Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2013 11:16 - ПРИНУДИТЕЛЕН ПОСТИНГ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 6974 Коментари: 7 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ Е РЕШИЛА ДА РАЗВАЛИ ВЕЛИКДЕНА НА БЪЛГАРИТЕ И ДА ОСТАНЕ БЕЗ ЗРИТЕЛИ

 

Бях дал дума да не пише негативни постинги от Разпети петък до вторник, но не издържах. Нова телевизия ме принуди да седна и да напиша за възмутителните им и перверзни предавания по време на празника.

 Всъщност, от известно време Нова телевизия явно деградира. Тя залага на предавания и журналисти, които са определено непрофесионалисти, неморални и силни зависими. Едни от миналото си, други от пари, а трети от некадърност.

Не искам да споменавам думите на политиците, които се явяват в определени предавания. Те не са се самопоканили.. В същото време интервютата с тях са беззъби, непрофесионални и навяват идея, че за тях са платени добри пари.

Искам да визирам Люба Кулезич, Кеворк Кеворкян и водещите на днешния сутрешен блок. След старателното облизване с език на ЦЦ от Кулезич, същото се повтори и с ББ от страна на Кеворкян-Димитър. А тази сутрин бяха поканени да коментират ситуацията Валерия Велева, Владимир Каролев-аг. „Камен” и Петьо Блъсков-Сопола. Велева и Сопола не съм ги проучвал за агентурно минало, но е достатъчно да си спомним как преди 4 години същата тази Велева първа отиде с бохча, пълна с баница, при новоизбрания премиер ББ. Такова яко натягане никак не се връзва с думите, които каза днес. Ако иска да се прави на Макиавели, нека стане политик, а не журналист. Всъщност, с днешните си коментари и тримата се приравниха до читалищни самодейци от някое забутано село. Сопола също много бързо забрави, че във в. Отечествен фронт освен първи зам. главен и отговарящ за т. нар. „Възродителен процес” беше комсомолски, а след това и зам. партиен секретар. Като се добави и агента на ВКР Камен, групата се оказва изключително долнопробна.

И точно те бяха поканени да осъждат морала на политиците?

Пази Боже от туна беда, зла жена и Нова телевизия!




Гласувай:
20



1. voxpop - ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !
06.05.2013 12:12
Живи и здрави да сте цялото Ви семейство и Бог да ви пази!

А за продажниците - Съд Божи и глас народен след броени дни, седмици и месеци! Не всичко в този живот се постига с лъжи, фалшификации и дебели пачки!
цитирай
2. stranni4e - Босия, познавам те лично и знам к...
06.05.2013 14:53
Босия, познавам те лично и знам каква мишка си и какъв лъжец си.Нали го знаеш клишето с копчето на телевизора?Сменяш програмата и толкоз.Я кажи твойте хора от КГБ, каква криминална постановка са ни приготвили тази седмица?Не съм от ГЕРБ, не съм за никой и не членувам в партия.Някога бях от СДС, когато и ти "уж" беше.Преди епохата на Костов.Сега живея в чужбина и само наблюдавам цирковете които сътворявате.Цял свят ни се смее, а на мен ми се плаче.А на вас очевидно ви е безразлично.Важното е да изсипвате помията с голямата кофа.Този план е подготвен отдавна и ти отлично знаеш.И трябва ли да си припомняме Луканов?Не управлението му, ами какво се случи с него.Мислите, че руснаците така с лека ръка ще се разделят с проекта Белене.Точно ние, дето сме една плюнка на картата и от друга страна сме били винаги най-верните слуги на Съветската държава.Те тия по-младите, хич и не знаят за какво става въпрос и сигурно си мислят, че пиша на китайски.Но припомнете си всички, дето четете глупостите на Кольо, как след референдума, Станишев, Овчаров и компания, го удариха почти на молба да се преразгледа въпроса с Атомната Централа.Ще падат пак глави бе хора.Не спечелят ли изборите комунистите, Овчаров или някоя друга изкупителна жертва ще бъде убит, пък може и случайно да катастрофира.Помагат им естествено, не са ги оставили сами да се оправят и е впрегната цялата машина на руската разузнавателна служба.Наште горките, се мъчат да им отвърнат с някое шамарче, като отнемане на лиценз на Лукойл или нещо друго, ама слаба ракия е това.Няма я силата и вещината, но най-вече професионализма, то е ясно.Но най-тъжното е, че я няма подкрепата на хората.
Вярват на тия глупости със СРСта, а то е смешна работа.Кой луд, ще си сложи главата в торбата, да прави тези "незаконни" и "неправомерни" подслушвания, като за 500 лева наемам дедективска агенция инкогнито и тя върши всичко.Ако искам и Папата ще подслушвам.И какъв "Уотъргейт", сравнявате, като сега такава техника се продава на всеки ъгъл.
цитирай
3. bosia - до горния лайнар
06.05.2013 21:37
Ако ме познаваш -напиши си името, говньо!
цитирай
4. skarif - Ами...
07.05.2013 09:42
БНТ може да не е частна, ама отсрами положението по Великден- пусна филм за Христос и приятни концерти с нормална българска музика. Може да са всякакви и те, ама програмата им беше малко по-различна от ежедневната. Не може навръх празника да пускаш "Бързи и яростни"... Бях фен на НОВА, но ме разочароват от доста време. Политическите поръчки са едно на ръка. А защо програмата им не беше празнична (и не само тяхната) си има обяснение- ами, че тия с парите се изнесоха. Телевизия гледа само безпаричният балък- ей такива като нас, дето на 12 км от мястото, на което живеят, не могат да мръднат, щото или нямат пари, или фирмите превозвачи се правят на интересни и спират линии. Наистина Глобално Село. Наистина. Парица е царица...
цитирай
5. apostapostoloff - По прицип:
07.05.2013 10:24
Телевизята е преди всичко ВИЗИЯ, а у нас Кеврокян и Гарелов наложиха като еталон АНТИтелевизията с непрестанното дърдорене на съмнителни типове в студиото. И телевизията стана "празни приказки на празни хорица, пробутвани на празноглавци". А телевизионерите се превърнаха в нещо, което аз определям като кръстоска между курва, лайно и идиот.
цитирай
6. tanika - По принуда - това е разковничето...
08.05.2013 10:50
По принуда - това е разковничето!
Хвърлят ръкавица с пошлостите си и простотиите си и те карат да отвърнеш на удара, а ти го правиш блестящо!
И честит ти милионнят посетител!
цитирай
7. tanika - По принуда - това е разковничето...
08.05.2013 10:51
По принуда - това е разковничето!
Хвърлят ръкавица с пошлостите си и простотиите си и те карат да отвърнеш на удара, а ти го правиш блестящо!
И честит ти милионнят посетител!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11791098
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930