Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2013 19:42 - ЧЕРВЕНАТА ДРИПА МАРИН РАЙКОВ ПАК ИЗВАДИ ЕЗИК
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2862 Коментари: 3 Гласове:
9



 

 

 

ОЩЕ ВЕДНЪЖ ОТЗАД

 

Балонът наречен Марин Райков се пукна. От него остана една червена дрипа с милиционерска винетка.

Той тихомълком възстанови 4-има бивши посланици-ченгета за “посланици със специално предназначение”. Тази формула позволява възстановяването им без да се подписва указ. Двама от тях са известни. Това са:

Валентин Радомирски-служител на РУ-ГЩ. Бидейки пълномощен министър в Москва се обръща към любимата си партия да спаси семейството му, защото някой изработил булката му. Бивш съветник на Сатанишев.

Емил Вълев-агент на ВГУ. Работил по линия на САЩ. Съветник по външна политика на Гоце.

Самият Марин Райков също е с мръсно под ноктите. Той също е агент на РУ-ГЩ по настояване на баща му. Негов вербовчик е ОР Иван Дойчински. По-късно е поет от ОР Георги Юруков.

Тези негови стъпки определено показват, че той маневрира с БСП, за да остане безпрепятствено във Външно.

Сега същият този наглец се готви за Рим, заедно с още седем подобни. Утре ще ви съобщя и имената им.

Най-важното е, че Плевнелиев е обещал да подпише безропотно укази за назначението им.

Както казваше дядо ми:

П----а се лиже за страст, а задник-за власт!





Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alegatora - Да уточним - това ми е интересно.
23.05.2013 20:16
Иван Тодоров Дойчински - за него ли става въпрос?
Дай линк за публикацията на Комисията по досетата, където е отбелязан вербовчика на Райков.
Това име излиза за агентите на ДС в БАН - от кеша на Гугъла, но вече не фигурира в сайта на Комисията - http://bg.convdocs.org/docs/index-77275.html?page=3
цитирай
2. borkolbor - .."Консервираната" ....
23.05.2013 23:50
"Консервираната" вмирисана червена кохорта на Външно се завръща с гръм , трясък и фанфари . Не че предшествениците им са "стока" и безсребреници , но поне бяха глупави и уязвими за разгадаване . А тези хитри невестулки са отдавна в подмолната и явната дипломатическа кариера ....Навсякъде ГЕРБ ще търпи кадрови погром . БСП и ДПС ще упражнят силен властови натиск , ще последват множество оставки на политически назначени фигури в изпълнителната и съдебната власти , в регионалните областни и данъчни структури и различните агенции . Ще бъдат атакувани и изборни длъжности . В съдилищата по бързата процедура ще бъдат скрити или финализирани оправдателно много дела . Други пък ще бъдат изтупани от прахта и ще бъдат тенденциозно наново резолюирани , видоизменени и пренапечатани от други/пак същи/ съдебни и заседателни комисии в нови посока , ход и "амплоа" . Ще бъде шоу !!! .....Ще гледаме пак "Кет Балу" и "Златото на Маккена" в нови чистички кинокопия !!!........ Интересно дали Станишев/пардом Орешарски/ще смени Евтим Костадинов и служебните управи на военно - историческите , дъжавните и архивите на ДС ? В районите управленията на дирекциите на вътрешните работи тихичко , колегиално и безболезнено пак ще се "ротират" в службите , секциите и звената . Аналогично същото ще се извърши и в армията . ..... Ще инициира ли Станишев/ пардом Орешарски / в пленарна зала и ще се приеме ли в парламента законопроект и закон за граждански разширени квоти в контролно-регулаторните органи в управителни съвети и комисии към всички обществени институции ?!?! Ще се чуе ли гласът на гражданите и ще се вземат ли в предвид техни експертни мнения и решения в различните области на икономиката , стопанството и държавността като властови субект ?! Ще имаме ли ние гражданите правото на достъп до всякакъв вид информация , касаеща миналото , настоящето и бъдещето на държавата ?! Червената пиратска корвета ,"изпушена" и ремонтирана , отново пори вълните на тайнствения океан , наречен власт !..
цитирай
3. bosia - до алегатора
24.05.2013 08:49
За Райков и Дойчински знам от негов колега. Той самият скоро ще потвърди това в интервю.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733691
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031