Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2013 14:16 - БРАВО НАЙДЕНОВ! БРВО ПЛЕВНЕЛИЕВ! ДЕРЗАЙТЕ!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4255 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

МО ЗАТЪВА В СОБСТВЕНИТЕ СИ ИЗПРАЖНЕНИЯ

 

След като досега няма нито един предаден на прокурор за изключително тежкото положение на БА и завидно ниската бойна готовност, България обяви готовност за логистична подкрепа на САЩ и Турция за удари по Сирия. Това е престъпление към нацията и държавата. Шикалкавенето и глупостите, които издрънкаха министрите Овчев, Айденов и Вигенин само показа какви мижитурки, агенти на чужди служби и родоотстъпници са. Дори британският парламент отказа категорично всякакво участие в ударите по Сирия, но нашите дупедавци, воглаве със Сатанишев, решиха, че на нас Великобритания ни е до кокалчетата.

Има и един друг момент.

Некадърникът и далавераджия, бригаден генерал Данчо Дяков-вече, бивш началник на служба „Военна полиция”, го пращят в Холандия

Ето и самият текст:

 

Министерството на отбраната смята да прави рокади в ръководството на Военната полиция, съобщава в. "Преса". Полк. Борислав Сертов, който е зам. - шеф на службата вероятно ще заеме поста на началника си ген. Данчо Дяков.

Предложението първо трябва да мине през заседание на правителството, след което отива при президента Росен Плевнелиев за издаване на укази.

Според запознати рокадата е съгласувана с върховния главнокомандващ. Предвижда се ген. Дяков да замине в щаба на НАТО в Брунсум. /БЛИЦ

 

Това е една голяма глупост!

Първо, Борислав Сертов е точно толкова оцапан с далаверите на служба „Военна полиция” колкото и самия Дяков. За далаверите и престъпленията на „Военна полиция в Пловдив/ писах преди 20-на дни и няма никаква реакция.

Второ, Дяков е агент на ВКР /трето у-ние на ДС/. Вербувал го е ОР от хората на Сашо Сотиров. Това означава, че от НАТО няма да му дадат достъп до секретната документация. Така той може да работи там само ката теляк или масажист.

Трето, бидейки на квалификационен курс във Франция, запознати твърдят, че е вербуван от френските служби.

Така, вместо в прокуратурата и следствието Дяков заминава като теляк в Холандия.

Браво, Найденов!

Браво Плевнелиев!

Дерзайте!





Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11793631
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930