Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2013 15:53 - ЖИВЕЕМ В ДО БОЛКА ПОЗНАТИ АБСУРДИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3931 Коментари: 3 Гласове:
8



 

 

 

МАРИН РАЙКОВ ОКОНЧАТЕЛНО НАПЪЛНИ ГАЩИТЕ

 

Преди време написах постинг за това как Марин Райков се самоназначи за министър на външните работи. Дори го сравних с Любен Беров, който направи същото. Тогава написах една статия във в. Демокрация под заглавието “Любен Беров пърди във ваната и си лови мехурите”.

Сега някой се учудват, че министърът на външните работи Марин Райков иска разрешение от премиера Марин Райков, за да назначи за посланик в Рим дипломата Марин Райков.

Защо така? Защо се учудвате бе, хора?

Защо наглостта на един политически тарикат толкова ви впечтлява. Нали ако беше нормален човек той нямаше да се съгласи да бъде премиер. А и никой нямаше да му предложи да стане премиер.

 

 Странни хора са българите. Готови са да повярват и в най-невъзможното нещо, ако им върши работа. Женят се по любов, а след това се развеждат заради половин корито. Ами женете се по сметка, бе! Тогава няма да се развеждате!

Тръгнали да подкрепят Цацаров само заради едни негови приказки, а всъщност от халите беше ясно, че той изпълнява чужди заповеди. Тези на кукловода. Няма никакви резултати, че действително търси справедливост и законност. През цялата пресконференция той не обели дума за стотиците хиляди фантомни гласове в изборните списъци на избирателите, въпреки че съм го сезирал за това. Не е пипнал нито един прокурор по места, макар че там те са истински феодали и работят заедно с престъпниците, МВР и администрацията. Но се намериха тъпъци да ходят да го подкрепят пред Съдебната палата. Любопитен съм дали утре, като се разбере какъв е наистина той, ще отидат пред съдебната палата и ако отидат дали лозувгите няма да са “Долу Цацаров!” Ето как тълкуват закона двама поредни главни прокурори. На миналия парламентарен вот тогавашният главен прокурор Борис Велчев сезира КС за вота в Турция. Тогана Велчев каза: “...Държавното обвинение няма право на преценка за това има ли неопровержими доказателства за нарушения на изборния закон, които да доведат до касиране, а просто е длъжно, ако исканията отговарят на други формални основания да внесе молбата в КС”.

Цацаров от своя страна каза точно обратното. Той каза : “... В крайна сметка главният прокурор също има тези права.”

 

Подобен абсурд се вижда и у другаря Сатанишев. От една страна той говори за демокрация, демокрация, демокрация. От друга, обаче заявява :”Регулация, регулация, регулация!” Как да му обясни човек, че двете думи са взаимоизключващи се. Защото свободата не може да бъде регулирана.

Но кой обръща внимание на това?





Гласувай:
9



1. borkolbor - .... Лошото е ...
23.05.2013 17:53
...... Лошото в тази следизборна ситуация е че НС , в сегашния си вид , не е в състояние да бъде ковачница на изчистени наказателни законови решения , които да санкционират виновниците за опорочените парламентарни избори . Съответно и паралелно КС и ВАС да ги обяви за фалшифицирани и не легитимни , а това да доведе до тяхното касиране . Все едно углавен престъпник - рецидив да извърши тежко престъпление и след "сърцераздираща" битка със собствената си съвест да се предаде на органите на изпълнителната и на съдебната власти и сам да си поиска справедливо възмездие . Невъзможна , абсурдна работа . Пореден изтънчен , но очеваден цинизъм и от страна на Сотито . Аз , лично , на този "Мечо Пух" не му вярвам . На вид е деен , високопарен , емоционално екзалтиран - все в духа на закона . Институцията му все работела по многобройните сигнали , разследвания и заведени дела . Но досега нищо ! Явно добродушното , по детски мечешко излъчване , прикрива кръвожадната стръвнишка природа , наследена от "майката - стръвница" ! Цялата ни нормативна законодателна система е изкуствено , тромаво и хитро конструирана от всичките парламенти , министерски и служебни кабинети от 1991 година , та до днес . Не вратички , а двукрили тежки дъбови вратници зеят и от основния закон на РБ - Конституцията , и от нормативните им разпоредби с главите , алинеите , актовете и подактовете , и от НПК , и от ГПК , и от Изборния закон , и от законите , регламентиращи дейностите на различните власти , и тези от сферата на трудовото законодателство , и... , и.... , и ............ !!!! Правят и жонглират със законите каквото си искат . А те , за омерзение на болшинството от народа ни , обслужват само тях .... От тръните излязохме до кръв раздрани - с разпрани гащи и ризи , отъркаляхме се по още едно нанадолнище и се бутурдясахме в глога . Още дамги по изтерзаните ни телеса и души . Какво ли ни тъкмят , не "оня" отгоре - дето го няма никакъв , ами "ония" - дето са се обявили за негови "наместници" ?!
цитирай
2. kbalenciaga - Защото тук е свободен блог, пък и пак е по темата...
24.05.2013 11:48
Та за какво става на въпрос.
Пиша в темата " ЕВГЕНИЙ МИХАЙЛОВ - ОПЕРАЦИЯ "ФАЛШИФИКАТОРИ" ПРОТЕЧЕ УСПЕШНО" това:

5. kbalenciaga - Този Евгени Михайлов също участва като марионетка в цирка на Червените олигарси!
11:36

Ето защо е така:

В България всичко се прави по сценарий, ръководен от Червените олигарси.
Техни марионетки са Иван Костов, Гоце, Станишев, Боко Тиквата, Яне Янев, Алексей Петров, Лютви. Те всички заедно работят за Червените олигарси срещу интересите на Българския народ!
Но разбира се такива слуги на Червените олигарси са и големите медии, политолозите, социолозите, съд, прокуратура и ДАНС.
Без "Агенция" и "Национална" какво остава?
Ами разбира се ДС-Държавна Сигурност!
Има ли някой, който да не е наясно че ДАНС е приемника на ДС?
И така, точно по сценарий в деня за размисъл "откриха" тези 350 000 бюлетини.
Така отвлякоха вниманието на българите!
А за това, какво се случва в ЦИК никой не мисли?
Какво се случва с протоколите?!

Григор Лилов разкри шокиращи факти, в предаването "Часът на Милен Цветков"!
2500 протокола, които не отговаряли по стандартите на австрийската компания SОРА!
Такова чудо те не са видели, в никоя друга европейска страна.
А знаете ли, че имало над 1000 подвижни избирателни секции?! Само за София те са били над 100!
2/3 от тези 2500 фалшифицирани протокола, идвали от тези подвижни избирателни секции!

Познайте дали тази информация ще я чуете по новините на Нова тв, БТВ, Барека тв ???


Имало и 500 протокола без печати!
Пътуващите избирателни секции са били 1030!
Там нямало видео наблюдение, няма охрана.
Тези 1030 пътуващи избирателни секции са толкова по решение на ЦИК!

Та така и марионетката, измамника и манипулатора Евгени Михайлов е включен в този ФАРС !


И следва това:

"23.05 18:01 - ЕВГЕНИЙ МИХАЙЛОВ - ОПЕРАЦИЯ "ФАЛШИФИКАТОРИ" ПРОТЕЧЕ УСПЕШНО
Автор: ggenov Категория: Лични дневници
Прочетен: 518 Коментари: 3 Гласове: 8"

А поста ми аз го виждам, но не мога да го редактирам?!!!

ПП. Вече и поста ми го няма там.
цитирай
3. apostapostoloff - Така на целия свят стана напълно ясно, че
24.05.2013 14:30
българските политици са само една шайка от гамени, далавераджии и мръсници. За българското КРИВОсъдие е излишно да говоря... И тук нещата са повече от ясни. Да не забравяме, че Лев Толстой всеки път, когато минел покрай съдилище, отвратен извърщал глава и плюел на земята...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11740008
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031