Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2013 10:50 - УЧРЕДИХ НАГРАДА ЗА ПОЛИТИЧЕСКО ОСИРАНЕ НА ДЕНЯ "ЗЛАТЕН ПОР"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4934 Коментари: 6 Гласове:
11

Последна промяна: 23.01.2013 10:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СЪЗДАДЕ СЕ СДРУЖЕНИЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ОТРЕПКИ

 

От днес създавам всекидневна награда за политическа простотия на деня. Тя ще се нарича „Златен пор” и ще се дава на този политик, който изсере най голямо и вонящо политическо лайно. Наградата ще се определя от читателите ми с един ден закъснение и ще се отбелязва в блога ми. Ясно е, че борбата за наградата е твърде изострена и кандидатите са много. Затова разчитам на вас да номинирате кандидатите с със съответната аргументация, тъй като изборът ще бъде за конкретно действие, бездействие и изцепка. Ако решите, може да даваме месечна и годишна награди за месечно осиране и годишна награда за цялостно „творчество”. Тази награда я учредявам от днес и вече имаме първия носител. Президентът на най-нежелателното място за живеене, наречено България, влезе в класацията на първо място за „Златния пор”.  Повод е неговото вчерашно действие за учредяване на „Съвет на президентите”. Събраха се четирима президенти-доказани политически отрепки и се самоизбраха за бащици на нацията. По-гнусно нещо отдавна не беше се случвало. Самият живот доказа, че от четиримата нищо добро не се е случило за обществото и държавата, но те имат наглостта да се самоидентифицират като политически и държавнически „елит”.

Трябва да се отбележи, че от четиримата поне трима имат криминални прояви и досиета като агенти на наши и чужди разузнавания. Остава само да приемат за почетни членове на бандата им посмъртно Тато и Пешо Дамаджаната. Те също бяха президенти.

Това гоцеделчевско плевелче да не ни мисли за малоумници? Да не си мисли, че ние живеем в Столипиново или Филиповци? Защото новото сдружение на политическите отрепки по начин на създаване и действие е едно фактическо мешере.

Аз мислих досега, че само Гоце има генетична връзка със съответния етнос, но се оказа че греша.

Но „Златният пор” не греши!

Честито, Плевнелиев!




Гласувай:
12



1. borsi - Мирослав Найденов с всичките му ...
23.01.2013 13:15
Мирослав Найденов с всичките му агенции пълни с калинки, е моят фаворит :))
цитирай
2. chavdar01 - ЧАКАЙТЕ БЕ ХОРА-А-А-А!
23.01.2013 13:30
КЪДЕ ЗАБРАВИХТЕ БОЙКО-ВИНЕТУТО И СИМО-ЗЛАТНАТА ПАРИЦА!
цитирай
3. ka4ak - Kольо,идеята ти е трепач,но се дъниш с първата номинация!:(
23.01.2013 14:06
Това,че Росен прави нови неща,е похвално!:)))
Акъла ни е бил толкова,но това са избрани МАЖОРИТАРНО,за съжаление,ОТ НАС!:(((
СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПРОУМЕЕШ,ЧЕ ТОВА Е НАЧИНА,ДА НЯМА ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА и поне това което се казва"Национална програма за развитие на Република България: България 2020",може да се осъшестви,само по тоя начин!!!:)))
Помисли малко,преди да се изцепиш,/Гоце не мога да го дишам,Петьо,осра работата със своето его,а Желю,направо,бе недоразумение/,но това ни е в историята и трябва,да го преглътнем и помирим,за да ни ИМА!!!:)))
цитирай
4. borkolbor - Да бяха ......
23.01.2013 20:38
Да бяха коронясали пра пра дядовците ни в не толкова далечната 1878 година Иван Вазов за цар на българите !!!.Сега щяхме да живеем другояче в наша си , българска , просветна Монархия !!!.Щяхме да си имаме през Ниш цялата Воеводина /Банат , Срем и Бачка / , половината Косово , Епир /Драч и Берат/, Вардарска , Пела и Егейска Македонии , цялата Одринска Тракия и Родопите до последния рид , земите на североизток до Онгъла и устието на река Дунав .Само е трябвало живите опълченци и доброволци - герои в руските войски след края на руско - турската война да не се разоръжават . Да привика всеки един от тях , от родното си място , по 30 млади здравеняци . След това въоръжени , озверели ,обхванати само от една единствена идея , да се разшетат по българската земя -от Адриатика покрай Солун до Константинопол , покрай Черно Море и Дунава до маджарската граница и надолу !!!! По пътя си навсякъде да установят доброволно или насила старата българска държавност , да изгонят " со кротце и со благо " тюркоезичното мирно население извън пределите на Отечеството ни и да изтръгнат всичкото злато на калугери , богаташи , търговци и чорбаджии .След това златото , заедно с това на Вълчан воевода и други хайдути , да бъде поставено в олтара на младата просветна Монархия , наречена не "княжество" , а Царство България ! Щеше ли "юдейомасонската дипломация " на "великите сили " , " техните кралски и императорски височества " и армиите им да отреагират ?! Едва ли .С или след първите победи, народът ни щеше да се вдъхнови и вдигне като един , щеше мъжествено да отвоюва обединението на земите и нациятя ни !Това , което пушкалата , сабите , топорите и сопите щяха да свършат , щеше да бъде довършено от "благородния" метал .Възхитена , царска Русия щеше заканително да изръмжи на алчната и егоистична Европа .А тя от своя страна щеше да се кротне и ослуша гузно . Младият и умен родолюбец Иван Вазов - цар на българите ! Звучи справедливо и гордо ! Нямаше да го има , може би, огромното му творчество....
цитирай
5. borkolbor - Но щяхме ...
24.01.2013 00:32
Но щяхме да имаме държавност ! И то каква !? Живите герои от тази велика война щяха да изведат и най-будните мъже от селските доби и занятчийските градове и заедно да поставят здрави основи на новата стара българска Монархия .Нямаше , тогава , страхливи и алчни чуждопоклонници /като днешните/ да търчат по Европата и да ни дирят иноземни управници . Нямаше новоизлюпени софийски парвенюта и провинциални кожодери да изучват на юриспруденц , финанси , икономика , филологии , езици децата си в западно странство ....Щеше да има един патриотичен потомствен елит , който щеше да сведе грешките в управлението на Царството до разумен минимум и нямаше да прави компромиси , в ущърб на национални интереси и светини . Къде е мощната езическа България от първото ни Царство /до към 850 г /, къде е по- следващата , една огромна и Велика, от времето на Иван Асен ІІ ?!Защо Борис І Българоубиец изби военния си хански елит/в 864 г / и предреши съдбата ни злокобно след столетие и половина ?! Приел книжовници и създал преписвачески школи на унифицирана глаголица не толкова за административностопански нужди , а за превод на библейски текстове , пения и венцеславия на чужд , не на наш идол .За прослава на него и престъпната му свита .С цената на най -чистата тракийска ,славянска и българска кръв !!! Зад гърба му са били не толкова далечните му братовчеди от Волжка България .Те заедно , ако имаше дарбата и прозрението да съюзи , организира и мотивира , и десетте му каганата , щяха да смачкат византийските ортодокси и римокатолиците . Ние си имаме Залмоксис , Кибела ... , Один и Вотан / в жилите ни текат и капки кръв от гети , германи и викинги , прогонени в Мизия , вследствие на кланови междуособици / , Дажбог , Лада , Перун... и Тангра ... Всички те са събирателни , идеализирани образи на мъже и жени , живели в прастари времена и управлявали мъдро племената си в мир и бран . Не са пирували на Олимп или по римските хълмове , а са учели поданиците си на добродетели,храброст и съзидание !
цитирай
6. borkolbor - Виижте ....
24.01.2013 05:26
Ведите,Талмудът, Библията , Коранът и съпътствуващите ги тайни и масонски учения са братчета и сестричета .Те си имат общ първоизточник , целта на който е във времето да се утвърждава и никога да не се отнема властта на покварени върхушки над множествата народи и етноси . Вижте българските легенди , митове , сказания , исторически разкази ,поговорки , скоропоговорки , прикозки , автентичен хумор , чуйте звучните ни , съдържателни народни песни и ще усетите гордия творчески дух на предците ни !....Когато на племенния ни вожд ръката от старост омеквала и затрепервала ,той предавал меча или жезъла си на следващия млад и силен , призван но , забележете , научен , възпитан и обучен свой избраник и заместник .Не е било задължително да бъде от неговото потекло . Важно е било да има безспорни качества и уважението на съплеменниците си . А той , беловласия ,заедно със свитата си - старите войскари и работари , ставал старейшина , те - стареи .Така , тихо , опитът и мъдростта управлявали здраво първичната сила и младостта . Поколение след поколение .Това е първообраза на просветния монархически модел на управление , идващ от езическия свят . В по-ново време просветните Монархии , наред с обективните и субективните си слабости , са раждали гении в науката ,културата и стопанския живот .Дивият , безнравствен капитализъм , масонските френски , руски и германски "революции "от края на 18 , 19 и 20 век , недомасленият еврейскогермански , псевдонаучен комунизъм ,кървавите съветски комунизъм и германски националшовинизъм доведоха народите до жестоки войни с много жертви,разрушения и страдания !Нашите политици и власти са уродлива функция на цялата тази черна хронология.Ако тресне силно земетресение и гръмне някой от реакторите на двете централи по Дунава , ще се изпържим в радиация !Освен това никой на никого нищо даром не дава ! Не защитавам политическа позиция на Костов , Борисов и компания !Дедите ни са се топлили и осветлявали с дърва,въглища,земно масло и борини !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733800
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031