Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2013 21:35 - МНОГАЯ ЛЕТА И БОРИС ХРИСТОВ. ХИМН И ЗНАК ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5923 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.08.2013 21:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ХИМН НА ПРОТЕСТИТЕ

Протестите приближават вече два месеца. Днес е Преображение Господне. Нека приемем, че най българското църковно песнопение трябва да стане химн на бъдещето на България. Просто трябва да станем наистина православен и стойностен български народ, за да заслужим жребия си на културен, държавен и икономически  феномен на Европа и света.

Кликнете в интернет паролата “Борис Христов”. Той е един огромен световен културен и национален  феномен. Имах честта да се познавам с него лично, макар и в последните години от живота му. Той е оперен певец и изключително вярващ християнин. България беше в душата и сърцето му.  Достатъчно е да спомена факта, че съпругата му, италианската певица Франка, обичаше Бългрия и беше ревностна българофилка заради огромната си любов към Борис и България.

Ненапразно същото име носи и големия български поет Борис Христов, който сега е незаслужено забравен. Навремето неговите стихосбирки “Вечерен тромпет” и “Честен кръст” взривиха т. нар. “социалистически реализъм” и разковаха българската “Соцреалистическа” поезия. Борис е и един превъзходен тромпетист, като по този начин се приравнява с българския бас Борис Христов. Сега живее в село Лещен и заедно с приятелката си /великолепен естет, художник и галерист/.  

Нека приемем това съвпадение като един знак от небето.

Борис Христов-световният бас и Борис Христов-поетът с неговия “Честен кръст” и “Вечерен тромпет” са звезди на нашето бъдеще-талант, позиция и вяра.

Публикувам текста на църковното песнопение “Многая лета”, която ви уверявям, че ако я чуете в изпълнение на световния бас от бългрски произход Борис Христов и прочетете световните стихове на поета Борис Христов ще се почуствате свободни и значителни хора. Вашите деца и вашите приятели ще гледат на вас и на бъдщето по съвсем друг начин.

 

МНОГАЯ ЛЕТА

 

Благоденственное мирное житие, здравие же и спасение!

И во всем благое поспешение!

Подажд Господи! Благочестивому и православному болгарском народу!

И сохрани его на многая лета!

 

Многая лета! Многая лета!

Мноооооогая леееета!

 

Отпуската не е безвремие.

Ние нямаме време за безвремие.

Депутатите и министрите могат да ходят в отпуск.

Ние нямме това право!

Децата ни не могат да поемат нашите недовършени и непожелани проблеми.

Това е наш дълг!

Това е “Многая лета!”





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11796429
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930