Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2013 17:26 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ВИВИАН РЕДИНГ И ЕС
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4834 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ВИВИАН РЕДИНГ И ЕС

 

Днес имаше среща на протестиращите с Вивиан Рединг. Тя беше насрочена за 10 ч. във Военния клуб. Тъй като имах неотложна среща в провинцията отидох час по рано и оставих писмо до нея. Понеже нямах възможност да го препиша дума по дума ви предавам неговото съдържание.

 

Уважаема госпожо,

Доколкото ми стана известно вие идвате в България да ни помогнете да се освободим от олигархията. Това е добро начинание, но преди да ни помогнете за това искам да си помислите за нещо друго.

България, както и страните от бившата “социалистическа система” в Европа беше хвърлена на най-престъпния режим, съществувал някога в историята на човечеството. Това бе сторено с подписите на Чърчил и Рузвелт. Така Западна Европа и САЩ унищожиха нашата демократична и просперираща държава. Същото се случи и с останалите държави от Източния блок. Това унищожи държавността и нацията и ни върна във феодализма. След тези действия, Западна Европа и САЩ се свързаха с комунистическите “елити” на политическо и икономическо ниво. По този начин ги легитимираха и ги превърнаха в олигарси.

Сега ЕС във ваше лице казват, че в България управлението е олигархично. И иска да си сменим управлението с демократично.

В този план бих искал да чуя най-напред покаянието на ЕС, че активно съдейства за унищоването на суверенитета и демокрацията в България и останалите страни от блока, а след това да се сетят за решението на ЕП за престъпленията на тоталитарния режим у нас. Въпреки това здравите връзки на ЕС с бившата /непроменена/ комунистическа партия се заздравяват и стигнаха дотам, че да изберат един прононсиран комунист и съветофил за председател на ПЕС.

Как ще коментирате това?

Ако се опитате да шикалкавите за някаква интеграция, това няма да мине. Както и това, че сме били в коалиция с Германия, както се опитваха да кажат ваши колеги преди време. Полша беше един от най-яростните и последователни държави срещу нацизма, но също я “подариха” на сатрапа Сталин.

Надявям се на разумен отговор.

 

Писмото го предадох на човек от екипа и, като получих уверение, че ще ми бъде отговорено и ще получа отговор по пощата.

Този въпрос съм задавал на много политици и интелектуалци от Западна Европа. Винаги се получаваше така, че политиците пребледняваха и изчезваха. Интелектуалците се изчервяваха и започваха да ме уверяват, че не са мислили по този начин и вече чувстват определено разкаяние и извинение за това, което са ни причинили комунистите.

Да видим какво ще ми отговори Вивиан Рединг.
Само да не стане като с онзи пияница, който повърнал в трамвая и след като жената, върху която повърнал му направил забележка, той я погледнал и казал:
-Ти най-напрад се виж на какво приличаш, и чак тогава можеш да разговаряш с мен
.




Тагове:   ЕС,   помощ,   покаяние,   пес,   олигорхия,


Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Аз вече знам, какво
23.07.2013 17:28
ще отговори тя. Викат му "на геврека дупката".
цитирай
2. danailvdimitrov - "покаяние" е дума непреводима на западните езици
23.07.2013 17:53
Пък и те знаят много добре, че са бащи както на "демонокрацията" така и на "комунизма" с който заразиха православния свят.

Така да се каже това са си техни лабораторни разработки. Какво да се извиняват- просто идват на инспекция да видят как вървят "посявките"

Поздрави за писмото, все пак!
цитирай
3. milady - какъв ужасен ужас.....
23.07.2013 18:09
Това за жалост е верно..но..за съжаление, на такова народонаселение...следва такова ужасно..народоуправление !!
цитирай
4. batimetriq - Европа ни чака да създадем формация
24.07.2013 02:02
Браво на Николай Колев! Това е въпросът на въпросите, който е и началото на началата. Без отговор на този въпрос не може да има никакво доверие в Европейския съюз. Това засяга народите във всички държави на бившия Източен блок. Бяхме предадени от Запада два пъти за да бъдем поробени и избивани от най-жестоките сатрапи в човешката история - комуниститте. И всичко това - в продължение на пет поколения. Пет поколения пожертвани! За каква кауза? Можем да кажем на западняците да благодарят всекидневно на Бога, че това не се случи при тях. В България беше избита цялата интелигенция и такъв случай няма никъде по света в съвременната човешка история. При смяната на системата отново бяхме предадени, всичко беше решено на тъмно, зад гърба на народа. Пак бяхме дадени на комунистите, които пратиха милион и половина българи в небитието, а на останалите беше приложена хватката на паяка - вързани и в очакване да бъдат изядени.
Европейският съюз обяви официално комунистическите режими за престъпни, а на практика прегърна и прие с охота деспотите, които управляваха по това време, нищо, че на повечето от тях ръцете им миришеха още на прясна кръв. Сега техните места изцяло са заети от отрочетата им. И колкото бащите-комунисти бяха по-жестоки и по-продажни към род и Родина, с толкова по-високи постове в Европейският съюз сега са наградени отрочетата им.
Вивиан Рединг каза протестиращите да вземат участие в управлението на страната - във властта. В Европейския съюз тръпнат в очакване да видят може ли българското племе най-после да създаде своя си, многобройна формация и тогава да помогнат и те. Да, трябва без да губим време да я свършим тази работа буквално за няколко седмици. Всеки честен българин и родолюбец трябва да стане член на организацията. Мисля, че тази роля може да я изиграе ГД "Освобождение". Ако така мисли и нейното ръководство, нека да обяви как да става записването и изграждането на структурите.
И да почваме да пишем най-новата си славна история!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11775898
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930