Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2013 16:40 - ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4781 Коментари: 9 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ОСТАВКАТА, ПЛЕВНЕЛИЕВ! ОСТАВКАТА!

 

Пишейки по-долния постинг до президента и Главния прокурор нямаше как да се обърна само към Плевнелиев. Затова го правя сега.

В президентството има съветници. Подбрани и назначени от самия него, както е по закон и той носи пълната отговорност както за собствените, така и за грешките на съветниците.

Например, но национална сигурност съветник му е старата партийна номенклатура ген. Стоимен Стоименов. При назначаването на Драгомир Димитров за шеф на НРС мнението си трябва да каже и той. Изключително любопитен съм какво писмено мнение е направил . Толкова съм любопитен, че настоявам това мнение да бъде пуснато незабавно в сайта на президентството.

Второ действие е незабавното му отстраняване.

Третото действие е оставката на президента!

Незабавно!

В края на краищата има и вицепрезидент, който може да поеме поста.

Нека и тя посърба от лайняната чорба, дето ни я приготвихте всички вие.




Гласувай:
9



1. mitjo - http://www. dnevnik. bg/bulga...
07.03.2013 18:17
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/03/06/2013737_s_tebe_li_sme_dvama_istorii_s_plamen_goranov/

Някой вчера с бензин се запали.
Лумнал факел на скъпа цена.
Без да може това да прежали,
че виновните нямат вина...

Алчни змейове крадоха, мляха,
в изнурената бедна страна.
И накрая фалшиво запяха,
че виновните нямат вина...

Ден годината може да храни.
Далаверите - куп, планина.
А се кръстят, ей Богу, тирани,
че виновните нямат вина...

Като ангели - чисти и святи.
Неспособни на капка злина.
И си вярват, безумно богати,
че виновните нямат вина...

Оня просяк е сигур кръвникът
или куцата стара жена...
С белезници на съд да ги викат,
щом виновните нямат вина...

О, Българийо! Рай за измами,
а за честните - ад и война!
Да надпишем ли твоето знаме,
че виновните нямат вина?

Някой вчера с бензин се запали.
Дай му прошка, родино една!
Че за съвести, мъртво заспали,
той, невинният, беше с вина...

Ясен Ведрин, гр.Добрич

Прочитайки някои от коментарите, най-сетне проумявам защо гробът на Левски е незнаен.
Защо е бил замерян трупът му на бесилото от дечурлигата.
Защо семейството му в Карлово изнемогва в крайна нищета.
Майка му се самоубива. Погребана е от "християнската" църква извън гробищата, и както подобава за бедна жена с два-три пръста почва отгоре.
Брат му който е опълченец умира като просяк в "признателна и свободна" България.
Децата на сестра му, Мария, никой не ги знае. Нищо чудно да се последвали съдбата на другите членове на това семейство.
Вие просто не ги заслужвате. Героите.

Днес Милен Цветков за пореден път изтърси, че :„Тоя народ е много дебелокож!” и не излиза да протестира. Много ми е любопитно дали самият Цветков е част от непротестиращите дебелокожи, които целят внасяне на хаос в протестите и си слгат маски, за да се внедрят в тях, или е от хората, които организират останалите и са на микрофона на протестите. Въпросът ми разбира се е реторичен.
цитирай
2. mitjo - Вицето е доказала се кръвосмуку...
07.03.2013 18:20
Вицето е доказала се кръвосмукучка. Когато като двойка бяха само кандидатура, писах, че тия двамата идват от най-кървавите министерства и само здравеопазването им е конкуренция. Колко хора измират по пътищата и колко хора измират заради "правосъдието"?
цитирай
3. borkolbor - До mitjo - Ясене ...
08.03.2013 13:19
Ясене , написал си разтърсващо стихотворение в памет на Пламен Горанов !!! Младият варненец показа на цяла България , че дори и в мирно време , с цената на най - свидното си - живота , честният човек може да се пребори със злото !!! ................. Нека бъдат лека пръстта и чиста и свята паметта на Пламен Горанов !!! ..........................
цитирай
4. mitjo - Стихотворението не е мое. Сложил ...
08.03.2013 15:25
Стихотворението не е мое. Сложил съм линк, откъде съм го копирал - един от коментарите към статията в лицемерния весник. И на мен много ми хресва.
цитирай
5. penchoan - Нека Плевнелиев се провали докрай в ...
08.03.2013 15:25
Нека Плевнелиев се провали докрай в съставяне на служебното правителство, пък тогава ще му гледаме сеира. След като главата му е празна и слуша мафията, сам ще си подпише оставката.
цитирай
6. apostapostoloff - Той, милият, много се
08.03.2013 15:30
разстроил, като прочел вашия постинг. Така поне ми каза една жена в трамвая...
цитирай
7. borkolbor - До penchoan - По - добре е ....
08.03.2013 18:27
По - добре ще бъде президентът да се вслуша в координирано предложение за съставяне на служебен кабинет от страна на на гражданските комитети на Я. Петров и В. Брезоев . Ако такъв бъде съставен , той в двумесечен срок до парламентарните избори на 12 май , без наличността на работещ парламент , ще промени Избирателния закон най - вече в частта му за ясно регламентирана правова наредба за законен достъп и реално присъствие на най - малко 50%-на гражданска депутатска квота на БГФ в следващото Обикновено Народно събрание . В прерогативите на президента е /по Конституция !/ да узаконява посредством президентски укази един такъв , променен от доминиран от експертни представители на БГФ в експертен Сужебен кабинет , Избирателен закон . Само в такъв порядък от държавнически актове и действия на президента , партийната и олигархичната мафии ще бъдат натикани в ъгъла .Живеем в някаква откровено неприемлива , но конституционно и юридически узаконена "демокрация" , с която всички граждани на България би трябвало да се съобразяваме . Но ако президентът не се съобрази с наистина демократичните предложения за съставяне на експертен Служебен кабинет , доминиран от представители на истинските /по-горе посочени/ представители на БГФ , справедливите протестите на гражданите в цялата страна ще продължат
/надявам се без ексцесии и сблъсъци с полицията / и ще се разширят !!! Това законите и Конституцията в Република България ни го разрешават !!! Ако "борчески и мутренски , фитнес ,спортни и бойни клубове и дебеловрати представители на бандитски групировки" се намесят хулигански и силово , ще им се даде страховит отпор от страна на гражданите , полицията и /дано не се налага / Армията !!! ............
цитирай
8. penchoan - - borkolbor
09.03.2013 10:22
По-добре е за народа, но Плевнелиев няма никакво намерение да се съобразява с гражданските искания. Той е свикнал като комсомолски секретар да получава нареждания и да ги изпълнява. Ако имаше способност да мисли и действа самостоятелно, никога нямаше да стане президент!
цитирай
9. borkolbor - До penchoan
09.03.2013 12:29
Това е така . И вие безусловно сте прав .Но нали все пак на нас , съвсем по човешки , ни се иска президентът ни да бъде проницателен , далновиден и държавнически отговорен . Да бъде президент на всички българи , а не само на тези , които са го предложили и избрали . Така би трябвало да бъде по естествените закони на разума , морала и държавността . Личността му да е въплъщение на най - добрите качества на българския характер . Да внушава респект и уважение сред сънародниците си . Ако Плевнелиев допусне грешки в този съдбоносен за България момент , гилотината на народното негодувание ще го изхвърли от Президентството .
цитирай
10. penchoan - Най-вероятно така ще стане, от в...
09.03.2013 17:03
Най-вероятно така ще стане, от всяко дърво свирка не става!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737774
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031