Алберт Бенбасат - член на СДС, зав. отдел “Музеи” в Министерството на културата. Той е автор на проекта за закриване на и преместване на Националния исторически музей. Противник на проекта за “Музей на траките”; близък с френския евреин проф. Александър Фол - бивш министър на културата на НРБ; писател.

Ярослава Прохазкова - журналист във в. “24 часа” (отдел “Социални проблеми”)

Моско Хаския - собственик на “Пица Хът” и закусвалня “Приятели” в София.

Виктория Бехар - репортерка в бТВ.

проф. д-р Аврам Бен-Яков - роден 1933 г. в Софя, следва история в СУ (1950-51 г.). През 1952 г. емигрира в Израел. Културен аташе в Париж, дипломат в Мексико. Поддържа връзки с България. Жена му е от руските евреи. Участва в симпозиум на СУ “Спасяването на българските евреи”.

Самуел Финци - актьор, син на Ицхак Финци; снима се във филми - “Блубери хилс”, “Опашката на дявола” и др.

Ирина Бехар - сдружение “Млада България”; в момента учи икономика в Ню Йорк

Петър Синтов - театрален режисьор, съпруг на оперната певица Анна Томова-Синтова.

д-р Йосиф Аврамов - финансов експерт, преподавател в СУ “св. Климент Охридски”.

Лиляна Ескенази - аспирант по европейско и международно право в Сорбоната (Франция). Участничка в “Българския Великден” (2000 г.)

Юри Жан Аройо - известен като “Рекордьора” - присъства в управителните съвети на 14 държавни дружества.

Списъкът съдържа и лица, които не са 100% евреи, но са с еврейска кръв. В повечето случаи те се чувстват евреи. Според Талмуда деца, които са от майка еврейка, се считат за 100% евреи. Понастоящем (към 2000 г.) в България постоянно пребивават (с българско гражданство) около 2500 души евреи. Към тях обаче трябва да добавим още 40 000 души с двойно гражданство (българско и израелко), което беше незаконно възстановено по време на управлението на Филип Димитров. Така “петата колона” нараства застрашително! Списъкът подлежи на допълване и актуализиране. На правителството на Иван Костов от Израел и САЩ са предлагали инвестиции в България за 15 милиарда долара, при условие че позволят масово заселване на евреи у нас (с оглед нестабилната обстановка в Близкия изток) и да пренесат центъра за шлифовъне на диаманти (евреите държат 2/3 от този бизнес в света) в България. Отговорът засега не е известен. Юдеите заемат ключови постове в България; юдео-масоните настъпват!... След 9 септ. 1944 г. юдеите-комунисти в съучастие с българските комунисти, подтиквани и насърчавани от руските юдеи-комунисти от Москва и по указания на Синедриона (тайното еврейско правителство), масонските ложи и еврейското лоби в САЩ и Англия, започнаха систематично да унищожават цвета на българската нация - българската интелигенция - учители, адвокати, политици, военни, лекари, професори, преподаватели от ВУЗ, инженери, историци, учени, индустриалци и др. Избити бяха над 40 000 души, а над 200 000 са репресирани, изселени, натикани в затвори, концлагери (концлагерите са еврейско изобретение) и спрямо тях беше провеждана политика на геноцид. Юдеите влязоха в репресивния апарат на БКП, ДС (КДС), разузнаването и МВР. Всичките съветници на Тодор Живков бяха евреи. Женени за еврейки са били следните "велики българи”:

Геоpги Димитров, Васил Коларов, Карло Луканов, Станко Тодоров и др. “отговорни другари” от ЦК на БКП!
Списък на по-известните евреи в България

през периода 1900-2000 г.

Забележка- В списъка се посочват и такива, които не са 100% евреи, но са с еврейска кръв. В повечето от тези случаи те се чувстват евреи. Освен това според еврейската религия (Талмуда) деца, които са от майка еврейка се считат за 100% евреи.

1. Марко Хаим Фридман ( 1925 г.) Член на комунистическата партия, партизанин, терорист и атентатор. Бивш търговец на хартия, резидент на нелегалната Комунистическа партия и връзка с ЦК. Като платен комунистически агент участвува в атентата на църквата “Св. Неделя” в София, при който загиват 200 души от цвета на българската интелигенция. Осъден на смърт чрез обесване.
2. д-р Наим Исаков (1875-1932 г.) Роден в семейството на банкера Исак Б. Давид. Завършва право в Париж. Социалист от 1908 г. Съратник на Димитър Благоев. Един от ръководителите на Задграничното бюро на БКП във Виена след Септемврийското въстание от 1923 г. Участник в Изпълнителния комитет на Коминтерна в Москва. Пребивавал нелегално като агент и шпионин на комунистите, болшевиките и масоните в Германия и Франция.
3. Леон Йосиф Таджер (1903-1941 г.) Роден в София в семейство на известен адвокат. Учи земеделие във Виена но не завършва. Член на БКП, участвува в нелегална дейност срещу власта, терорист и член на бойна група; взривява железопътни цистерни и складове с гориво. Осъден на смърт чрез обесване.
4. Ана Аврам Вентура (1925-1944 г.)  Член на нелегалната организация “Макаби”, съратничка на ремсистката Тинка Джанин. Секретар на градския комитет на РМС в гр. Русе. Партизанка; участвува в терористични акции, подкупва полицаи и извършва саботаж във фабрика ”Жити”. Убита при престрелка с полицията в поредна акция.
5. Емил Шекерджийски (1944 г.) Младежки деятел, журналист, революционер от болшевишки тип, партизанин-терорист от Кюстендилския отряд. Убит заедно с още двама терористи, от жандармерията по време на престрелка.
6. Менахем Алберт Менахем (Менахо Менахемов) Опасен комунист-терорист (преди 1944 г.), член на БКП.
7. Менахем Леон Папо (Мико Папо) Известен терорист, участник в бойните групи срещу властта преди 1944 г., член на БКП.
8. Самуил Мефано Комунист, развиващ подривна дейност. Участвува в образуването на Ямболската комуна от 1919 и 1921 г.
9. Хаим Юда Пизанти ( - 1938 г.) Член на Видинския окръжен комитет на БКП, участвувал в Ломската комуна (1919 -1923 г.) заедно с Яко Бенарой и Рабено Леви. Политемигрант в СССР.
10. Аврам Яков Албухайре (1884-1924 г.) Активен деец на БКП, участник в акции срещу властта и държавата. Загинал през 1924 г.
11. Виолета Якова Албухайре (1884 -1924 г.)фТерористка, участник в бойните групи срещу властта, член на БКП.
12. Мати Рубенова Терористка, участник в бойните групи срещу властта преди 1944 г. Член на БКП.
13. Раймонд Вагенщайн – терорист, участник в бойните групи срещу властта преди 1944 г., член на БКП.
14. Настя Исакова (1881-1962 г.) Съпруга на д-р Наим Исаков, член на женското социалистическо движение.
15. Фрейда Хербел (1876-1950 г.) Съпруга на Матю Хербел, член на женското социалистическо движение.
16. Бети Данон Ятачка, предоствяла явки и тайни квартири на терористи от бойните групи на БКП и РМС преди 1944 г.
17. Насим Барух Интербригадист в Испания през гражданската война.
18. Леон Анави – интербригадист
19. Виктор Барух Меворах - интербригадист
20. Жак Ажер - интербригадист
21. Рубен Аврамов-Леви - интербригадист
22. Янто Давидов Канети - интербригадист
23. Сара Ково - интербригадистка
24. Цезар Ково - интербригадист
25. Исак Можев - интербригадист
26. Роберт Ешуа Меламед - интербригадис
27. Сами Яков Асса - интербригадист
28. Давид Давидов - интербригадист
29. Шарло Берджик – интербригадист
30. Насим Барух – интербригадист
31. Исак Бехмоарш – интербригадист
32. Хари Ешкенази – интербригадист
33. Йосиф Елазар Йосифов – интербригадис
34. Давид Натан Соломонов – интербригадист
35. Бела и Алберт Алмалех Членове на БКП, в тяхната квартира е действувала нелегална радиостанция за подривна и дестабилизираща властта дейност преди 1944 г
36. Лиза Кало (1907-1943 г.)Партизанка – терористка, убита при престрелка с властите, член на БКП
37. Жак Натан - политически секретар на БКМС през 20-те години, привлечен в ЦК на БКП за работа по подривната дейност и сваляне на законовата власт преди 1944 г.
38. Бенямин Дубавицки (Беньо Дубавици) (1912-1942 г.) - син на руски емигранти - евреи; комунист-терорист, убит от властите при престрелка.
39. Буко Юда Коен (1888 г.) - комунист, кмет на Новозагорската комуна.
40. Соломон Лазаров Голдщайн (1884 - 1968 г.) - член на БРСДП (т.с.), емигрант във Франция, където през 1915 г. става член на РСДРП (б.). Имал е тесни връзки с Ленин; умира в Москва.
41. Диана Саранга - от гр. Пловдив, партизанка - терористка преди 1944 г.
42. Сабетай Гарти - партизанка - терористка преди 1944 г.
43. Сузи Герон - партизанка - терористка преди 1944 г.
44. Марко Деколо - партизанин - терорист преди 1944 г.
45. Май Джалдети - партизанин - терорист преди 1944 г.
46. Адолф Фабрикант - нелегален печатар и революционер-комунист. Издава нелегалните "Информационен бюлетин" и "Отечествен фронт" в София, заедно с евреина Алексей Шелудко, участвуват в разпръскване на подривни позиви в кината (прeди 1944 г.).
47. Роза Фитерман - ятачка, предоставя нелегални квартири за терористи от бойните групи преди 1944 г.
48. Жак Йона - солунски евреин, дошъл в София за да развива нелегална подривна дейност в БКП през 30-те години. Като гръцки поданик е депортиран от германците в лагер.
49. Мойсей Лазаров Голдщайн (1893-1923 г.) - брат на съратника на Ленин - Соломон Голдщайн. Активен деец на БКП и участник в Септемврийското въстание (антидържавен метеж). Разстрелян от властите за терористична антидържавна дейност.
50. Маир Джалдети - партизанин - терорист, ликвидиран от властите (от Пловдив).

51. Ездра Мордехай - партизанин - терорист, ликвидиран от властите (от Пловдив).
52. Израел Маир Илел - партизанин - терорист, ликвидиран от властите (от Пловдив).
53. Султана Исак Пизанти (1885-1942 г.) - социалистка, съпруга на Хаим Пизанти и майка на Рената Натан. Умряла от глад в Ленинград.
54. Йосиф Хаим Бенбасат (1908-1944 г.) - партизанин - терорист от бригадата "Чавдар", ликвидиран от властите
55. Лиячи Самуил Франсез (1896-1931 г.) - член на БКП, участник в подривното нелегално движение против държавата.
56. Матю Кербел (1872-1952 г.) - деец на социалистическото революционно движение, член на БКП.
57. Исак и Яко Алболах (- 1944.) - братя партизани - терористи от Чирпан. Ликвидирани от властите.
58. Изи Аврам Герон - партизанин - терорист от Пловдив. Ликвидиран от властите.
59. Алберт Хаим Бенвенисти - терорист от Пловдив. Ликвидиран от властите.
60. Хаим Моис Чичек - терорист от Пловдив. Ликвидиран от властите.
61. Д-р Фаденхехт - член на Управителния съвет на Франко-белгийска банка (1934 г.), масон; крупен "специалист" по финансови измами и далавери.
62. Рахамим Куюмджийски - масон, подставено лице във финансови измами (1934 г.), от "петата колона".
63. Д-р Соломон Алкалай - масон (1934 г.)
64. С. Арие - масон (1934 г.)
65. Г. Арие - масон (1934 г.)
66. Захари Алкалай - масон (1934 г.) - финансист.
67. Ал. Алкалай - масон (1934 г.).
68. Ал. Клайн - масон (1934 г.).
69. Д-р Б. Навон - масон (1934 г.).
70. П. С. Фридман - масон (1934 г.).
71. И. Фридман - масон (1934 г.).
72. С. Юлзари- масон (1934 г.).
73. Жак Асеов - масон (1937 г.).
74. Аврам Афталион - масон (1937 г.).
75. М. Ардити - масон (1937 г.).
76. Исак Барух - масон (1937 г.).
77. Елия Басан - масон (1937 г.).
78. Арон Бераха - масон (1937 г.).
79. Д-р М. Бурла - масон (1937 г.).
80. П. Враджали - масон (1937 г.).
81. Д-р П. Епелбаум - масон (1937 г.).
82. Д-р Б. Клайн - масон (1937 г.).
83. С. Мезан - масон (1937 г.).
84. Д-р Исак Менахемов - масон (1937 г.). Бенеберитска главна ложа ХVII.
85. Д-р Цемах Рабинер - масон (1937 г.). Бенеберитска главна ложа ХVII и равин.
86. Д-р Бернар Розенфелд - масон (1937 г.) от София. Бенеберитска главна ложа ХVII.
87. Аврам Вентура - масон (1937 г.) от Русе. Бенеберитска главна ложа ХVII.
88. Исак Исакович - масон (1937 г.) от Русе. Бенеберитска главна ложа ХVII.
89. Соломон Паси - масон (1937 г.) от Пловдив. Бенеберитска главна ложа ХVII
90. Давид Хасон - масон (1937 г.) от Бургас. Бенеберитска главна ложа ХVII.
91. Аврам (Мамо) Сабетай Афталион (1886 -1968 г.) - роден в Русе, специализира в Англия, следва търговско училище във Виена. През 1912 г. основава масонската ложа "Зигмунд Бергел" в Русе. Премества се в София, където членува в масонската ложа "Зора".

92. Ели Исак Сиди (1860-1953 г.) - основател на еврейската масонска ложа в България "Бней-Брит" - ложата "Мицпе, 466" (1897 г.), масон - счетоводител.

93. С. Нахмияс - масон от ложата "Дунавска звезда" в Русе.

94. Елия Арие - масон от ложата "Заря".
95. Аврам Кордови - масон от ложата "Заря".
96. Сасон Алкалай - основател на кооперативно - спестовно масонско дружество "Сговор".
97. Елия Арие - основател на кооперативно - спестовно масонско дружество "Сговор".
98. инж. Исак Фридман - масон.
99. Рубен Джераси - един от първите масони в България.
100. Аврам Афталион - масон - банкер.

101. Анжел Кордова - масон.
102. Исак Афталион - масон.
103. Самуил Юлзари - масон.
104. Йосиф Хербст (1875-1925 г.) - публицист, ликвидиран за чифутските си писания и разлагаща дейност.
105. Пейсах (Петър) Израелевич Габе (1860-1926 г.) - руски евреин, едър чифликчия в Добрич, влиза в политиката и се кандидатира за народен представител. Изявен ционист. Баща е на поетесата Дора Габе.
106. Д-р Ашер Ицхак Хананел (1895-1964 г.) - равин, роден в Шумен. Завършва юридически факултет във Виена и равински семинар в Бреслау с докторат. Ционист, арестуван и съден.
107. Моше (Мошоначи) Шмуел Таджер (1832-1913 г.) - съдия в общински съд, назначен от турците. През 1891 г. Става главен равин.
108. Якир (Пресиадо) Ицхак Бакиш (1828-1910 г.) - председател на религиозния съд и хазан в "Кейла де Лос Грегос". През 1886 г. е назначен за главен равин на България, ционист.
109. Д-р Цемах Рабинер ( - 1936 г.) - равин в София (1902 г.) и в Пловдив (1907 г.). Член на Ц. К. на Ционистката организация.
110. Рафаел (Руолф) Азриел Ардити (1875 -1958 г.) - роден в Шумен, равин.
111. Рахамим Асео - банкер, Българо-палестинска банка (1924 г.).
112. Аврам Исак Леви - банкер, Българо-палестинска банка (1924 г.).
113. Шеломо Кокашвели - банкер, Българо-палестинска банка (1924 г.).
114. Леон Коен - софийски адвокат, банкер в банка "Геула" (1928 г.).
115. Ели Бохор Барух - счетоводител в евпейска кредитна кооперация "Народен труд" (1932 г.), далавераджия.
116. Борис Н. Асеов - банкер, член на управителния съвет на Еврейска кооперативна банка "Шалом" (1932 г.), финансови машинации.
117. Нисим Л. Илел - банкер, председател на банка "Геула" (1934 г.), град Ямбол.
118. Йосиф Варсано - банкер, председател на банка "Геула" (1937 г.).
119. Исак Хаин Синтов - банкер, председател на Еврейска кооперативна банка "Шалом", София (1937 г.).
120. Хаим Кордова - банкер, председател на Проверителния съвет на банка "Геула" (1940 г.), Ямбол.
121. Аврам Алфаса - банкер, председател на банка "Кармел" (1941 г.), София.
122. Д-р Самуил Шейнин - доктор по право (1926 г.).
123. Пресиадо (Якир) Аврам Романо (1865-1933 г.) - адвокат-ционист, ръководи дружество "Цион" в град Пловдив, главен комисар на Еврейския национален фонд в България (1922-1930 г.).
124. Д-р Израел Моше Калми (1885-1968 г.) - завършва Юридически факултет в Германия, адвокат в Русе, участвува в дружеството "Малбиш Арумим", свързан с полк. Таджер.
125. Проф. д-р Нисим Меворах (1891 г.- ) - адвокат, дипломат, общественик и държавник, майка му е Роза Алфандари, от 1920 г. е член на БКП. Уважава властта на комунистите в България.
126. Манчо Рахамимов Мошев (1902-1986 г.) - юрист, партиен деец, член на БКП, участва в нелегалните групи; съдия "народен обвинител" в VII състав на Народния съд след 09.09.1944 г., "палач в тога".
127. Пепо Менахем Коен - юрист, завършил в Софийския университет (1936 г.), съдия - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г.
128. Еми Барух - съдия - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г.
129. Манчо Рахамимов - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г.
130. Йосиф Кутев - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г.
131. Исак Данон - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г.
132. Д-р. Азаря Бохор Джалдети (род. 1923 г.) - роден в Пловдив, лекар, асистент в нервно-психиатрична клиника. Осигурява "местопребиваване" на противниците на БКП.
133. Проф. д-р. Емил Елиезер Коен (род. 1909 г.) - роден в Пловдив, ръководител на катедра "Очни болести", специализация в СССР (1960-1963 г.). Член на БКП.
134. Исак Соломон Паси (род.1928 г.) - роден в Пловдив, завършил право в Софийския университет (1950 г.); асистент в катедра по "Марксизъм - ленинизъм" (1952-59 г.); кандидат на философските науки (1957 г.); дисертация "Г. В. Плеханов и марксическата естетика"; потомствен масон; член на БКП; сътрудник на ДС и цензор на литература и учебници за университетите; баща на "атлантика" Соломон Паси.
135. Соломон Исаков Паси - почетен президент на Атлантическия клуб - България, внук на масон от най-висша 33та степен, масон, член на СДС; радетел на идеята "България в НАТО" и "България - бананова република"; човек от висшия ешелон на "петата колона" в България.
136. Жана Езра Мелхова (род. 1922 г.) - родена в София, завършва английска филология в Софийския университет, специализации в Англия и САЩ; гл. асистент и доцент в СУ. Член на БКП.
137. Паулина Юрай Пиринска (род. 1914 г.) - родена в Ню Йорк, завършва гимназия "Джулая Ричман" и педагогическа икономика в университета "Бернард Барух", преподавател по английски език в СУ "Климент Охридски" (от 1953 г.); доцент (от 1973 г.), член на БКП, майка на Георги Пирински.
138. Георги Пирински - роден в САЩ, виден комунистически деятел, член на БКП (БСП), член на Висшия съвет на БСП, бивш министър на външните работи, играч от "задкулисния отбор".
139. Д-р Ашер Хананиел - главен равин в България (1947 г.); организира създаването на Еврейския културен институт към Централната консистория на евреите в България през 1947 г. (измисляне на чифутска "култура"!). Съорганизатори Ели Ешкенази, д-р Симон Маркус и др.
140. Жак Натан Примо (1902-1974 г.) - роден в София, виден комунист - революционер, идеолог на червените палачи. Политически секретар на БКМС през 20-те години; член на ЦК на БКП; завършил Икономическия факултет на РАНИОН - Москва (1928 г.); доцент 1947-48 г. (БАН); хоноруван професор 1948-49 г.; редовен професор 1949-52 г.; академик 1961 г. (завършен палач и гад). Партиен функционер от висшия ешелон на власта, историк, и икономист; председател на Еврейския ОФ комитет; член на цензорната комисия по идеологическа чистота на всекидневния и периодичния печат; идеолог-фалшификатор на българската историческа наука.


МАСОНИ ОТ НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ ЛОЖИ
1. Борислав Дионисиев - клуб "Възраждане".
2. Васил Божков
3. Добромир Гущеров
4. Петьо Блъсков - бивш собственик на вестниците "24 часа" и "168 часа", преди немските евреи от WAZ да му ги отнемат. Понастоящем собственик на в. "Монитор", единственият вестник позволяващ си да критикува и да пише против ционистите и правителството, без последици.
5. Радосвет Радев - собственик на "Дарик радио", изиграла ключова роля при съчинения преврат срещу Жан Виденов. Именно след това изградиха свръх скъпа cграда на радиото. Дарик е про СДС-арско настроено, а в момента и про НДСВ..
6. Тошо Тошев - групата WAZ, главен редактор на в. "Труд", един от най-българофобските вестници в страната, еврейски капитали, откровенно признал агент на ДС, бивш член на БКП.
7. Пламен Бобоков - произхожда от известен комунистически род от с.Пиргово, Русенско. Заедно с брат си Атанас Бобоков управляват предприятието "Приста ойл".
8. Атанас Бобоков - виж по-горе.
9. Яни Янев - настоящ областен управител на Варна, съдеистващ за изграждането на масонски храм. Присъствал на срещата на 300-те масона в к.к. "Зл. Пясъци". Поругаващ древната българска история, минава за партиот.
10. Нина Нинова - център за развитие на медиите.
11. Валерий Русанов - Асоциа АКСЕС.
12. Румен Вълчев - център Отворено образование.
13. Желязко Христов - КНСБ
14. Любен Томов
15. Пламен Димитров
16. Юрий Аройо
17. Иван Кокалов
18. Николай Ненков
19. Стоян Александров
20. Антотина Стоянова - съпруга на Петър Стоянов. Шеф на фондация.
21. Данчо Киряков
22. Стефан Христов Хинков
23. Михаил Беров
24. Ясен Бояджиев
25. Валери Левиев
26. Кин Стоянов
27. Мирослава Янова
28. Михаил Тачев - МФ "Свети св. Кирил и Методий"
29. Орфей Дуевски
30. Петър Камбуров
31. Филип Ромбо
32. Иван Димов
33. Веселин Златев
34. Иван Колчаков
35. Гроздан Караджов
36. Димитър Кюмурджиев
37. Антони Славински - понастоящем министър на съобщенията и транспорта при НДСВ. Ненавиждан от всички занимавали се някога с комуникации.
38. Доц. Пламен Цветков - евреин, преподавател по история в "Нов Български Университет" (чиито ректор е отявлен хомосексуалит, член на гей организацията "Джемини", фалшификатор на българската история, двоен агент - ЦРУ и МОСАД, сега членува в партията Социалхристиянски съюз, бивш член на СДС, изгонен от там за интриги, баща му е полковник от ДС, майка му е бивш партиен секретар. Интересна книга представлява "Славяни ли са българите" изд. фондация "Тангра-ТаНакРа", където основателно отрича славянският произход н българите.
39. Васил Чобанов
40. Вени Марковски - интернет общество, извратен дегенерат, олигофрен и хомосексуалист. Управител на интернет доставчика "Бол.БГ".
41. Светослав Божилов
42. Капка Панайотова - Център за независим живот.
43. Нено Димов
44. Юлиана Николова - Европейски институт.
45. Георги Табаков - Инвестиционен форум за Югоизточна Европа.
46. Огнян Минчев - ИРМИ.
47. Антон Хиджов
48. Ивайло Крайчовски
49. Нели Огнянова
50. Иван Кръстев
51. Асен Асенов - тв. продуцент.
52. Юлиан Боев
53. Любов Панайотова
54. Иван Нейков
55. Евгения Йотова
56. Стела Върбанова
57. Владимир Кисьов
58. Елена Костова - съпруга на бившият министър председател Иван Костов. Шеф на фондация "Бъдеще за България".
59. Политими Паунова
60. Стефан Ставрев
61. Божидар Петров
62. Николай Младенов
63. Антоанета Приматарова
64. Пламен Орешарски
65. Мартин Заимов - Голдсмит - Фондация "Световен ренесанс", евреин, подуправител на БНБ, шеф на Валутния борд. Началник на емисионния отдел към БНБ. На практика той управлява паричния обем на българската валута и има главна заслуга за масовата безработица и стопанската разруха в България.
66. Проф. Милан Миланов - зав. орг. политика в "Съюз на свободните демократи".
67. Христо Христов - "Съюз на свободните демократи".
68. Даниела Бобева - "Съюз на свободните демократи".
69. Спас Димитров
70. Ирина Йорданова
71. Д-р Татяна Василева
72. Олег Чулев
73. Д-р Емил Таков
74. Атанас Узунов
75. Хачо Бояджиев - бивш шеф на Българската национална телевизия, бездарник.
76. Лютфи Местан - Турски агент, ДПС.
77. Юнал Лютфи - ДПС.
78. Димитър Недков - вицепрезидент на Мултигруп.
79. Александър Томов - комунист, "Евролевица".
80. Георги Николов
81. Добромир Гущеров
82. Даниела Кънева
83. Академик Николай Тодоров - историк, бивш председател на ВНС 1990 год., византолог, директор на Институт по балканистика към БАН, френска ложа "Великият Изток", жена му е еврейка, две дъщери и син, всички с еврейско гражданство, цялото семейство провежда антибългарска кампания и пропаганда на ционизъм.
84. Димитър Калчев - бивш кмет на Русе 1995-2001, сега министър на държавната администрация, 33 степен масон, особено нагъл и брутален тип.
85. Иван Павлов
86. Румен Ралчев, президент на силова групировка „Балкан секюрити груп”
Забележка: Независимо от различните ложи и клонове, всички са координирани и направлявани от един общ център. Тайното еврейско правителство се нарича Синедрион, масонските ложи представляват своеобразни пипала на този октопод - Синедриона.

 

 

 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6485288
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!