Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2013 12:27 - ЕФЕКТЪТ НА ДОМИНОТО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 7534 Коментари: 10 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЖЕГАТА ПРОДЪЛЖАВА

Ефектът на доминото тръгна. Но много малко хора го разбраха. А от политиците нито един не успя да схване какво стана. Скудоумието и липсата на интуиция им изигра лоша шега. Имаха възможност още в самото начало да вземат главата на Орешарски и с това да прекратят случая. Те решиха, че ще замажат случая, без да анализират, че в политиката лавината лесно се отприщва, дори и от наглед дребни случки. Те дори не се сетиха за м. февруари т. г. Не се сетиха и за това, което стана преди дни в Чехия.

А трябваше!

Деветчасовото заседание показа ясно, че проблемите на БСП са много и големи. С други думи започна една война на интриги и подли номера, на компромати и провокации. Вероятно няма да имат куража да се разцепят, но едно разцепление би било очистително за БСП, а те преминаха на фаза “борба за надмощие”. Това е възможно най-пагубното нещо за БСП и най-добро за България. След скандала със съставянето на кабинета и липсата на реална програма, заместена с пожелания и миражи се разбра, че правителството няма да е програмно, а коалиционно. След гафа с Тихолов последва веднага нов гаф-с колегата му Данов, извършил престъпление на френска земя. Избирането на Цветелин Йовчев също е гаф. Тепърва ще засмърди миналото му.

Последва нов гаф със зам. министъра на МВР Иван Иванов. Следва нов с избирането на Петър Киров за зам. министър на транспорта. Последва още един гаф с произведенията на Ботев. Избирането на Муккадес Налбант е също звено от веригата. Назначаването на човек в БЕХ с осъдителна присъда не е без значение. Назначаването на областни управители от ДПС в чувствителни области също не е признак на качество и интелект. Всички тези и предстоящи простотии и грешки паникьосват ръководствата на БСП и ДПС и ги кара да правят нови и нови грешки. Така доминото тръгна и ще спре “веднъж и завинаги” едва след падането и на последната плочка

Погледнете репликите на Ангел Найденов. В тях има толкова уплашена демагогия и пожелания, колкото не съм чувал от времето на Живков. Всички фрази са толкова кухи и погрешни, че ясно показват паниката в главата на говорителя на БСП. Покриването на Сатанишев от медиите след края на деветчасовото сапунисване и пържене е достатъчно показателно.

 

“Оставката не е необходимо следствие за всяко погрешно политическо решение”.

„Какво точно искате да направят лидерите на политическите формации? Аз не искам да си правят сепуко, те заявиха, че поемат отговорност”.

 “Необходимост за оставки би възникнала „при едно натрупване” на погрешни решения. Въпросът за оставката на лидера Сергей Станишев, поискана от много хора и формации в редиците на левицата, е бил най-критичен на снощния пленум. „На заседанието на Националния съвет на БСП нямаше искане за оставки и предсрочни избори,”

 „Дали трябва да продължим тази агония с конгрес, или да бъдат осигурени онези условия, които очакват българските гражданите”.

„Нуждаем се от още малко доверие, трябва да има успокояване на обстановката,  има нужда от време, за да стартират мерките, които начерта правителството“.

 “Кабинетът на Пламен Орешарски не е коалиционен, защото не е налице споразумение като при тройната коалиция”.

„Това правителство излезе със своята програма и я предложи за одобрение в Народното събрание“.

 “Още от първия ден след изборите има провокативно поведение от страна на ГЕРБ”.

„Аз и не очаквам от партия, която 3,5 години беше отрицание на парламентаризма, за една нощ след изборите да се превърне в партия, която се държи като конструктивна опозиция, но имаме опасен прецедент - напускане на парламента на втората седмица с искане за предсрочни избори. Ако това поведение бъде толерирано, оттук нататък ще се даде възможност на всяка партия да блокира институциите“.

“Исканията за предсрочни избори в момента няма да променят нищо”.

„Ако се направят по сега действащия Изборен кодекс, няма да отговорят на очакванията на хората за либерализиране на достъпа до парламента, няма да преодолеят пороците, които бяха заложени в текстовете на кодекса, нито ще решат икономическите и социалните проблеми на хората“.

 “Изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС по начина, по който беше направен, изкара хората на улицата, защото очевидно влезе в разрез с разбирането им за нов морал в политиката”.

”Извинявам се за думите на червения депутат Христо Монов, който нарече недоволните по улиците „лумпени“.

„Това е оценка, която не се споделя и не обвързва БСП“.

 „Не очаквайте лидерите на политическите формации, министрите или шефовете на службите, които също участват в заседанието, да се изживяват като бодигардове и адвокати на президента“.

 

Всички тези реплики мога да ги опровергая категорично, но не е необходимо. Вие можете сами да направите това. Единствената реплика, която заслужава внимание е тази за извинението на Найденов за тъпотата, изригнала от устата на агента на ДС и депутат от БСП Христо Монов. Същият този малоумник, който в интервю по телевизията изтърси, че се е клел в сигурността на България. Този евтин тарикатлък, придружен от мнението му за “лумпените от социалните мрежи” тепърва ще мотивира младите хора. И ако БСП не го изхвърли, ще отврати и младите социалисти от БСП.

Пуста жега! Глей кви работе прай!

А доминото се движи. Чук-чук-чук-чук....





Гласувай:
12



1. cvetanas - Да не би да си мислите,
21.06.2013 12:46
че това, което се случва не е дирижирано от олигарсите?
Че е спонтанно възмущение на народа?
Дори и да има такива хора на протестите, те пак ще останат излъгани.
Точно както предишния път.
Нещо да промениха?
Жертвата на самозапалилите си да промени нещо?
Не.
И няма.
Критичната маса от свободни и осъзнали се хора липсва.
Все още...
цитирай
2. анонимен - БСП в момента са в положение на пасажери
21.06.2013 13:00
на потъващ кораб, на който няма достатъчно за всички спасителни лодки.

"Бабата" не един път е изпадала в подобни безизходни ситуации, но придобитият и предаван от много поколения опит и инстинкт за оцеляване и снощи им подсказа временен "спасителен ход" .

Случилото се на среднощният пленум на БСП и "дебатите" / в същност дали ги е имало, или е била говорилня между глухи/ е отражение и резултат от безсилието на "управляващите" да се ориентират в ситуацията, в която сами се набутаха, неволно, или пък защо не ВОЛНО.

Мисълта за "ВОЛНО" се върти в умът и разсъжденията ми много дни преди Борисов да я подхвърли в едно вчерашно "изявление".

Макар и "с омерзение", явно ненавиждащи се кланове в партията, със скърцане на зъби отложиха неминуемата развръзка за по-късно, с надеждата възможно бързо да достигнат до някакъв "спасителен бряг", или с "Божия помощ" / оказа се, че почти всички са "достатъчно" религиозни/ да се самосъхранят отново под лозунга -"СПАСИТЕЛНА ЛОДКА" :

" В името на собственото ни оцеляване нека да бъдем единни, дори и в кървави вътрешнопартийни раздори !"

Впрочем горният "лозунг" е мой патент, но позволявам да бъде цитиран когато и където трябва. :)

Колкото до "изявленията на маркови функционери" на излизане от пленума, повече от написаното в постинга може да бъде само една убийствена снисходителна усмивка в лицата им .
цитирай
3. ssstto - Да, ама, Боси
21.06.2013 13:24
за разлика от Чехия тук нали не може премиера да подаде оставка и същата партия пак да си назначи свой премиер? Нещата ще отидат в ДПС, не става.
цитирай
4. анонимен - ssstto - Защо мислиш така ?
21.06.2013 13:51
А защо да не посочи "Атака" с лидер и Министър председател Волен Сидеров ?
Това ще бъде най-бързото и ефикасно решение за затриване на страната България ?

Не би ли гласувал за това, ако можеше ?
цитирай
5. borkolbor - .... Всичко ...........
21.06.2013 18:12
........... Всичко , от първата до последната дума в постинга на Николай , е вярно и не търпи обструкции и допълнения . Така е ...............
цитирай
6. kbalenciaga - bosia, не може точно ти да си толкова наивен и лесно манипулиран
21.06.2013 19:41

И да не виждаш, че всичко това е режисирано от Червените олигарси!
Всичките тези назначения, според тебе били гафове, а не са умишлено и целенасочени?!
Е те за толкова години си знаят и кътните зъби, обаче не знаели видиш ли, че единия бил работил за СИК?!
За другия нещо също толкова значително не знаели?!
И т.н.

И вие им вярвате?!
Цирк драги зрители! ЦИРК!!!


"Ефектът на доминото тръгна. Но много малко хора го разбраха. А от политиците нито един не успя да схване какво стана. Скудоумието и липсата на интуиция им изигра лоша шега."
Да бе да. Точно така е.
"И един мармот завива шоколад в станиол."


цитирай
7. andrei - Кольо-Пак погрешни тълкувания.
22.06.2013 08:17
Няма ефект на доминото,а има и е изработен ефекта на пренатегнатата пружина,която пусната на воля-удари тук-там и накрая падна без енергия на земята.Очакването за нови избори ще се сбъдне,но след приемане на нов избирателен закон,който не отърва на ГЕРБ и неговите патерици.Натискът за избори веднага,говори,че старият изборен закон ги устройва,където могат да манипулират изборния процес,както им отърва.С машинно,или компютърно гласуване,това ще стане невъзможно.Там ги стяга чепика недоволните партии.Ако се приеме и подхода-тези хора които искат да участват на изборите предварително да се регистрират,се слага край на мъртвите души в изборните листи!Доколкото си спомням,нали и ти искаше по този начин да се провеждат изборите занапред?Много ми дреме кой ще приеме закона-важното е това да се случи.Тогава най-ясно ще се види,кои партии имат реално влияние и подкрепа в обществото.Всичко друго е бля,бля и път към анархия,която устройва тези партии които искат да я предизвикат.Това е пълно безумие,на изпаднали в политическа абстиненция политически трупове.Кой какви битки води в БСП е въпрос на самата партия.Знае се,че старите комунистически консерватори са недоволни от смяната на поколенията в БСП,където вече доминират младите социалисти.Прорукуванията за предстоящата смърт на БСП са неверни и са плод на страхът на другите партии да направят подобен очистителен процес и в своите редици.Примерът е заразителен и няма как да не се случи и при тях,ако искат да ги има в политическата карта на България.Всичко останало са фантазии на нереализирани политически субекти.Поздрав!
цитирай
8. ok3223 - Бре да му се не види ...
22.06.2013 09:42
Гробарите са зад представлението, което ни разиграват техните хора и симпатизанти, назначени с хиляди при царуването на Тиквата, по министерства и ведомства.,Защото много от тях, като назначени на заплата калинки, ще требе да си ходят. Прочистването не е започнало и те гледат всякак да го предотвратят, като вземат отново властта.
Затуй, след 18 и 30, след като са се уморили от седене по кабинети и канцеларии в министерства и стотиците ведомства,в институти, служби и службички, и са хапнали набързо, забират дечурлигата и животинките от къщи, кучета, котки и папагали, и излизат на жълтите павета хем да протестират, хем на вечерна разходка, за укрепване на здравето на децата и животинките.
Съчетание на протест с разходки и обмяна на опит и мисли.
Как за дни, да се катурне правителството и направи така, ЧЕ ГРОБ И ТИКВАТА ДА ДОДАТ ОТНОВО НА ВЛАСТ.
Забравяме и дългодишната охранителна фирма "ИПОН", СОБСТВЕНОСТ НА БОКО ТИКВАТА.Временно преостъпена на добри приятели, която разполага с около 2000 и нещо служители,елитни преторианци.Които няма как да не подпомогнат с "НЕЩО", техният бивш, а защо не и бъдещ собственик и шеф на фирмата.
Няма да стоят и не стоят от страни безучастно, когото виждат, че лодката на техният бивш шеф се клати и загребва вода.
Няма как да не се притекат на помощ с каквото могат, а те могат мноого неща.
Ето ти част от желязното ядро на протестите, допълнена от фанатични активисти гробари, каквито виждаме по снимките.
Като съберем само тези две групички, охранители и активстите на ГРОБ в София, а те са не по-малко от 2-3000, и прибавим назначените от ГРОБ чиновници за 3.5-4 год. власт в София, които със зъби нокти са за ГРОБ ...
а те не са по малко от 5-10,000, ето го основния кадрови състав на протестиращите, вече 8 ден.
Тяхното основно под текстово искане е в няколкото сакрални думи.
ИСКАМЕ, ИСКАМЕ ОТНОВО ГЕРБ НА ВЛАСТ.
Искаме, искаме Боко Тиквата отново за вожд и мин.председател.
Всичко друго е само думи и дим над водата.
ПО ПОНЯТНИ ЗА НАС ПРИЧИНИ.
цитирай
9. apostapostoloff - На бесерастите ще кажа само това:
22.06.2013 10:53
избираш Орешарски- получаваш Костов. Този Орешарски се оказа истински троянски кон, който еба дръндара лелин на бесепето!
цитирай
10. borkolbor - ........ До тъмночервеното комунистче andrei .........
22.06.2013 13:09
....... Andrei , червена чумо , опитваш се май да ни хвърляш сладко-лютив "червен" пипер в очите . И слепите виждат , че комунягите ще правят нов Изборен закон и ще променят Конституцията . Няма как да ни пробутат обаче "козметика" !!! Ще им бъдат представени в напълно готов вид за одобрение нов Изборен закон и проект за изменения в Конституцията от когото трябва и каквито трябва да бъдат . Не подценявай екипа от професионалисти - юристи , които ще свършат тази работа изключително отговорно и само в интерес на народа - не в интерес на Олигархията и отрочетата й - разни модификации Мафии . Тя вече си няма партии !!! Има си само вечни интереси и непресъхваща стръв за пари и разрешителни законови разпоредби , за да продължава да граби . Купува или принуждава силово всяка партия или коалиции от партии , които дойдат на власт чрез мършите си в Монтерей , чрез бат ти Петьо и Пасито / участници и двамата в анти-българска , базирана в Женева Бил Клинтън- , Бжежински- и Сорос- Фондация , активно и предателски подпомагана в Европа от политическата чочарка и бездарна авантюристка Кристалина Георгиева и в Америка от въшливия , пазарджишки циганин Стоян Ганев , наметнат "маскировъчно с вакла , агнешка кожа" / , които често правят триъгълни воаяжи България - Швейцария - САЩ . Чрез Първанката , който пък се разхожда до Москва , но там посещава все грешни адреси , не които трябва - един ден ще плаща много висока цена за самозваната си преднамереност ! Визитите му подозрително остро миришат все на газ и суров петрол !!! Мега-националният престъпник , подлият чифутин Соломон Паси навремени се "командирова" в измислената и носеща само беди на човечеството така наречена "държава" Израел , в Америка и в Швейцария !!! В промеждутъците на жалкото му чуждо-екскурзионно и луксозно съществуване цял Пловдив изтръпва от нескончаемите му пиянски запои , изцепки и срамни оргии в луксозните кръчми , шантаните и бардаците на града !!! Искров , Хампарцумян , Цветан Василев , Орешарски хранят сантиментален пиетет не само към Швейцария , но и към Франция и Белгия и си развяват пръдните до там , на връщане лягат и на Меркел в Германия , а като се върнат тайно гостуват и се отчитат на приятелчетата си в Търговско -промишлената палата и в КРИБ . След това здраво "наритват" собствениците на големите банки . Горката Бориславова , горките банкери , живи да ги оплачем ! Банките им до горе са пълни с левове , долари , евра . Че и бюджетния ни резерв е разхвърлян при тях помежду им . Пълнят и портфейлите на съмнителни западноевропейски богаташи с високи лихви по влоговите им . На също "горките" генерали от деморализираните ни Вътрешни войски и Армия и високопоставените им цивилни колеги в съответните министерства им остава само да скърцат със зъби безсилно и да прибират трошици - комисионни от служебните си "другарчета" по митници , портове , земеделски , промишлено - стокови борси , от хотелски туризъм , наркотици , проституция , хазарт , от продажба на армейски имоти и престъпно реализиране на сделки с оръжие , муниции и екипировка . А когато властите се сменят , и те хитро си разменят позиции "насам - натам" и "нагоре - надолу" . Един друг си правят услуги като унищожават документи , правят нови със старите дати , но с различни резолюции и ги заменят с унищожените !!! При тях няма партии , а тънки хитри усмивчици и прехвърляне на "златоносни" престъпни групировки и канали от една служба в друга !!! И бандюгите отвън лудват и не знаят на кого да си плащат и тръгват един друг помежду си да се отстрелват ! Гнусотия - и при едните , и при другите !!!............... Andrei , паткан хитър - комунистически , много лекичко , обаче се присламчваш към младите и напористи комунета-депутатчета от калибъра на Гечев , Кадийски , Кутев , Стоилов ,трудолюбивата пчеличка Мая и още неколцина . Много важно как ще се преструктурират червените ти идоли в нещастната Ви партия . Факт е , че Барозу запази лидерската партийна "картуна" на Серьогата . И то момчето , завалийката , се ошашави като Сидеров . Турците ще кротуват . Мазния им лидер ще прави прочувствени декларации , ще разплаква обожаващите го кадъни , ще започне да се зъби на алкохолизирания Доган , ще изтърсва "натъпканите брашнени чували" на богатите дебеловрати арендатори , животновъди , тютюневи и дървесни прекупвачи , търговци-промишленици - всичките амуджи !!! А те ще му кихат и снасят , защото са безумно богати и защото той и миризливият черкезин в Бояна са връзката с падишаха им в Турция . Те са същите като нашите "вампири" . Иначе "курбани" правят често и раздават мазно и тлъсто "овнешко" на много свои послушници - едноверци да подтискат бедните си събратя !!! Местан и Доган все повече ще разлютяват най - умния турчин в България - Осман Октай и също така мъдрите старци в дворовете на джамиите , които броят зърната на броениците си , сърбат чай , учат и съветват обикновените мюсюлмани в добро и в труд !!! ........ В онези областни центрове , където БСП-ДПС се опитват да назначават Областни управители и администрации от ДПС , трябва да срещат жесток , граждански , протестен отпор до отмяна на министър-председателския Указ !!! Да вземат примера на воеводите от ВМРО и разбуненото гражданство в Благоевград !!! Сидеров и Местан в парламента ще се надхитрят . Ще играят тарикатите на скъпи , стъклени , цветни куртаци , уж ще се дърлят и лаят - ей тъй за пред нас , но умно ще се пазят един друг да не минават зад гърбовете си . Бойковата е най тежка - пари има , власт няма . "Свежите" вече ще текат на тънка струя . Правешко - бургаското му приятелче само един път да не му вдигне телефон или да го резне неочаквано в разговор , бат Бойко ще светне като платена курва след буен сеанс в хотел "Принцес" в София . На оня задникът му е по - скъп от Бойковия !!! Стария закон на сицилианската мафия - ти си ми мил , ама аз и фамилията сме си по - мили !!! Пък и руската , еврейската и англо-американските мафии , като старите ирландска , генуезка , неаполитанска и сицилианска мафии , не прощават !!! Скътаните/крадените/ му пари малко по малко ще започнат да се топят за заплати на депутатите му от парламентарната ГЕРБ . Вече той ще им ги плаща , защото Мишо и Мая ще ги актуват наказателно , заради свиркаджийските им отсъствия , както катаджиите актуват вече безжалостно и леко почерпаните автомобилисти . Бая пачки ще трябва и да подхвърли на корумпирани ченгета , адвокати , съдии и прокурори , за да спаси някои свои , "сбъркали без да искат момчета и момичета" из цяла България . Бандитската , октоподна , варненска групировка ТИМ в цяла България тормози и разбива малките и средни производства , бизнеса , търговията , строителното предприемачество , транспорта . Тези мръсници "реват сърцераздирателно" за светкавична специализирана операция на руската ФСБ /Федеральная Служба Безопасностьи/ на наша земя , за бързи съвместни разследващи производства на ФСБ , ДАНС и ГД БОП и последващо въдворяване и дългогодишно пребиваване в "академичната институция" на "тъжните усмивки през кръстосани железа" !!! Пловдивския свинар Георги Гергов има тайни "сношения" с германски , белгийски , френски и холандски земеделски финансови фондове , с техни химически концерни за производство на третиращи растениевъдството селскостопански и за стимулиращо животинското угояване , вредни препарати . От там негови фирми внасят и продават спекулативно в България скъпи!!! нови и "втора ръка"прибори , леки и тежки селскостопански машини с консумативи и технологични съоръжения за животновъдството , сиренарството , масло-производството , колбасарството и лозаро-винарството . На дребните предприемачи им се налага да теглят безжалостно високи кредити с високи лихви от алчните банки . Тези , които успеят да го направят , не могат да ги погасяват поради променливия ценови пазар и поради нелоялната конкуренция от страна на големите фирми производители-Монополи и евтината некачествена западно европейска продукция . Фалират , губят заложени имущества , инвентар , земи и се задължават на банките-кредитори до гроб . Горките добри , способни , трудолюбиви , предприемчиви , но и наивни хора - Българи !!!! "Държавата" в тези случаи я няма никаква !!!! ........ Примитивът-простак Георги Гергов в съдружие с хазартно-иманярския страхлив боклук Васил Божков и с извратените медийни магнати-гейове Красимир Гергов и Иво Прокопиев смучат незаконно огромни мръсни пари от целогодишния планински хотелиерски бизнес , от забранени капитални строителства в гористите екозони на всичките ни красиви Балкани и от Черноморието ни . "Събарят" и дребните ни хотелиери и хижари . Гадове !!! Васил Божков , Гриша Ганчев/ Дали сральовците в Генщаба и в МНО ще допуснат ловешкия феодал да си купи срещу начални 35 милиона лева ЦСКА чрез Стоичков и индулгенция - оправдателна присъда и свобода - в противовес на незаконното му източване на захарно ДДС и ощетяване на България за десетки милиони и в противовес , също , и на повдигнатите му и замразени от Борисов , обвинения от Румъния за захарни и други стокови далавери в съучастие на румънски престъпни групировки , на нейна територия за над 40 милиона евро ?!?! ЦСКА е наш , на феновете и на славната си футболна история , гадове !!! Всичките 70 милиона много лесно ще ги намерите вие , ако трябва за един месец ще си намалите големите си пенсии и заплатите си на половина , и ще приберете Великия ни клуб в Армията !!!! Нека Стоичков му бъде треньор и Президент , но без мръсни намеса и участие на престъпника Гриша Ганчев / , Ковачки ,Тимаджии , алкохолната и вестникарска банкерка - бивша сервитьорка на шкембе чорба и елитна богаташка "компаньонка" Петя Славова , Сашо Дончев , Любо Пъпката и Огнян Донев/да видим дали новите ДАНС , МВР и Правосъдни институции ще се самосезират и отменят влезлите в сила оправдателни присъди на Дончев , Ковачки , Славова , Пъпката , Донев , дали наново ще ги преразгледат и дали ще ги осъдят - този път вече справедливо ?!?!?/, всички алкохолни и цигарени босове , крупни земевладелци и хотелиери , големите транспортни и превозвачески фирми и други и други , ако имат да си връщат "изцицани пари" от Бойко ще си ги върнат !!! И то как - сто процентово и с горница , защото бившия пожарникар е в стойка "глух , предтушов партер" . Ууууу , че и са много - бая ще му се изпразни партийната каса , буркан-банката и всичките му банкови сметки по целия свят , където ги има !!! Пък и Сретан Йосич може да му поиска някой и друг долар , за да му прости "леките притеснения" , които бат Бойко му причини . Единствения му шанс е да продължава да подкупва богато и пребогато парламентарно представените си съпартийци плюс такива извън парламента , нагушените от него фирмаджии и глуповати обикновени привърженици . Това - първо . Второ - да пречи всячески чрез групата на ГЕРБ в парламента разглеждането , гасуването и приемането на нов Изборен Закон и евентуалното суспендиране на старата Конституция , изработването и приемането на нова Конституция , насоките и действията за практическото им прилагане в българската държавност и в реалния живот на гражданите в РБ . Трето . Борисов ще се опита да предизвика чрез свои привърженици , навсякъде в страната стачна криза , които ловко ще се смесват "по граждански" със стачкуващи привърженици на останалите извън парламентарни , така наречени от самите себе си "десни" партии и голям брой истински изтерзани и не гласували на изборите граждани . Шансът на тези "десни" партии пък им е или да се обединят в една обща нова партия , която да атакува властта , или опознавайки се с гербаджийските стачкуващи привърженици по площадите , заедно да инициират стачни комитети с многобройни декларации в цяла България за вливане в ГЕРБ/така много лесно и аргументирано лидерите им ще се оправдават пред всички уж "десни" избиратели за силно желан и неоходим от всичките тях "десен партиен съюз"/ и под това или под някакво друго име да бъде създаден нов политически партиен Франкенщайн !!! /Тук изключвам ВМРО , БНС , БНРП , Воини на Тангра и още няколко по-малки партийни формации , чиито им членове винаги са доказвали , че са истински националисти и патриоти . Със забележка и препоръка към БНС и БНРП за премахване на част от партийните си доктрини , свързана с погрешна идеализация на "хитлеро-фашистката идеология" - огромна част от Полицията , Жандармерията , Армията , Офицерството и Генералитета в Царство България са отричали Хитлер и войните му в Европа и в северна Африка . В служенето си на България те са поставяли интересите й над всичко . Иначе двете партии и структурите им навсякъде са анти-комунистически и железни . Ако проумеят и че Европа и Америка не ни трябват - ще е най-добре !!!!/ . Срещу тях , по най - бързия и безкомпромисен начин , трябва да бъде създадена една многобройна и изключително мощна Гражданска Формация , която да иска и да се бори не само за Основни Законодателни Промени , но и да начене жестока битка за ВЛАСТТА в името на България !!!! Всички споменати до тук имена на национални предатели са от "люпилнята" на БКП !!! Не трябва да им разрешаваме на тия Гадове да ни управляват вечно и да се разпореждат с живота ни , ако в жилите ни тече все още юнашката кръв на старите българи !!!.......................... Ако вече "стегнатите редици" на парламентарните БСП , ДПС и Атака отхвърлят Проекта на ГД "Освобождение" , лошо им се пише ........ На улиците ще излязат едни малко- , не малко- , а доста по-различни стачници , не като сегашните , които бяха и са радостно приветствани от безумната Плевня , софийската кметица , Паси , Костов , Янев , Кунева , търговецът - хотелиер Валери Симеонов , Бойко Борисов ииииии ...... Списъкът е дълъг . Само дето не издигат партийните си символи , плакати , знамена и хоругви !!!! Но не те !!!! ........... Други , други стачници със само една част от сегашните стачници и въобще заедно със съвсем други хора ще спасят България !!!! .........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733889
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031