Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2013 21:02 - БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД ПОЛИТИЧЕСКИ КОЛАПС
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5920 Коментари: 12 Гласове:
10

Последна промяна: 08.01.2013 09:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЩЕ ПОТВЪРДИ ЛИ БЪЛГАРИЯ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА САЩ, ЧЕ ХИЗБУЛЛА Е ТЕРОРИСТЕЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ.?

 

Категорично да!

Поплювкото-главен секретар на МВР е на инструктаж в Израел. Посланик Рийс прави силно критични изявления в медиите. БСП е  нервна. Има неченки на паника.

Премиерът, вицепремиерът и съдебната ни система са прекалено „известни” на американците в областта на престъпното им минало и по този начин са безкрайно уязвими!

Особено премиерът!
Единствен изход е Борисов да подаде оставка, но той няма да го направи, защото умира от страх.

Готов съм да се обзаложа с всеки!

Тежко ни!

Но!

Ние сме си виновни!




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Трябва да се сложи край на такова
08.01.2013 05:44
колективистично говорене. То е рудимент от други времена. Няма вече "ние". Има САМО "аз". Аз например за нищо не съм виновен. Пък и няма такова юридическо понятие "колективна вина".

Никака паника няма, никакъв колапс няма да има. През лятото ще има избори и това е ВСИЧКО!
цитирай
2. chipollino - Не си виновен?
08.01.2013 11:53
apostapostoloff написа:
колективистично говорене. То е рудимент от други времена. Няма вече "ние". Има САМО "аз". Аз например за нищо не съм виновен. Пък и няма такова юридическо понятие "колективна вина".

Никака паника няма, никакъв колапс няма да има. През лятото ще има избори и това е ВСИЧКО!


Ти на колко години си, че не си виновен? Ако си на повече от 38-40г. можеби си виновен - 99% от тези хора през 90-те години гледаха как се съсипва държавата и не направиха нищо. Още след първото правителство трябваше да ги махнете тия и да се преразгледа всичко отначало. Сега, съвкумом с вас и ние младите трябва да се чудим какво да направим, а потънал кораб трудно ще изплува отново, особено на фона на тия глобални проблеми!
цитирай
3. voxpop - За много години!
08.01.2013 12:11
Вижте, тук ще се съглася с Апостолов! Виновни са хората, които са поели политическата отговорност и умишлено са ни вкарали в този батак! Те са престъпници и като такива трябва да бъдат съдени! Аз не съм гласувал за тях, но и хората, които са им повярвали наивно, също не би трябвало да бъдат обвинявани.
Вижда се какво е общото положение - глад, репресии, унижения, информационно затъмнение и официална дезинформация за народа, невиждана престъпност и злоупотреби в най-високите етажи на властта и страх какъвто не е имало и в най-мракобесните времена на тоталитарния режим. Обществото се разпада, съзнанието и мисленето на хората се профанизира. Вчера четох поста Ви за Подкрепа и първото, което ми мина през ума, беше: колко от хората, които четат тук, ще разберат за какво иде реч? Дай Боже да са повече, но в общи линии за 2-3 поколения от последните 24 години това е някаква ненужна информация.
Кой буден млад човек при възможността да пътува, учи, работи и да се развива навън, би си заложил главата за кауза пер дута, дори тази кауза да е "на ползу роду"? Поправете ме, ако мислите, че греша, но виждам какви са реалностите. У нас се дава възможност на зависими послушници, а не на мислещи и талантливи млади хора. Снощи се върнах от чужбина, бяхме при децата за Коледа и Нова година и спокойно мога да кажа, че докато хората в нормалните държави си живеят живота, ние тук се се борим с него като прасе с Тиква - в буквалния и преносния смисъл!
цитирай
4. voxpop - Чиполино,
08.01.2013 12:40
не всички хора искаха да се занимават с политика в началото на 90-те. Имаше и такива като нас, които искаха да работят честно и да печелят от труда си. Аз бях на свободна практика и ме устройваше да нямам шефове над главата си, да изкарвам колкото е нужно за мен и семейството ми и да живея свободно и независимо като си плащам данъците и сметките и остава достатъчно и за мен. Имаше такъв период, но уви - много кратък. Тогава, непосредствено след 89 също имаше емигрантска вълна - близо 500 хиляди, някои казват, че повечето били деца и близки на бившата номенклатура, но аз не мога да твърдя това със сигурност. От нашето семейство никой не беше комунист и искрено вярвахме, че ако работим честно и почтено, ще живеем като бели хора. Ентусиазмът беше голям! Но не мисли, че ако сега се знаят много неща за онова време, тогава е било същото. Ако сега информацията умишлено се изопачава, тогава просто липсваше. Аз например тогава изобщо не разбирах откъде изпълзаха всички онези борци и мутри, цялата мафия и как така политиците изведнъж станаха зависими от нея!? Имаше само една програма на телевизията, опозиционните вестници тепърва се създаваха, нямаше интернет. Ние, обикновените хора, не знаехме кой кой е. Това беше само за посветени. Така че, не бързайте да съдите и да се противопоставяте. Това, което казах и по-горе е, че хора, които имаха пълната информация и много добре знаеха какво точно правят, злоупотребиха с властта, подмениха вота на хората и ги ограбиха напълно съзнателно и съсипаха бъдещето
на собствения си народ.
цитирай
5. chipollino - Voxpop
08.01.2013 14:16
Аз лично около 96-та съм бил на 15год. и много добре знаех какво се случва - мафия навсякъде, политическо бездействие, мизерия и фълшива демокрация. Хвърлихме се в нея, а никой не си беше направил труда да се запознае що е то демокрация, как това действа, какви трябва да са резултатите и до колко време да ги има. Не е нужно да имаш телевизия и вестници, за да видиш, че нещо не е наред! И днес повечето хора просто блуждаят и въобще не знаят как трябва да се живее в едно модерно общество и какво се изисква от тях като граждани на това общество!
цитирай
6. анонимен - Чета и се смея,
08.01.2013 18:56
спомняйки си вица за лудия, който развежда из двора на лудницата някакви проверяващи и им обяснява действията на лудите, казвайки им кой за какъв се мисли. А на края изрекъл : " И си представете, никой от тези луди въобще не може и да си представи, че между тях се движа аз - Иисус Христос !"
За всеки случай да поясня, че този луд не съм аз ! :)
цитирай
7. apostapostoloff - chipollino, ти си млад
08.01.2013 19:55
глупак и драскотиш глупости. Всички, които на времето не ни харесаха, ги свалихме! На два пъти ги палихме, бихме ги, дори опаткахме кокорбашията им като куче пред дома му.

Като си толкова тъповат, не се намесвай в неща, от които хал хабер си нямаш. Праскай си там чекийте и недей да делиш мегдан с хора, на които не можеш да лъснеш и обувките.
цитирай
8. ka4ak - Здравей!Днес се прибрах,точно от щатите и определено,НЕ СПОДЕЛЯМ,ТВОЕТО КАТЕГОРИЧНО, ДА!:(
08.01.2013 21:39
"05.12 01:04 - Цветанов доказва че не е Министър на МВР в Р.България!!!:(((
Арестант с белезници на ръцете,бе самоубит!??:(((
14-те чувала с доказателства,не могат да компенсират,че не успя да разпита,нито един свидетел, в ювелирната акция на чуждите служби в Сарафово,а допусна и да бъде убит наш гражданин,за да могат да си съчиняват,удобни версии за баламурници!!!:(((

Постинг: МВР щяло да каже на Обама къде били отпечатани фалшивите документи на терориста от Сарафово?!?!
Автор на постинга: kostas"

А,иначе се надявам на "КОЛЕКТИВНИЯ УМ" и способността ни,да го ползваме,ЗАЕДНО!:)))
цитирай
9. stamenmihalevski - Аз лично уважавам много непрест...
08.01.2013 22:41
Аз лично уважавам много непрестанния и дългогодишен стремеж на автора на тази статия, да се опитва да разклати така нареченото статукво. Протестът с доматите беше добра идея, за която го поздравявам. Хората не я последваха, защото са изплашени и силно обезверени, че са способни да променят нещо. Изплашени са основно заради мутрите и обезверени отново заради тях. С тези ваши думи, а и не само с тези, Вие ги плашите и обезверявате допълнително и не мисля, че така ще постигнете желания от Вас резултат. Един човек колкото повече го плашиш, той толкова повече се свива в ъгъла и не смее да реагира, особено ако знае, че ако си стои в ъгъла, никой няма да го закача. Вярно, че стоейки там ще трябва да яде само трохички и може тези трохички да не са му достатъчни да преживее, но плашейки и обезверявайки го, Вие не му вдъхвате смелост да се изправи срещу някой или нещо, а дори напротив. Карате го да се чувства още по-слаб и да предпочете избора-трохички, при който все пак има поне някакъв шанс да оцелее, пред избора-борба с престъпниците, защото вторият му се струва като мисията невъзможна. България няма да потвърди нищо, ДОКАТО ЕС НЕ ГО НАПРАВИ и аз се обзалагам с Вас(понеже съм студент и нямам много пари, затова не мога да заложа много, а и не искам да забогатявам на гърба на човек със светли идеи. Ще заложа само една бира, но не знам как ще ми я доставите, когато спечеля, защото живея доста далеч от София :) ). Да, американците имат тонове документи с компромати за управляващите. Е и? Нали вече пуснаха в интернетпространството компромати за ББ и... Нищо не се случи. Малко врява и толкова. Какво ново да ни кажат? Че лицето X от парламента или правителството имало престъпно минало ли? Все едно не знаем... Едва ли някой би се изненадал, ако му кажат, че някой си министър бил мутра. Изненада ще е, ако ни кажат, че някой си министър има чисто минало. Това вече ще е истинска изненада. Ако живеехме във Франция, компроматите щяха да имат значение и тежест, но в България нямат или поне за сега нямат и няма да имат, докато поколението израстнало по време на прехода не удари 30-40 годинки, защото ние сме бунтарите, от които България има нужда, но все още сме прекалено неуверени в себе си, за да започнем битката. Иначе да, всички сте виновни(аз съм бил на 3 през 89-а). Не го пиша, за да ви обвинявам, защото както по-горе един господин е написал - просто сте били много слабо информирани, какво се случва, но все пак е било страшно наивно да повярвате, че хората държащи цялата власт и службите(ДС) ще ги пуснат без бой и ще ги предоставят на обикновенните българи(каквито са били всички извън партията). Това е грешката на поколението, което е било в разцвета си през 90-те години - неговата наивност, но все пак то е било така възпитано, да вярва в светлото бъдеще, светло бъдеще изградено от другари и другарки, а тези, които са вярвали, че бъдещето ще се гради не от другарите и другарките също са вярвали, че то ще е светло, но не са разбирали и виждали тъмните страни на демокрацията(може би от липса на опит), които тъмни страни позволяват начело на едно демократично общество да застанат именно другарките и другарите. Дано все пак всички доживеем момента, в който в България ще има истинско демократично общество и аз вярвам, че този момент не е чак толкова далеч, но също знам, че за всяко хубаво нещо се иска много труд, не по-малко търпение и също повече мъдрост. Честита нова година на всички!
цитирай
10. chipollino - apostapostoloff
09.01.2013 10:28
Веднага виждам, че ти си от тия същите плъхове дето изкачат от дупките само, за да цвърчат по форумите, ама иначе си трайкат като трябва наистина да се прави нещо. Нищо чудно и да са ти дали 2,40лв. за да пишеш тука. Кой си опаткал и кой си палил бе, ольо?! Тия работи се случиха, защото някои беше решил, че така трябва! То, сигурно и ББ и Станишев не ти харесват, що не ходиш да ги опаткаш?... или пък ти харесват, защото толкова много направиха за народа и старана си? Или пък Тато с комунизма бяха по-добри? Що не запали него? Ти какво си мислиш, че като чакаш да изтекат 4-те годинки на уравляващото правителство и после тичаш да гласуваш за следващите ще се оправи нещо?
цитирай
11. georgealall - не виждам нищо шокиращо тук. Отд...
11.01.2013 12:36
не виждам нищо шокиращо тук. Отдаван се знае, ле Хизбула е проирансак терористичн групировка. Въпорсът е обаче дали тя е отговоран за атентата в Сарафово ил някоя друга ислямистика орагинизация?
цитирай
12. dyadod - Луда работа
13.01.2013 21:24
Голата критика и негативизъм са безполезни. Нищо на този свят не е идеално. В практическия живот се нуждаем от конструктивни анализи, от добронамерени препоръки и съвети, а не от голото отрицание на "добронамерени" неудачници. Поговорката "Пътят към Ада е постлан с добри намерения " се отнася именно за такива.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737499
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031