Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2013 18:28 - НАБЛИЖАВА ДЕНЯ НА ИСТИНАТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 9251 Коментари: 12 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

 

 

СРЕЩА С КАБИНЕТА

 

В четвъртък или петък гражданското движение “Освобождение” ще има среща с шефката на кабинета на премиера, за да разговаряме какви предложения имаме за смяна на модела и какви реални предложения за създаване на бизнесклимат, гарантиране на гражданските и човешките права и просперитет на обществото и държавата имаме.

По принцип аз и нашата организация ще отправим въпроси, тъй като не знаем програмата на правителството и не можем да я намерим никъде. Естествено е като разговаряме да бъдем предварително информирани за намеренията на правителството и сроковете за прилагане на мерките. Също така е интерсно как ще правят реформи в съдебната система, след като нямат квалифицирано мнозинство и по този начин да може да се правят промени в конституцията. Ако има такива преговори с ГЕРБ нека ни съобщят има ли някакви договорености, защото иначе няма смисъл да се говори за реформи.

Също така нека разберем в областта на администрацията ще има ли промени и реформи. Ние не сме безвъзмездни кръводарители и нямаме намерения да черпим кабинета с понички.

Драги мои читатели.

Вие сте чели моите постинги и знаете моите предложения към партийните централи и държавните институции. Ако имате някакви идеи, напишете ми ги или ми се обадете, за да ги обсъдим и приведем в състояние на предложение.

С уважение

Босия





Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nikikm - Кольо,
03.06.2013 19:53
първото,което трябва да направиш е да признаят ГЕНОЦИДА!
*демографският фактор!
*Суверенитета!
*Благосъстоянието-одържавяване на монополите кръвопийци,това са милиарди,митницата-нови милиарди,кражбите-нови милиарди!Щом може за една нощ да станеш милионер,значи може и шоково да се оправи благосъстоянието!
*Излизане от МВФ.
*Прекратяване отношенията със СБ!
*Обявяване на всички български дългове за омразни,както и приетите закони в ущърб на Българите!
*Национална доктрина и неутралност,ама май задълбах.
Ти си ги знаеш тия неща,виж примера на Исландия и Унгария!
УСПЕХ!
цитирай
2. bojinkata - Подкрепям напълно! И както в Екв...
03.06.2013 20:09
Подкрепям напълно! И както в Еквадор - всички политически лапачи, крадци - в концлагери, ако няма място в затворите. Да обяснят как се става за една нощ милионер. Какви данъци са платили. Може и да не стане, но да опитаме.
"шоково да се оправи благосъстоянието!"- много точно. Мутрата е носил със сакове парите нали, със сакове да се върнат!!!!!
цитирай
3. watchtowerman - Да се иска РЕАЛНИЯ брой на имащите право да гласуват.
03.06.2013 20:23
Те не са 6,9 милиона, най много 5,6 милиона. Това означава, че 1,5 милиона гласоподаватели са фантоми, които гласуват и е ясно за кого - фантомите се преразпределят към вечните партии на Прехода. Затова никоя голяма Партия не поставя на радглеждане тая далавера с 1,5 милиона несъществуващи, гласували гласоподаватели....
цитирай
4. tanika - Най-мръсното предателство на Б...
03.06.2013 21:58
Най-мръсното предателство на България е в областта на енергетиката, защото там сумите, заграбване от България за Русия, са в пъти по-непосилни за държавния ни бюджет от всичко останало. Това е краят на страната и народа - това е новото робство!!!
България и Русия ще продължат да преговарят за "Белене", съобщи в интервю за БНР премиерът Пламен Орешарски в неделя.
По думите му през тази седмица кабинетът очаква неофициално посещение на руски държавен представител, най-вероятно зам.-министър, който да обясни какви са очакванията на Москва за втората атомна.
Както преди ден "Труд" единствен писа, руснаците все още изчакват, преди да внесат срещу България допълнителен иск от 250 млн. евро към досегашния от 1 млрд. евро в парижкия арбитраж заради проваленото изграждане на "Белене".
Орешарски потвърди информацията и допълни, че бъдещето посещение ще бъде важно, защото "ще внесе яснота за намеренията" на руската държавна компания "Росатом".
Пред "Труд" представител на руснаците в България каза, че засега от дружеството не искат да дават подробности за иска си.
Очаква се това да бъде направено през тази седмица, когато във Варна започва международният ядрен форум "Булатом".
Според източник от икономическото министерство, ако София поднови проекта, искът може да отпадне изцяло.
цитирай
5. socialismus - ... и диктатура на пролетариата
03.06.2013 22:42
bojinkata написа:
всички политически лапачи, крадци - в концлагери, ако няма място в затворите. Да обяснят как се става за една нощ милионер. Какви данъци са платили.

За членове на извънредните комисии и надзиратели в концлагерите само проверени комунисти. Ако сне стигат, да се кооптират и избирателите за ПП "Съюз на Комунистите в България" на брой 6168.
Вие в час ли сте? Или сте за фашистка диктатура? Ега ти демократическите възгледи ?!?
цитирай
6. socialismus - Не по темата или спори ли се с радио?
03.06.2013 22:48
tanika написа:
...

Имам проста молба към tanika. Вижда се, че обича коментарите. Нека отвори своите постове за коментари. Иначе звучи много еднопосочно, като председателска реч по радиоточка.
С благодарност към bosia за проявата на толерантност.
цитирай
7. alexs - Не си мислете, че тези ще паднат л...
04.06.2013 09:08
Не си мислете, че тези ще паднат лесно олигархията здраво е захапала за врата българския народ!....разбира се краха на мутроолигархичния модел е неизбежен през следващите години едва тогава ще започнат истинските реформи!
цитирай
8. apostapostoloff - Ще преливате, казано другояче, от
04.06.2013 11:17
ПУСТО В ПРАЗНО. Бас ловя, че в крайна сметка точно така ще стане.
цитирай
9. rebu - Кольо
04.06.2013 12:36
Нещо стана много диалогичен с правителството на ДС!
Къде са доматите и другите остри действия и думи против управляващите, или търсиш място на софрата.
цитирай
10. dim5805 - От мен предложението е да се закрие ...
04.06.2013 13:56
От мен предложението е да се закрие институцията "Областен управител". Особено както в момента е политически назначаем, областния управител само пречи на нормалното функциониране на останалите структури по населените места. С тази честа сменяемост по политически съображения, нито един областен не е навлязъл в същността на работата си, преди да го изгонят. Отделно, че и структурата им е много раздута.
цитирай
11. cornflower - дават възможност за пенсиониране
04.06.2013 16:26
при недостиг на стаж 2 години. Ами останалите?
АМИ РЕПРЕСИРАНИТЕ?
цитирай
12. bigbro - Мислех нещо да питам, ама се глаг...
04.06.2013 17:32
Мислех нещо да питам, ама се глаголите на Стоичков се сещам..
цитирай
13. marrio - Пряка демокрация, а не представителна демокрация!!!
04.06.2013 20:05
Изходът ни е ЕДИН. И той е в пряката демокрация като в Швейцария. До като решенията не се взимат от нас, а от политиците ще тъпчем в блатото. Трябва да се борим за пряка демокрация. Представителната демокрация ни доведе до този хал. Все други решават вместо нас.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11785224
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930