Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2013 13:30 - КИРКОРИГАРАБЕД СЕ ОБАЖДА ОТ КОНЕВРЪЗА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1455 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 17.02.2013 13:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 КИРКОРИГАРАБЕД СЕ КАРА НА СЯНКАТА СИ

 

Не мога да разбера защо от време навреме ми идва да се занимавам с глупости. Просто ми е непонятно. Но не мога да се спра.

И сега е така.

Обадиха ми се да погледна едно интервю на Кеворкян във в. „Стандарт” Доста мислих дали да го прочета. Но след като днес го прочетох не мога да оставя дрънканиците му без отговор. Поне по две причини.

Първата причина е, че след като се вглежда в сянката си, наречена Карбовски, той го използва, за да си пише морални вежди. Нещо като „Турско робство” и „Турско присъствие”.

Втората причина е репликата му, „Да знаете едно от мен: видиш ли някой през 2013 година да  говори за ДС, значи е човек, който се измъчва от постиженията на по-рано  успелите и търси начини да заличи преднината им. Не си мислете за Карбовски – но и той трябва да пали всеки ден по две свещи едновременно, че днес няма истинска ДС, иначе щеше да бере доста ядове“

Глупостта е ясно защо няма граници. Тя е като газ, който заема всяко незаето пространство. Но наглостта не знам защо няма граници. Тя расте нагоре и отдавна е минала височината на Джгомолунгма. Дори имам чувството, че този метеорит, който падна до Челябинск се е откъртил от върха на наглостта на Кеворкян.

Не съм почитател на Карбовски. Няма как да бъда. Но да го използвам, за да покажа колко съм по-интелигентен, начетен, преуспял и по-морален е много под достойнството ми. Да се заяждаш с едно нещастно момче, което няма достатъчно самокритичност, себеуважение и капацитет, за да изтъкнеш какъв връх си в сравнение с него е най-малкото противно. А той го върши с нескрито опиянение. Но аз не смятам, че това е национална арменска черта. Иначе и Бойко Борисов щеше да е арменец, а той определено не е.

Втората причина е доста по-интересна. 

Това е мой постинг от 2006 г. Заглавието му е „ Отворете архива на ДС”.

 

 

По добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупак, отколкото да я отворите и да разсеете всякакви съмнения!

 

Марк

 

 

Тези думи на Марк Твен чудесно пасват на тези, които сътвориха театрото с досиетата.

Спектакълът с досиетата се провали. Той бе изигран по лош сценарий със слаби актьори и посредствена режисура. Нещо повече, той промени изцяло общественото мнение и активизира неправителствените организации. Нито Европа е удовлетворена от този фарс, нито обществото се омерзи дотолкова, че да не иска разсекретяването на архива на ДС. Обратният ефект е факт. На всичко отгоре се създаде модел за изваждането им в публичното пространство. Това за сетен път показва, че в абсурдни ситуации глупакът става изключително полезен. Оттук нататък остава само едно. Неправителствените организации и обществото като цяло да не намаляват натиска си.

На всичко отгоре ЕС и ЕП притискат правителството и парламента да дадат ясен отговор дали ще разсекретят архива.

 Натискът не е случаен. Пряката връзка между ОР, сътрудниците,политиката и организираната престъпност се вижда и с просто око. Опитите на динозаврите от ДС като Цвятко Цветков да намерят под вола теле са очевидни, но вече безплодни. Да се прехвърли топката към приватизацията, кредитите и отклоняване на бюджетни средства вече не може да стане, защото хората,които се възползуваха от това е ясно,че са същите щатни, нещатни и ОР-ета. Европа иска смачкването на организираната престъпност да стане с нашите ръце, защото знае как да си прави сметката. Известно им е колко средства от бюджетите им отиват за борба със собствените им бандити, за да допуснат нашите мафиоти да останат непокътнати. В шахмата тази позиция, в която се намират българските политици и институции се нарича цугцванг. Каквото и да предприемеш загубата е неизбежна.

След този гаф на Румен Петков не му остават много ходове. Всъщност, те са два. Да си подаде оставката или да продължава да вади досиета на политици, магистрати, журналисти и обществени дейци. При това не става дума само за архива на V1-то управление на ДС, а на всички управления, отдели, институти, фирми и обединения и

отделни лица, притежаващи части от този архив. Президентът също трябва да отвори архивите на ПГУ и УБО. Дори и с персоналния риск да не може да се кандидатира на идващите президентски избори. И неговите възможности не са по-големи от тези на Петков. Дори може да се научи да пикае от високо в шадравана, за да се радва на спечелени избори като министъра.

Интерес предизвиква и фактът, че Румен Петков като втори човек в партията не стана първи заместник премиер, както е практиката, а скромно влезе в МВР като най-обикновен министър. Учудващо е, че медиите не искат да си зададат този прост въпрос.Бих приел това решение на Петков, ако той имаше някакъв професионален опит или имаше разработена програма за реформа на МВР. Той, обаче няма нито едното, нито другото.

Това, което имаше, бяха няколко преписки и дела, в които фигурираше неговото име. Например в делото “Акрам” фигурираше и неговото име, а в съда вече не фигурира.

Което означава, че вече си е свършил работата и е време да си ходи.

Що се отнася до извадените на открито 11 имена,то вълненията бяха големи, но непълни. Много е важно кой събира, редактира и поднася новините и публицистиката. Някой може да учи на морал и да го запознава с новите вести само когато е независим и достатъчно морален като личност. Георги Коритаров се опита да се оправдае, предполагайки, че ще бъде възприет като жертва. Той може да се възприема като жертва по отношение на себе си, но как се възприема по отношение на хората, чиито съдби е осакатил? Катарзисът е тогава, когато стане преди изваждането на досието.

Самонадеяността му изигра лоша шега. Ако се чувствува толкова пострадал защо не започна да събира документи и факти за лошото ДС? Защо не разби тази машина на злото? Защо не показа на светло тези, които го доведоха дотук? Нека другите сътрудници не си правят илюзии, че ще им се размине. Машината са страх, наречена ДС не се колебае да извади личните досиета на агентурата си въпреки обещанията.Затова по-добре е да изпреварят събитията и да се разкаят. Тогава и обществото ще помогне на такива хора, на семействата им и на близките да понесат по-меко удара. Надеждата, че ще бъдат подминати със сигурност ще ги постави в ситуацията на Коритаров.

Нека погледнем кой ни информира и ни учи на морал.

От 11 имена бяха извадени 5 имена и две досиета. Третото излезе във вестник “Уикенд”

-това, на Кеворкян. Дали това е направило впечатление на министър Петков, който каза, че в папката на агент “Димитър” няма нищо? И дали ще разследва как така доносите на агента са изчезнали? Ако са унищожени кой се е подписал под това? Какво наказание ще получи неизпълнилият заповедта? А този, който пази микрофилма? Изобщо, личи си, че  цари хаос в архивния отдел на МВР. Което означава, че така хваленият от президента и други “видни” политици испански и гръцки модел са неприложими при нас. А моделът на Полша Чехия, Унгария, Румъния и др. работи. И още означава,че агонията сред политици, магистрати, журналисти , дипломати и прочие ще продължи още дълго.

Понеже споменах името на Кеворкян, бих искал да добавя още малко факти за да бъде характеристиката по-пълна. През седемдесетте години в град Сливен бе извършено едно убийство, което трябваше да мине за самоубийство. Убит бе директора на градския музей. Прегрешението му бе, че си вършеше работата. Преглеждайки архивите се натъква на довоенната сливенска преса, където прочита, че бащата на Кеворкян- Таквор, в началото на войната между Съветския съюз и Германия събира дружина да отидат да се бият на Източния фронт на страната на Германия. Градоначалникът/шеф на полицията, а не кмет/ го привиква и както се казва на жаргона на ДС го профилактира. Но вестниците бурно отразяват този факт. Директорът отива в ГК на БКП и показва материалите. В резултат на това след няколко дни е намерен хвърлен от висок блок на земята. Започва следствие. В един момент следователят стига до поръчково убийство, извършено от арменската терористична организация “Асала”. Обажда се в София и от там тутакси прекратяват следствието. Всичко това ми го разказа покойният Георги Джагаров. Когато го попитах какво са предприели, той отговори:”Голяма беля си взехме с това момченце! Но тогава държавните интереси диктуваха друго!”. Най-странното е, че срещу баща и син Кеворкян няма предприети никакви действия. Дюкянът на Таквор си остава негов и той спокойно си доживява старините. За много по-дребни прегрешения веднага след 9 септември 1944 г. бяха избити хиляди българи като “фашисти”, а имотите им бяха национализирани. Семейство Кеворкян заради връзката си с “Асала” не бе докоснат. А с “Асала” работеха няколко отдела от ДС, създавайки и поддържайки каналите за контрабанда на оръжие и наркотици. Оттам,вероятно, датира и връзката на Кеворк с един от босовете на Иранската мафия Ескандър Малеки, с когото Кеворкян имаше обща фирма. Друга негова фирма беше с директора от българската страна на тогавашната българо-германска фирма “Аско-Деница”. Двамата с Кеворкян бяха наели дипломатически магазин и внасяха черна и бяла техника, уиски, цигари и др. Вносът за магазина беше безмитен и стоките се продаваха на определени от държавата цени. В “Аско-Деница, обаче всичко се продаваше на свободни цени. На Илиенци-също. Така Кеворк и Сергей си построиха свой, собствен капитализъм. Един техен предшественик от Чикаго за подобни деяния умря в затвора от сифилис. Явно не е попаднал на добро място в подходящо време като нашите “герои”.

Друга опера е “бившият “ разведчик Иван Гарелов. Той определено играе в комична опера. Дълго време се изживяваше като човек, който владее съзнанието на българите и симпатиите на политиците. Той също ни учеше на морал, но в крайна сметка стигна до истинското си ниво, да тупа по трътките цицодупестите кючекчийки от попфолка. Там той е в стихията си.

По същата причина, любов към трътките, Гарелов е уволнен от ДС, макар че и след това поема задачи от този род. По времето, когато кара школата на КГБ “случайно” се разболява. Заболяването не е тежко и лечението е рутинно. Няколко инжекции антибиотик. В такива случаи подготовката на разузнавачите се вижда най-добре. Конкретно в Русия нещата се оправят лесно. Влиза се в първият магазин и се купува бутилка водка. С нея се отива при първия лекар и му се връчва тържествено водката. Докторът му забива няколко спринцовки в задника и гонореята/трипер/ е победена. Победена като капиталист от комунист. И най-важното, че нито капиталистите, нито комунистите разбират за смъдящите проблеми на разведчика. Нашият “херой”, обаче не прави това. Той знае само едно, че КГБ има всевиждащо око и всечуващо ухо. Затова отива в болничния кабинет на школата и по този начин придобива първите си записи в трудовото си досие. В него пише, че е негоден за разузнавач, тъй като е слаб по тънката част. Е, било каквото било. Обаче-не! След уволнението си заминава в Гърция като журналист. Всичко е слънчево и прекрасно. История, сиртаки, бузуки и узо. Обаче като сръбне едно узо човек получава мераци...Докато един ден си загубва паспорта. Нормалният журналист отива при консула в посолството и получава пасаван, с който може да се върне в страната си. Нашият човек, този български Джеймс Бонд, този Авакум Захов на народната република, обаче, отива при резидента. Уплашен и разстроен като школар, хванал трипер. Започва подготовка за извеждането му по канал.Стоп! За втори път в този текст се говори за ДС и канал! Да не би те да са ги създали? И какво правят тези канали сега? ...Но да се върнем на разказа. В един момент от разговора Гарелов признамв, че освен разказаното къде е бил през последните часове, е бил с една гъркиня на хълма между Атина и Пирея. Отиват там и намират паспорта. Повече не е необходимо да се говори. Остава само да си задам въпросите към Румен Петков: ” Господин министре, за какво всъщност се извинихте на Иван Гарелов? И колко имена още смятате да извадите и след това да им се “извините” като им изперете биографиите? Не извадихте ли името на Красимир Каракачанов като прелюдия за изваждането на досието и героизирането на агент “Гоце”?”

Друг е въпросът за късното признание и автогероизиране от страна на Каракачанов. Той изглежда ни смята за идиоти, които не виждат шизофреничното му отношение към ДС. Кога да му вярваме? Когато плюеше ДС или когато “се гордееше”, че е работил за ДС? Красимире, това, че си писал “анализи”, под които искаш и сега да се подпишеш по принцип не е лошо. Но с какво име си подписал първият път? Необходимо ли е да подписваш “анализите” с чуждо име?Защо не ги подписа със собственото си име и да ги дадеш в редакцията на някой вестник или списание? Ако са достатъчно интересни ДС сама щеше да стигне до тях и да ги предаде на партията-ръководител, за да ги има предвид. Ако един патриотизъм може да се прояви само чрез сътрудничеството на Шесто управление на ДС горко на нацията и държавата. Ако си искал да критикуваш позицията или липсата на позиция на БКП и държавните институции не е ли по-правилно да го направиш открито? Хем обществото ще разбере, че БКП и държавата имат погрешна или нямат никаква позиция по македонския въпрос. Както това направи далеч преди теб проф. Петер Юхас, например. Или може би следващите ти аргументи ще бъдат, че си искал да промениш ДС отвътре? Когато някой иска да критикува някого и да изтъкне правилността на своите тези не отива тайно при него и не започва тайна кореспонденция с него. Прави точно обратното. Предизвиква го на открит дуел на тези и доказателства. Ако искаш, например, да са бориш с мен ще дойдеш ли при ОР, за да започнеш тайна кореспонденция чрез посредничеството на НСС?Обществото не е родено от ланшния сняг, а аз още по-малко.И защо се случи така, че стана водач на ВМРО? Защо не продължи да си пишеш анализите в домашния кабинет и да потърсиш преподавателска кариера, за да подготвиш “правилни хора “ по македонския въпрос?Има още хиляди въпроси, но някак си загубих интерес да ги задавам.

Мандатоносителят Доган ту го показват, ту го прибират. Нещо като вариант на играта “Тука има-тука нема”. “Сега го има-сега го нема”. Не оставят човека да се ожени спокойно. Ще вземе да се невротизира.

Емо Куклата/Кошлуков/ посрещна промените с дисидентски плам. Но той има да отговаря също на много въпроси. Един от тях е: Каква му е присъдата и кое е политическото в нея? Всъщност, членовете от НК, по които е осъден са свързани с военния закон и точният текст е: Самонараняване с цел отклонение от военна служба! Е, кажете ми откога дезертьорството е политическо престъпление? Ако за четене на Солженицин и Желев даваха шестгодишна присъда, то колко трябваше да дадат на Желев за написването на книгата? Има и друг въпрос: Защо заради него се скараха Трето и Шесто управление на ДС, та се наложи да ходят при Григор Шопов? В случая победи генерал Капитанов от Трето и го вкара в затвора, но Шесто всячески помагаше, за да се издигне хлапака до висшата длъжност библиотекар на старозагорския затвор. С всичките бонуси и сладости. За какво си говореха с началника на ВКР на Трета армия полковник Рахни Торозов в стаята на военния прокурор в Сливен? Какво подписа след това? Защо в делото му имаше писма, написани собственоръчно от Куклата до негови колеги от полка, в които предлагаше да се борят за мир чрез любов? Колко години щяха да дадат на всеки обикновен човек, ако го хванат с незаконен пистолет пиян и надрусан да гони по чехли бездомните кучета през нощта? Има ли досега политически затворник, който не клекне на ДС да е освободен предсрочно? И след като е освободен предсрочно да не отиде незабавно да дослужи оставащата една година казарма? И вместо това в разрез със закона лично министър Джуров го освобождава за една година, след което следват промените и навлизането му в политиката и големите пари. Да видим Румен Петков какво ще извади за него. Изключително съм любопитен.

Какви секретности има около Филчев, например, че го насилваха цели седем години да се бори с престъпноста, шизофренията си и да крие собствените си престъпления и тези на брат си? Дотам го докараха, че преби жена си в осмия месец на бременност. И за почивка го изпращат в далечен Казахстан. И как оттам ще спасява брат си? И кого ще бие? На този въпрос трябва да отговори този, който подписа указа за назначаване. И по този начин заплю нацията, като показа, че интересите на обществото не го интересуват и може да изпрати когото си иска. Или какво секретно има в Герджиков,че да крие престъпното си участие в Агробизнес банк и Агропромстрой-Монтона? Ето, вижда се, че човекът има слабост към земеделието, но службите го направиха Председател на Народното сълрание, а не министър на земеделието. И оставиха Мехмед Дикме и Нихат Кабил да учат в движение агрономията, ветеринарната медицина, дърварството и още куп странни за тях предмети. Или да мъчат Георги Петканов като министър на МВР и после на правосъдието. Направо си е мъка! Защото в теста за достъп до класифицирана информация има един такъв въпрос: “ Колко пъти сте се напивали през последните десет години?” А ако в МВР и правосъдието няма секрети, къде има тогава? И как да отговори министърът, като не помни? Мъка! Но аз споменавам тримата в комплект, защото те са тримата основни доносници на ДС по делото на техния колега Янко Янков и човекът лежа по затворите заради тяхната низост. Къде е сега Янко, а къде са те. Той за трети път е уволнен и едва свързва двата края, въпреки че ги превъзхожда и в морално и в професионално отношение. Горките доносници, жертви на ДС. Лошите оперативни работници съсипаха добрите хорица. За Янко нито дума.

Отегчи ме тази работа.А остават още хиляди имена на ОР, явочници, доверени лица и агенти. Налага се да пропусна такива ярки фигури като Георги Марков, Евгени Бакърджиев, Владимир Каролев, Тошо Тошев, Ангелина Петрова, целият личен състав на ДС, ВКР, РУМНО при МНО, четворният агент на РУМНО, ГРУ, ЦРУ и ИС Бойко Ноев, бившият министър на МО Валентин Александров и прочее и прочее.

Едно малко лирично отклонение.

На брифинг в МО-2 Бойко Ноев, шефът на кабинета му и негов бивш ОР генерал Чавдар Червенков и шефа на ВКР генерал Орлин Иванов горепосочените залъгваха журналистите с цифри и пожелания. Когато влязох, хитрецът Червенков избяга, а по-нехитрите останаха. Зададох последен въпрос и той беше към генерал Иванов: “Господин Иванов, през последните години не сте заловили нито един шпионин. Те ли се крият яко или вие не можете да ги хващате?” Той започна да си дудне рефренчето, че ще ги хванат. “Тогава му посочих Бойко Ноев и отвърнах:” Ами какво чакате тогава. Хването Бойко Ноев и го арестувайте!” Не знам защо, но не го направи. Също не знам защо медиите,които бяха натъпкали залата също нищо не казаха.

Хората на Румен Петков също трябва да ловят шпиони. За тази цел реактивираха хиляди агенти от ДС. Заедно с техните ОР. Странно защо, обаче след като не са заловили нито един шпионин ги държат още на работа. Да не би по този начин да ги държат в класифицираната информация? Такава ще да е работата. Защото в библията е казано, че едно дърво дето не дава плод отсича се и изгаря се. Другият вариант е, че същите хора правят същото нещо, което са правили. И това също е вярно. Малък нюанс е, че едно време са работили за една партия и за себе си, а сега работят за себе си и за много партии. Тази приказка е за НСС. Ами НСБОП? Старите ОР на ДС и техните агенти масово влязоха в структурата. И пребориха ли се с престъпността? Напротив! Е, питам тогава: “Защо още ги държите? Сменете ги с работещи! Иначе няма да преборите организираните и дори дезорганизираните бандити! Няма да ми върнете откраднатият 14 годишен “Пасат”, който крадците с помощта на пловдивската митница и Четвърто РПУ откраднаха. И не само моята, ами и на хиляди други. Уверявам ви, че с помощта на Георги Коритаров, Кеворк Кеворкян, Иван Гарелов, Цвятко Цветков, Митьо Гестапото и Румен Петков няма да я намерите! Дознателчето, което трябваше да установи кражбата и да търси колата ме весело си свирукаше докато ме разпитваше, радостен от факта, че най-после са ми откраднали моторното превозно средство и ми тикаше в ръцете бланки отпреди 20 години, където аз бях квалифициран като “лице”. Там действувай, Петков, а не се прави на издател на трилъри! Вземи застрахователите и ги направи дознатели, ОР-та и агенти. Защото те намират колите, а МВР-не. Едно е да пикаеш отвисоко в шадраван, а съвсем друго да ловиш апашите.

Но нека поспра да се занимавам с ДС, Петков и политиците. В крайна сметка не от тях зависи отварянето на досиетата. Истината е, че това зависи от всички нас и външния натиск. Външният натиск съществува, следователно трябва да се самоорганизираме и да заставим целият архив да бъде изваден на светло. Само така можем да прекъснем криминалния преход .Тези, които твърдят обратното, директно обявяват на Европа и света следното:”Германците,поляците, чехите,унгарците,словаците,прибалтийците и румънците са глупави и безотговорни, защото разсекретиха архивите на тайните си служби! Ние сме умни прозорливи и отговорни!” Не знам кой би повярвал на тези простотии, защото и с просто око се вижда,че националната сигурност в тези държави не само не пострада, но и се укрепи. Митьо Гестапото, Цвятко Цветков/това нежно цвете цъфнало на върха на милиционерската палка/ и Кирчо Киров могат да хвърлят прах в очите на българина колкото си искат, но е ясно къде се живее по-добре и къде има ред и справедливост.  Да, казват някои от тези синковци, обаче вече е късно. Може би тези тарикати искат страната да се феодализира окончателно, та българинът да не може да иска тия пусти досиета.  Защото българинът бе ограбен няколко пъти и ще бъде тръскан като брашнен чувал, докато се сети да хване тоягата или да емигрира в други географски ширини и дължини. Ето и основните разграбвания през последните 20 години:

  1. Външният дълг-с участието на ДС
  2. Пирамидите-с участието на ДС
  3. Банковите фалити-с участието на ДС
  4. Приватизацията-с участието на ДС
  5. Земеразделянето-с участието на ДС

Като сложим зверската експлоатация и ниските пенсии ситуацията никак не е европейска. Ако оставим тази банда да продължава травестизма си, шансовете за повишаването на жизнения стандарт клони към нула. Едни и същи ченгета обикалят по високите етажи на политиката, съдебната система, журналистиката и в духовната област. Само от време навреме прекрояват политическото пространство и другите видове власт, за да не дадат възможност на здравия разум да надделее. И все пак, смятам, че най- важното нещо е да се оправи съдебната власт. Това трябва да стане по две линии. Едната е действителна реформа на съдебната власт и втората е да се изгони ДС от нея. В първия случай трябва да се промени закона за съдебната власт така, че ВСС да бъде постоянно заседаващ орган, за да има време да обнови личния състав така, че от него да отпаднат зависимите и некомпетентните юристи. В момента ВСС заседава веднъж седмично около 4 часа и на всички е ясно,че това е съвсем недостатъчно. В него не трябва да участвуват действащи магистрати, защото те имат интерес да взимат такива решения, които са само в тяхна полза. Не може съдия или прокурор член на ВСС да поиска собственото си отстраняване, поради корупция, некомпетентност или системни нарушения на закона. Там хващат само дребните риби и то толкова рядко, че практически в тази посока движение няма. Ще дам пример с бившия главен прокурор Филчев. Цял свят разбра, че той е корумпиран луд престъпник, агент на ДС. ВСС се напъна да си очисти сурата като прие решение да го освободи, но последиците бяха никакви. Агентът “Самуилов” си изкара мандата. Държавата се тресе от престъпност, корупция и некомпетентност, ВСС си пие общо веднъж седмично кафенцето. По този начин реформа не се прави. А съдебната власт е от особена важност при прехода, защото гарантира на обществото справедливост и сигурност. И ако успеем да оздравим медиите като извадим зависимостта на журналисти от ДС и други престъпни структури, то това ще оздрави манталитета на българското общество и ще гарантира промяна на политическите партии от стопански дружества в действителни партии и оттам на държавните институции.

„Добра далавера, хубави жени и заспала съвест-това е идеалният живот за българският политик!”                                                                                                 

                                                                           Перифраза на Марк Твен

31 май 2006 г

София                                                                                                 Н. Колев-Босия

 

Нарочно не пуснах частта само за Киркоригарабед, както наричам Кеворкян, защото той говори за ДС и 2013 г.  Нека се види кои са във властта и кои , по думите му са „успели” българи. Ако той се смята за успял, то вината не е негова, а тъкмо на принадлежността му към ДС. Да, не всички от ДС, включително и щатни служители не са „успели” българи. Познавам доста такива хора. Но те нямат нито продажността, наглостта му и не са интриганти като него. А пари и възможности получиха именно такива като него.

Много избирателно Киркоригарабед си спомня за интервютата с Карерас и акад. Амосов. Но защо не си спомни за надупеното си интервю с Филчев, когато беше главен прокурор или с Бойко Борисов? Каква заслуга има Киркоригарабед за думите на Амосов?

Никаква!

Просто той случайно беше там, когато изрече думите си, че най-неприятният и неприемлив лозунг за него е „Пролетарии от всички страни-съединявайте се!”

Всеки човек лесно може да бъде определен чрез приятелите си. Приятелите на Киркоригарабед са далавераджиите и силните на деня. Което е едно и също. Или Ескандер Малеки-бивш ковчежник на император Мохамед Реза Пахлави, а след това главатар на иранската мафия.

Това е.

А ако някой види Киркоригарабед на протестите против монополите на улицата нека го заснеме, за да му се извиня, че поне нещо малко човешко е останало в него.

Но надали!

 




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11795571
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930