Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2013 12:39 - ОТКРИТО ПИСМО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1249 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                     О Т К Р И Т О  П И С М О 
>   
>   
>   
>   
> ДО 
>   
> ПОСЛАНИЦИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ 
>   
>   
>   
> ВАШИ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВА, 
>   
> България е пълноправен член на Европейския съюз. 
> България и българският народ са изправени пред избора за радикална промяна на политическото статукво сега или да остане територия с изчезващ народ: 
>   
> 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947 г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17,5%. 3. По смъртност на населението (14,32‰) България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална над 25%). 6.Броят на активно заетите са под 1,5 мил. и тенденциите са да спадне двойно през следващите 20 години.. 7. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 8. По благополучие (Wellbeing) на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 
> С провала и на това правителство, завърши подмяната на вота на народа. На 15 ноември скандалът в Конституционния съд изведе от съмнение, че България се намира в Конституционна криза. Същата тенденция се наблюдава и при избора на нов Главен Прокурор, къде безпринципно зад една кандидатура застанаха БСП, ГЕРБ и ДПС. Това бе само върхът на айсберга и отвори кутията на Пандора и доказва, че държавността в България е брутално потъпквана. 
> Основната част от българите са твърдо убедени, че ние сме обречени като нация, ако не настъпи промяна в статуквото. Политиците и политическите партии в България, не работят за нас и в наш интерес, поради което ние, Суверенът, сме задължени да оттеглим подписът си от Обществения договор, нарушен едностранно от страна на тези, които сме избрали да ни представляват. Основополагащите държавността институции, работят единствено и само за корпоративните и тясно политически интереси и доверието в тях, е под критичен минимум. 
> Суспендирането на Конституцията от страна властта, налага се въвеждане на Граждански борд над властта, включващ, разпускане на Народното събрание и изготвяне на нова Конституция по примера на Исландия. Излъчване на служебно правителство от гражданския сектор, от хора необвързани с политически партии. 
> При изготвяне на нова Конституция водещи ще бъдат принципите на Лисабонския договор и Европейската харта за правата на човека. И ще бъдат отразени тревогите на Европейски институции относно нивото на корупция и проблемите в съдебната, медийна и бизнес среда. 
> Водени сме от убеждението, че властта се делегира от гражданите, за да служи на гражданите. Искаме край на порочната практика да ни управлява партокрацията! 
> Цялата държавна власт да произтича и се осъществява от народа. Никоя политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет, е записано в Конституцията на Република България. 
> Ние суверенът на България, от 8 януари започваме действия за възстановяване на  Властта на Народът! 
>   
> Николай Колев - Босия 
> Чавдар Янев 
> Янаки Ганчев 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11799546
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930